Recover napitek za pitje med in takoj po treningu?

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
edino za na bicikel si namesam kaksen edge pa se to odvisno. Pa naslednji dan normalno vstanem,.

Kolk km pa naredis, kajti jest jih 35, od tega slabe 10 klanca, pa pijem cedevito oziroma malinovec pa nisem naslednji dan nic unicen, kljub temu da me ze v kolenih pece ko dam pridem. Vozim pa na 3 dni, odvisno od vremena

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Citat:
Osmotski tlak piva znaša nekje 1012 mmol/kg piva, brezalkoholnega pa 290 mmol/kg, kar je enako osmotskemu tlaku krvi. Zato brezalkoholno pivo uvrstimo med izotonične pijače in ga obravnavamo kot najbolj naravno in optimalno pijačo za športnike.

http://www2.arnes.si/~mborion4/fkg/seminar/humulus.htm

Mogoče kdo ve kaj več glede tega?

Sicer pa recimo za rekreativca po treningu je v redu kaj podobnega kot npr. maxxshake, dosti beljakovin (največ, 50%, sirotkinih zraven so pa še sojine in pšenične) potem nekaj čez 10% OH (od tega od tega največ vlaknin) zraven pa še nekaj maščob. Cena je pa tudi kar sprejemljiva, za pol kile okoli 8€.

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
Citat:
Uporabnik jaka6 pravi:
Problem pa je v tem. Vse kar pride iz USA je noter ponavadi Bowine growth hormone. Rastni hormon za krave da dajo več mleka. Tega nočem v svojem futru.
Tisto kar je pa iz evrope je pa surovina ponavad iz kitajske. Peek nutrition - itak tut

ok, zdaj si me malo prestrasil
crazy1.gif

jaz imam peak whey fusion, evropska zadeva, pregledano in testirano v nemciji na institutu za prehrano. ampak... tole s kitajsko mi pa ni kaj prevec vsec. mas kake dodatne info za to??

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
crazy1.gif

upam da ne zrem beljakovin, obogatenih z melaminom
uf-1.gif

ameriskih zadev sem se izogibal in sem iskal evropsko zadevo, nekako sm upal, da je s prehrano peak vse ok, glede na to, da naj bi bila pregledana na institutu za prehrano v nemciji...

Nazadnje urejeno:

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
tih si samo, ko ga imaš v ustih...kar je pa očitno zelo redko....seveda govorim o energetskem napitku, po možnosti okus ananas

tomi

Guru
1. sep 2007
18.697
9.911
113
40
MB
evo danes bil na bikeride, skupno naredil 70 km s kolesom po pohorju, in vi mi zaj pravite, da če zaj spijem malo vode bom jutri kot nov?

ker zdaj ko se ohlajam, čutim da bom jutri zjutraj hrom
grin1.gif

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
kaj jokas kot en otrok, a ste vsi ze po 70 let stari in betezni? Spij dva, tri pire, kaksen prsut pojej in nekaj crnega kruha s sirom pa bos dobil vse kar rabis. Pred spanjem pa pol litre vode in je.

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Citat:
Uporabnik pikica pravi:
my point
smile-1.gif

Niti ne. Ti si vprašala za med treningom in odkrito povedano, težko verjamem, da sploh imaš tok inteziven trening, da rabiš takšne ali drugačne "zvarke".
Pij vodo, če ti pade pa cukr pade, spij coca colo. Rešeno.
tongue-1.gif

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
kokakole ne pijem...fuj. trening...minimum 2 uri. popoldan sem pa potem vsaj zyebana, vse boli
frown-1.gif