Razmerje s starejšo žensko

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
Samo, očitno je mogla Grisbi s tistim Ignore knofom mal razpizdit/užalt ynosa, k ne piše več...
rolleyes-1.gif

ženske...brez njih nemorš.z njimi pa tud ne...
nahrung002.gif

ynos je mel ful dela na šihtu konc tedna, čez vikend pa me ni bilo doma (zdaj prišel volit
grin1.gif
).

Nazadnje urejeno:

PNG

Fizikalc
24. jul 2007
1.109
5
38
papua nova gvineja :)
ksz

razmerje s starejšo osebo (ni važno,a gre za moškega ali za žensko) oziroma uspešnost le-tega je pomoje precej odvisna tudi od starosti in zrelosti obeh. En pri 25ih je lahko veliko bolj zrel in odrasel kot en 35-letnik. Če se imata dva rada, se razumeta in sta se pripravljena spopasti z morebitnimi negativnimi reakcijami okolja, zakaj pa ne. Moja frendica ma 10 let starejšega tipa (ona ma 26 let), pa se čist super razumeta oz. tut tista nesoglasja, ki se pojavijo, ne izvirajo iz razlike v starosti.

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
to res ni nobena razlika, midva sva bla 20 in 30, ko sva se spoznala. Redkeje in za nas kao bolj čudno je, če je ženska starejša. To je nesprejemljivo za družbo. No, če si mlajši. Ko si star, si pa tak star.
grin1.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
je pa dobra stvvar če je ženska kakih 10 let starejš se še lahko kaj novega naučiš!

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
he he, ni ravno tako, da se kaj novega naučiš, če furaš starejšo.
Pred leti sem se zapletel s starejšo--jst sem imel enih 22, ona pa 34 let. Bila je poročena. Ta veza je pač bila tako--ko moža ni bilo, sva skočila na drink nekam, kjer naju ni noben poznal, potem pa sex v avtu ali v sobi za "popoldanski počitek LOL"
wink-1.gif

skratka, njen stardec se je samo vrgel na njo, jo pokavsal in zaspal, zato je pa potrebovala neki novega..potem sva prekinila zaradi objektivnih razlogov..če se danes srečava, si samo pomežikneva..je že babica
grin1.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
ti bi ze dal jezusa v jaslice
grin1.gif
najdite si babe ne skoz viset na forumu in guglat za gifi --matr kje je zdj miska? aja nimam jeme lol

rotek

Pripravnik
10. okt 2007
170
1
18
Citat:
Uporabnik hooger pravi:
najboljš boš rešu tako, da jo še parkrat nažgeš, nažgeš še tamalo in potem spizdiš in pozabiš na vse.

Mater si mi polepšu dan. Kr ne morm se nehat rolat. Model

felicita

Pripravnik
8. okt 2007
529
0
16
Gorenjska
Miško, zakaj nebi ti mal odgovarjal v življenju za svoja dejanja? Pomisli ali je ona zate, če je, potem sploh nimaš problema. Če te je sram da si z njo in je nočeš javno za svojo družico, ji pač povej in ne bluzi. Končaj, ker je ne boš spoštoval.
Konc štorje. Sex boš že še našel, če te samo to vleče.

Pri 35 letih smo še zlo mladi, tako, da ne glupite o straih babah. Stvar je v načinu življenja.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
ne samo v načinu življenja, kaj ti pomaga le ta, če si star 150 let? res pa je, da poznam eno 37 letnico, ki bi ji dal največ kakih 27,28. Samo to nisi ti.