Razlika v letih...

Batate

hepan
21. jul 2007
240
0
16
Čuj pupa, jas kot izkušen svetovalec pravim da leta niso tolko važna, pomembno je kaj ma ded v hlačah. Predlagam da vzemeš onega z manjšim - to pa zato ker manj žuli.
Tak da obema enkrat na skrivaj tiča vun iz hlač vzemi pa ga izmeri, te pa se boš že lažje odločila.

Za zmirom vaš, Batate

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
15 let je enostavno prevelika razlika.Že 10 let je ogromno.

In razmišljam tako po malkomovo;

Ti si stara tam ene 20, on pa torej 35. Kaj pri 3 krasnih dela 35 letnik z 20 letnico?

Model bi mogo met familijo in porihtan lajf (če ga že nima in si ti samo hobi dejavnost)...

Glasujem za mlajšega, če te pa dela odločnejšo in samozavestnejšo, pol pa itak ni kaj za debatirat...

Nazadnje urejeno:

elo

Dr. Rodilnik
4. sep 2007
1.630
4
38
malo tukaj malo tam
ko si enkrat 30+ ga je tako lepo potlačit v kšn mlad mesek... baje...
rolleyes-1.gif

je tesno je mesno alora pridem več k'sno!

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.552
2.946
113
v lokalni ostariji
hmm

izberi tistega ki ga imaš rada. ne glej na leta... moraš pa nekaj vedeti s fantom 20. let starim v odnos prineseš manj kufrov in pritljage kot s 35 let starim (po možnosti ločenim)...

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Ti si stara tam ene 20, on pa torej 35. Kaj pri 3 krasnih dela 35 letnik z 20 letnico?

V veliki večini seksa... če ma pa resne namene, pa vsaka mu čast.
Jaz sem mel 7.5 let mlajšo, pa se v prihodnosti nisem vido z njo, čeprav me vleče nazaj
smile-1.gif

Tud tamlajšemu, bo pasala ena 3 leta starejša
evil.gif

Nazadnje urejeno:

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Sm že od začetka vedla kakšni bojo komentarji od nekaterih uporabnikov, ampak ajde... sem že vajena. V podrobnosti se zanalašč nisem spuščala, ker nima veze a je starejši ločen, če ima kej otrok ipd. ker ni govora o tem (pa tudi otrok me ne bi motil) ampak o drugih stvareh, je tako? O mlajšem tudi ne mislim razpravljat, lahko povem da se starostna razlika ne čuti ker fant razmišlja kot bi bil vsaj 25, po videzu pa itak js zgledam mlajša od njega
rolleyes-1.gif
so pa momenti, ko se pokaže pač da je star 20 ampak sprejmem to, ker še mene s tem pomladi nekako...Kar se tiče starejšega - mi je všeč, ampak kot sem že povedala se tudi sama ne vidim z njim v prihodnosti ravno zaradi razlike v letih (prevelike? Verjetno bi se točno to izkazalo čez čas). Tako da, sem se odločila za mlajšega... In vem, da sem se odločila pravilno.

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
Kaj je več vredno - da sem ob nekom takšna kot sem, če ne še boljša ali to, da se ob nekom počutiš 100% varnega in ljubljenega da lahko kar zaspiš v naročju od ugodja ampak v sebi nekje pogrešaš tisti del njega ki te nasmeje do solz ne da bi se trudil za to?...

Tjaša, vsekakor je več vredno da si to kar si! Občutek varnosti in ljubljenosti bo prišel sam od sebe kasneje. Smeh in sproščenost v vezi je veliko, razlika v letih pa ni pomembna in zrelost ni odvisna od let.

Sem imela fanta 11 let starejšega, nato 10 let starejšega, nato 6 zdaj pa imam enako starega in je najbolj zrel, najbolj odločen in najbolj carsko se imava.
Kaj je "prav", kateri je "pravi" zate - delaj kakor čutiš, kamor te vleče in tako bo sigurno prav!

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Ja zakaj, zakaj... sej v seb sm vedla, da bom nardila prav.. samo bi mi mogoče kakšen ki na zadevo gleda povsem neprizadeto, lahko dal mislit nevem, s kakšno pripombo al pa kej takega in bi mogoče res premislila. Tko pa so se mi v bistvu samo potrdile moje misli...In ne, nisem premišljala od danes na jutri ampak že kar nekaj časa odkar je trajal ta pinkponk. No, hvala vsem za nasvete
smile-1.gif
se oglasim še kej...

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.523
1.109
113
Ženska neodločnost... Rade bi neko varnost in zaščito, po drugi strani bi pa uživale...

Zdej če bi bla fanta enake starosti, bi ti svetoval št. 2, ker pa je pri št. 2 razlika v letih prevelika in ima št. 1 še potencial da se razvije v to smer v kateri prevlada št. 2, bi ti svetoval št. 1.

Odločitev je pa tvoja...

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
kak šajz je, ko se moramo odločat, sploh pri takih stvareh
frown-1.gif

Ko ni nič ni nič, ko pa je nekaj na vidiku, pa vedno pride cela jata....

copka

Pripravnik
26. jan 2010
120
0
16
50
Maribor
Jaz se pri tvojih letih ne bi obremenjavala o tistem, kater je ta prav. Pa razlika v teh 3 letih, ki praviš, da te zaenkrat ne moti. Sem prepričana, da te tud v prihodnje ne bo motila. Ja, kaj pa je to 3 leta. Tistih 15 let....tisto je pa že kar hudo
rolleyes-1.gif

Tako, da glede na tvoja leta, ti predlagam, da raje še uživaj, ker deda boš imela tako poln kufer, ko boš začela z njim živet
shocked-1.gif

Ta dva pa pomolzi, pol ju pa prošetaj
smile-1.gif

(drugač pa je prva varianta boljša od druge...ti pa se odloči za tretjo)
cheer.gif

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Haha, Copka, ti si pa men skoz bolj všeč, mislim tvoja načela pa to....tako se govori!
grin1.gif