Razlika v letih...

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Ma dajte no, edino kolegov sarkastičen odgovor v tej temi nekaj velja, vse drugo je bulšit. In mislim čisto resno !
Ne vem, a ste res taki buteljni, bukseljni al karkoli že hočte, čudne žverce, ampak izbira partnerjev ni jedilni list, kjer si že vse naprej izbereš in veš, kaj pričakuješ. In celo pri jedilnem listu to ne velja v popolnosti: dražje jedi niso nujno boljše od cenejših.
Tako je tudi pri izbiri partnerjev. Če je starejši, še ne pomeni, da je zato "slabši" izbor od mlajšega. Mlajši ima definitivno prirojeno napako: če ima vsaj malce "moške" krvi, bo še malce eksperimentiral, sploh če ima opravka s tako zakomplicirano predstavnico nežnejšega spola, kot je Tjaša. Pa brez zamere, prepričan sem, da se ne motim. Prosim za protiargumente tistih, ki menijo drugače.
In če grem naprej: ne izbira partnerja, kot tudi ne vprašanja čustvene ravni, ne sodijo na Alter. Kot tudi ne na katerikoli drugi forum.
Damn, še ko kupujem avto, ne sprašujem prodajalca, kater avto mu je bolj pri srcu. Al pa nepremičninarja, kera bajta ma lepše ploščice v kopalnici. Dejte no ! Dovolj ste že stari, da veste, da vsakdo preferira svojo znamko, svoj design, svojo kvaliteto ... nenavsezadnje tudi tip moškega/ ženske. Meni na primer so bolj všeč postavne, simpatične bejbe in ne lutke. Kolegu pa so recimo ljubše bucike. Meni še nobeno njegovo dekle ni bilo všeč. Mar to pomeni, da imam sam bolj prefinjen okus? In če bi ON spraševal MENE, kero bejbo naj si ubode, bi mu svetoval ... katero mislite?
A ni že čas, da se določeni osebki mal vzamejo k sebi, premislijo o vsem in se o takšnih zadevah odločijo sami, brez pomoči, ali bolje "pomoči", Alterja?
Če pa že moram, pa namesto teh dveh tipov Tjaši raje predlagam kako bejbiko. Nenavsezadnje skorajda v vseh postih (s takšno tematiko) omenja, kako je ona huda, pa ona tam še bolj ... (ja, jest bi se s tem strinjal, seveda). Nenavsezadnje je dve bejbi skupi videt zelo okusno ... premisli, T, premisli ...
evil.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Sam hudiča, zdej pa res ne vem... al bi bejbo al bi rajš Dizzyja... al ostanem tko k je...

Batate

hepan
21. jul 2007
240
0
16
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
Tjaš, mi trije bi lahko bili najboljši par ... ti, kaka bejbika and me ...
grin1.gif
Zaka pa tri babe kar same?
Kaj ni ponavadi dve babi pa en ded še zram? (ali pa dva deda na eno babo)

Za zmirom vaš, Batate

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
Tjaš, mi trije bi lahko bili najboljši par ... ti, kaka bejbika and me ...
grin1.gif

kaj ko bi ti najprej za začetek samo Tjaso, že eno boš težko kontroliral oziroma bo ona tebe bolj kot ti njo... kaj šele da bi dve obvladoval
tongue-1.gif

A sta se že požgala porkaduš?
rolleyes-1.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Spirit, čakava čakava... js lih razmišljam da bi odprla eno temo kjer bi vas vprašala za mnenje o tem, kaj bi blo če se požgeta dva skor best frenda...

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Če gre za frenda & frendico, potem kr napiš.
Če gre za Frendico & frendico ... še tolk boljš.
Če pa gre za frenda & frenda, pa nič ne piši, ker sem bil ravnokar na kosilu ...
Če ... mah nč ... poklič Dizzya, on ti bo že znal svetovat.
evil.gif

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
Spirit, čakava čakava... js lih razmišljam da bi odprla eno temo kjer bi vas vprašala za mnenje o tem, kaj bi blo če se požgeta dva skor best frenda...

Ne delaj tega, če bi rada obdržala frenda.

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Seveda so še hujše stvari od tega, da zgubi kolega!
Npr. namesto kolega dobi fanta, dobi otroka (relacija otrok - otrok NO GO), dobi AIDS ... ja, na vse je treba računat
evil.gif

Nazadnje urejeno:

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
kaj je pa narobe, če se dasta dol? še bolj bosta frenda..

dej pokaž mi enga"frenda", ki nima misli, kako bi jo dal dol?
redface-1.gif

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Ja, če imata stvari poštimane in sta si na jasnem zakaj to delata potem ni težav.

Off: Ojla Gatto
smile-1.gif

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:

redface-1.gif

Res maš. Samo, ko dejansko pride do tega se pa lahko zaplete. Če se zalubi samo en, nastane problem.
Če se oba, potem pa ni problema, dokler ne greta narazn
smile-1.gif

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Citat:
Uporabnik D_K pravi:
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:

redface-1.gif

Res maš. Samo, ko dejansko pride do tega se pa lahko zaplete. Če se zalubi samo en, nastane problem.
smile-1.gif

Aha, torej se ti zaljubiš v tisto, katera seksa s tabo?

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Nevem... mogoče se posledično lahko. Kaj pride s tega: Seksata, družita se, sta dobra kolega... Ponavadi se nekdo zalubi, pride do lubosumij itd... nič lepega v glavnem. Se pa te nismo roboti... vedno se zakomplicira.
Doben seks ni brez obveznosti, razn tisti, ki ga plačaš z €.

Nazadnje urejeno:

Commodore

Fizikalc
14. jul 2008
1.965
38
48
Citat:
Uporabnik D_K pravi:
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:

redface-1.gif

smile-1.gif

Ce se noben, potem tudi ni problema.
evil.gif

Tega jaz ne bom nikoli stekal, kako se lahko zaradi seksa nekdo zaljubi v osebo, s katero je "telovadil/a". Ne vem, mogoce je samo v filmih/TV tako.
grims-1.gif

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Ma meni se je zgodilo... oz njej, ceprav je na zacetku trdila, da ni panike in je samo seks... potem je blo samo sranje...
Nikoli vec.