Razmerje s starejšo žensko

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Une moje tamlade še nisem. Jo samo fotram in na malco vozim...............za enkrat.
Sicer pa sem ji že reku, naj si raje kakega mlajšega najde, pa noče. So ji všeč taki starejši, moje mišice in jaz na sploh....tud moja rampa se ji dopade.
Sem tud že na to pomislil, da sem ji morda všeč, ker imam v lasti precej zlata, iz katerga imam narejene zobe....

kajtevem

Zelenc'
16. sep 2008
5
0
1
LJ
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Ej mularija, a boste pustil naše stare babe? Ti šmrkad ti šmrkava.... mi smo to ulaufal in naučili, zdaj bi pa vi ulaufane mašine vozili. Tam imate šmrkle, pa se skupaj učte in igrajte zdravnike! A naj mi tastari pa frkle od začetka učimo? To škriplje kot stiropor na šajbi.
Bemti, zdaj bomo moral še zaklepat naše starebabe, da nam jih mularija ne bo popacala....

Če bi vi stardeci porihtal tele starejše ne bi iskale mladih!
grin1.gif

elo

Dr. Rodilnik
4. sep 2007
1.630
4
38
malo tukaj malo tam
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Ej mularija, a boste pustil naše stare babe? Ti šmrkad ti šmrkava.... mi smo to ulaufal in naučili, zdaj bi pa vi ulaufane mašine vozili. Tam imate šmrkle, pa se skupaj učte in igrajte zdravnike! A naj mi tastari pa frkle od začetka učimo? To škriplje kot stiropor na šajbi.
Bemti, zdaj bomo moral še zaklepat naše starebabe, da nam jih mularija ne bo popacala....

dobra.
kdo bi si mislil da boš ti kdaj avtor česa podobnega.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Če bi vi stardeci porihtal tele starejše ne bi iskale mladih!
Sem pa tja se je kakšna izmuznila.....verjetno so ble te, ki so se izmuznile kakšna škart roba.

Fiatista

Pripravnik
1. sep 2007
670
0
16
Verjeti, da bo taka veza trajala večno, je tako-tako. Ne bom rekel, da je nemogoče, ampak... Sej vete kaj mislim.

Zatorej, izkoristita, uživajta, porivajta kot zajca in imejta se lepo, dokler traja.

Morda nebi škodilo, če bi še kdaj za kako drugo pogledal.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.551
2.946
113
v lokalni ostariji
hja naceloma zna it... je pa odvisno kako ima punca urejeno podstresje... ce je pri obeh vse v redu leta ne bodo igrale velike vloge... moras pa biti pripravljen da bo v kaksnem prepiru tebe znegirala z tem: "kaj pa ti ves mulc" ali pa "bom pa ze jst vedla k sm rodila takrat ko si ti se s lulckom po pesku risu"... to pa zna bit potem kriza... pa seveda tezko bos tako punco cesa novega naucil..

moje mnenje je: go with the flow... probajta... uzivajta... ustvarjajta... po dolocenem casu se bo pa itak pokazalo a sta za skup al nista... aja pa se nekaj se moras zavedat... punca pri 35 ima veliiiiiiiiiko vec "kilometrine" kot ena 18letnica!!! in ce imas "moralne pomisleke" glede tega koliko tipov je ze imela, oz kolikim je nastavla potem te zna to unicevat! in to zna unicit vezo.. .konec koncev ima najbrz vec izkusenj kot ti.. vsaj glede razmerij...

pa se nekaj... vprsaj se zakaj se je s bivsim partnerjem razsla ( s katerim ima otroka)... da ne bo kaj "neprijetnega" prilezno...

mimogrede. nikoli pa ne bos sef pri njej! to se pa zavedaj! komandirat je pa ne bos mogu... ti bo pa dala nekaj kar ti kaka druga ne bo znala...

lepo pocasi... za izgubit pa itak nimas kej

B81

22. jul 2007
37.010
10.539
113
Da ne bo tebe spipalo po nekaj letih, poznam en tak primer.
Človek si je zelo mlad dobo starejšo žensko, verjetno je prvič skočil, njej je seveda tudi pasalo, zdaj je šel stran od nje brez njunih 20 letnih otrok...

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Citat:
punca pri 35 ima veliiiiiiiiiko vec "kilometrine" kot ena 18letnica!!! in ce imas "moralne pomisleke" glede tega koliko tipov je ze imela, oz kolikim je nastavla potem te zna to unicevat!

Taka vsaj ve kaj je dober fuk in če se je poba izkazal ne bo iskala drugje.
evil.gif

20 letnico bo pa vedno firbec matral kako bi bilo še z drugim.
grin1.gif

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Spet nekaj ubijalskih komentarjev.
aplauz.gif

Kar se pa mamke tiče. Glede na to, da pri 20-ih verjetno še nisi ravno najbolj izkušenj boš tole kobilo težko upregel.
grin1.gif

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.578
4.504
113
49
Na sončni strani ALP
Citat:
Uporabnik Fiatista pravi:
Verjeti, da bo taka veza trajala večno, je tako-tako. Ne bom rekel, da je nemogoče, ampak... Sej vete kaj mislim.

Zatorej, izkoristita, uživajta, porivajta kot zajca in imejta se lepo, dokler traja.

Morda nebi škodilo, če bi še kdaj za kako drugo pogledal.

Na primer za hčerko. In potem živite v simbiozi... Brez incesta...
hysterical-1.gif

joseffritzl.press