Razmerje s starejšo žensko

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.085
5.659
113
Doživlam to tud sam, zato sm si drznu upast v ta pogovor/dogodek!

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
a se lazslo pa gita saga nadaljuje? Pardon, ynos pa grisbi, sam mislim, da tu ni šlo za razmerje s starejšo žensko ali pač?

majana

Pripravnik
25. maj 2008
162
0
16
Citat:
Uporabnik andrejb pravi:
Moj skotr sosed, je ''napumpal'' eno tetko, zdej pa pr njej živi, mislm da je bla celo ohcet, nism zihr, bistvo je da je njena hčerka 4 leta starejša k on, aja hčerka je stara se mi zdi da 23 ...
hysterical-1.gif
hysterical-1.gif

itak, on seksa, ona ma pa sina, ki si ga je vedno zelela.
crazy1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Kar se tiče glede ynosa in gite!!! ynos se strinjam z tvojim stavkom........bl k se boš trudu pa bl k jo boš razvaju...bl bo začela mislt sam nase pa te izkoriščat......ne razumem zakai so te kle tolk spluval...krneki! Upam da si bo avtor tega posta 3x prebrau ta stavk od ynosa!
Yanos pa svaka čast da nisi več z gito......2x al 3x se je oglasla na postu pa mi je blo prec jasno da je bl naci varjanta
smile-1.gif

Lepo da se strinjaš.
grin1.gif

"Gita"
hysterical-1.gif

felicita

Pripravnik
8. okt 2007
529
0
16
Gorenjska
Velik enih samovšečnih zbegancev je tule... Očitno bodo tudi sami sebi všeč le dokler bodo rosno mladi in tudi žena bo kaj vredna samo dokler bo rosno mlada.

Nobenemu pa na misel ne pade, da za žensko niti slučajno ni bilo pomembno to da si mlad oz. mlajši. To je bila zanjo prej slaba novica kot kaj dobrega. Če ste že spali s starejšo od sebe ste mogoče zato, ker ji je trenutno škripalo doma ali pa je menila, da niste tko zelo nezreli kljub mladim letom. Sicer pa ženska potrebuje kaj več kot neumnega mladega žrebička.

Zato ja, poiščte si mlajše punce, normalno! Brez poniževanja tistih nad tvojo letnico, verjemi mi, za kaj pametnega jo ne zanimaš pol toliko, kot ona mogoče celo zanima tebe.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Pravzaprav bi bilo najbolj naravno, da bi se ženske poročale z mlajšimi moškimi, saj moški mlajši umremo, imamo krajšo življensko dobo...

Barbarian

Fizikalc
25. sep 2008
1.234
24
38
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Pravzaprav bi bilo najbolj naravno, da bi se ženske poročale z mlajšimi moškimi, saj moški mlajši umremo, imamo krajšo življensko dobo...
Itak da mn živimo, hrbt poč od garanja, možgane nm pijejo ceu živlenje sej je sploh čudn da Abrahama dočakamo
evil.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
kam je zavila tema? lol
smile-1.gif

aha, starejše punce so kul, ker dobro vejo, kaj bi rade
cool-1.gif

une čist mlade pa: aua, boli me, ne tko na hitr, božaj me najprej, tle me popraskaj, ven ga daj itd ...lol
bonk.gif

felicita

Pripravnik
8. okt 2007
529
0
16
Gorenjska
Gatto???? Hm, tele izjave ti glih niso v ponos:)))) Jest se nebi hvalila s tem
crazy1.gif

Je bilo to bol v primerih za eno noč?
hysterical-1.gif
To bi bilo še opravičljivo.

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.088
448
83
45
dolenska
Dej ti, če si slučajno že kaj mela s mlajšim, pol mal napiš. Občutki in to. Al pa mouč. Mirc tut še obstaja, se mi zdi.
Kak in kako, kdaj in s kom, leto gor in dol, al pa deset. Sej je to tko kolkr komu paše a ne. Eni majo radi frišen meso, eni ulaufanga
evil.gif
.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Enkrat sem izjavil " od zdej naprej bom mel samo se starejše" ....problem je bil mogoče le v tem da sem rekel to punci s katero sva komaj začela
hysterical-1.gif

Sam sej je sweetkana in razume
cheer.gif