Razmerje s starejšo žensko

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Diablo je skoz tukaj, samo , da ti ne veš
grin1.gif

Georgie

chairman
1. sep 2007
982
0
16
Far Far Away
Ma Diablo je one and only!
smile-1.gif

Važna je celostna podoba, tako da ostale preobleke niso pomembne.
wink-1.gif

Aja, kakšna je zdaj situacija s starejšimi ženskami? In s starejšimi moškimi, ko smo že pri tem?
grims-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
pol se je ynos motil, ko je pisal, da tvoj lubibubi uporablja ta nick? Pa še nekaj me zanima - kdo sedaj koristi popuste pri nakupu praškov?
tongue-1.gif

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Citat:
Uporabnik Georgie pravi:

In s starejšimi moškimi, ko smo že pri tem?
grims-1.gif

Najboljše izkušnje s 5-8 let starejšimi. Kar je več kot 10 let, se mi zdi že skoraj preveč za resno vezo, je pa res, da nekatere izjeme uspešno potrjujejo pravilo
grin1.gif

Se mi pa zdijo smešne starejše ženske, ki se mečejo po mladem mesu. Ne razumem, kaj je to poskus filanja ega ali kaj
confused-1.gif

@stieber: Tako izjavo da lahko samo nekdo, ki misli, da se cel svet samo z njim ukvarja. Ne, ni pisal z mojega nicka, ker se mu take provokacije ne pridejo do živega. Kar se pa popusta tiče - rabiš kaj ali kako
grin1.gif
?...če te pa še kaj zanima, pa pm prosim.

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
pa delam ko črna živina...da vidim, če sem kaj zamudil...hm, limonade še ni konec, nestrpno pričakujem naslednji del...

smile-1.gif
))

andrejb

Jasnovidec 2008
9. okt 2007
948
0
16
Sej ne, da me briga, sam mudel kje si ti hrbtenico zgubu??? Pol foruma se ti že mal smeji če še nisi opazu, pač ma druzga (verjetno ma njen zdajšnji mal večjega inu pol debelejšega), sam ni to bistvo, bistvo je, da ti ne boš več ke pršu k si že bil...prebol že enkrat...
grin1.gif

Get a grip.

Georgie

chairman
1. sep 2007
982
0
16
Far Far Away
Po mojem je vse to čisto normalno in v bistvu še zelo blago. Pišem iz lastnih izkušenj.
smile-1.gif
Tako da - jaz osebno se ne smejim nikomur in vsaka sprememba se na tak ali drugačen način po določenem času izniha ... Koliko je kdo izgubil hrbtenice, je zelo težko vprašanje, na katerega mnogokrat ne vesta pravilnega odgovora niti ona dva, ki ju vprašanje najbolj zadeva (govorim na splošno!) ...

@ Diablo Ja, enako na tej strani. Pa čeprav smo s kolegi ravno dobro prišli iz ljubljanske Arkade (na Škofljici), kjer smo si po dolgem času, ob eni posebni priložnosti, spet privoščili, poleg malice
wink-1.gif
(<-- tole bi moral bit smeško z modrimi zobi, hehe)

Nazadnje urejeno:

Ted

Guru
8. sep 2007
1.712
588
113
Dokler si ti 20 in ona 35 še gre... Ampak vedi, ko boš ti pri 30 na vrhuncu življenjske energije bo ona pri začetku konca. Razen če je res tisti 2-3% žensk, ki skrbijo zase in so dobre tudi pri teh letih.

lovelove

lovelove
23. jul 2007
2.788
0
36
116
zravn komšije
Citat:
Uporabnik Grisbi pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Ona se posledično ni niti vprašala kaj on želi ter je samo na svoje potrebe mislila. Stil življenja "me me me..."

In ti to veš kako?
confused-1.gif

Veš kaj me bega....glede na tvoje znanje o ženskah in vezah, bi človek pričakoval, da si že najmanj poročen
confused-1.gif

hysterical-1.gif

aplauz.gif

Ta del foruma, ni morali preprosto poimenovati "YNOS". Ne npr. "ynosovo področje", ampak preprosto YNOS!

You've been "ynosed".
hysterical-1.gif

MG3

babi
20. jul 2007
533
0
16
Bakovci pri MS
www.opelforum.si
Poznam par primerov, kjer se je veza s starejšo žensko obnesla. Od moje svakinje tašča je starejša od pokojnega tasta 12 let in sta vse življenje 50 let živela tako kot bi ne bilo nobene razlike v letih med njima. Bila sta poročena imela 5 otrok, lani je gospod umrl za posledicami prometne nesreče.
Tudi sama imam 12 let mlajšega partnerja skupaj sva že 9let in ne vidim da bi bila v najini zvezi kaka prepreka glede razlike v letih.
Torej, če ti ženska ustreza bodi z njo, ne glede na to kaj si mislijo drugi o tem.

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
@Avtor teme. hja, lahko se ti izide... Štemaj, dokler lahko
wink-1.gif

@Grisbi&Ynos. Zakaj sta nehala, se neve (no, če kdo ve, naj kar deli to s širnim svetom
grin1.gif
), ampak očitno še vedno nista vsega razčistila med sabo.

Kej več pa nam govoru, ker bo spet vik in krik...

Samo, očitno je mogla Grisbi s tistim Ignore knofom mal razpizdit/užalt ynosa, k ne piše več...
rolleyes-1.gif

ženske...brez njih nemorš.z njimi pa tud ne...
nahrung002.gif

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
no, če kdo ve, naj kar deli to s širnim svetom
grin1.gif

Se ti zdi, da je nekdo s takim podpihovanjem primeren za moderatorja? Niso moderatorji na forumu zadolženi za red na njem, ne pa da še bolj podpihujejo zadeve? Aja ne,...sej res,...vsaj nekaj se je končno spet dogajalo v tem zaspanem kotičku,..res žalostno, da morata dva bivša s prikritim podjebavanjem poskrbet za to
hysterical-1.gif
Od vestnega moderatorja, lahko najbrž pričakujem, da se bodo nadaljni offi v temi brisal? Če pa nalogi nisi dorastel, pa prevdvidevam, da jo lahko prepustiš komu drugemu.

Citat:
Uporabnik majana pravi:
obstaja mar tema, kjer je kdo izmed njiju jokal tu? dizi like?

samo zate
smirk-1.gif

https://www.alter.si/tabla/show...true#Post360788

Nazadnje urejeno:

mhmm

GIFtedALTER 08
22. jul 2007
2.370
0
36
Včasih sta bla skoz: Lubika, bubika,češpljica,breskvica, pikec, mucek,srček...
Zdej sta velik bolj zanimiva.
zmaga.gif