Razlika v letih...

copka

Pripravnik
26. jan 2010
120
0
16
50
Maribor
Moški pa bi lahko včasih tud kaj od govorjenega uresničili, ne pa da samo na veliko čebljate
cheer.gif

MiKa

Batagel
15. jan 2008
361
0
16
MB
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
Sem imela fanta 11 let starejšega, nato 10 let starejšega, nato 6 zdaj pa imam enako starega in je najbolj zrel...

Ja kolko si jih te imela?! Mogoče ti niso povedali, pomembna je kvaliteta ne kvantiteta
evil.gif
...malo izzivam.

@Tjaša: Niti enega. Ta prvi je premlad(ne vem ali je on toliko zrel za svoja leta ali pa si ti na ravni nezrele najstnice, oboje ni vredu), ta drugi pa prestar(skriva neka pedofilska nagnjenja, posebej ko si napisala, da zgledaš še mlajša)
grin1.gif

Hja, kar nekaj deklet poznam, ki imajo mlajše partnerje...skoraj vse po zrelosti na ravni vrtca.
evil.gif

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Ja no, to je moj alter ego, hihi....ampek še ni prišel na dan drugje kot pa na Alterju. Kako primerno!
cheer.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
ksz ...

tri možnosti so - vzameš oba, oba maš in na koncu oba dissmisaš in prideš k meni.
grin1.gif
no, mal resnosti. to je res ena od možnosti, ne da prideš k men, ampak da se mal z obema poigraš. vmes itak vidiš, kaj kdo misli, kolk je kdo resen ...

speezdiš že zdele ... pa se rešiš vsega hudega ...

ali pa enega izbereš, dooooh.

glej - sama veš, da sem bil z mlajšo, precej in če kdo ve vse detajle, si to definitvno ti. it may happen to you as well ...

po drugi strani pa, poznam par, ki je skupaj že ... pha ... več kot 20 let, pa ko sta začela, sta bila nekako iste starosti kot ti in tvoj ugledanež, samo, da je razlika 13 let. in se imata fino, uživata ... ne vem, lahko probaš tudi to, ti pa res polagam na srce - sej je fajn met mlajšega ... ampak ... k se mu obrne, se mu obrne ... po drugi strani pa - lahko se pa teb obrne s starejšim ...
wink-1.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
itak se mu bo obrnilo-dvajset letniku mislim...pri taki ponudbi mladenk bo on resno z eno, pa še starejšo od njega..malo morgen
evil.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Look who's talking...

Ti lahko iz prve roke poveš, kako je če +40 let starega tipa odjebe -20 letnica.
evil.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Hahahahahaha... Kristus, pa saj ni govora o tem s kom naj preživim ostanek življenja in da sta samo tadva na svetu... Čeprav ne bi mela nič proti če bi bla z M. (mlajšim) res do ene 88.ga, dlje si tko ne želim živet
grin1.gif
Zdej pa prosm mal pozitivizma in malo manj slovencenizma...

Če bi tko delala kot nekateri pišejo, bi bla ali; do konc življenja samska, ali pa te družba imenuje s kakšnim takim finim imenom na K...

Gatto... ja res je, ima kar nekaj bivših sošolkic, sedaj kolegic, ki so res lepe punce da še js kr gledam, ampak videz ni vse
wink-1.gif

Dizzy, teb pa fu£ zamerm - kaj to pomen, da nisi mislu resno s tem da ne pridm k tebi? Phhh...
evil.gif

Aja, Malcom - avto mava pa vsak svoj, tko da ni panike
grin1.gif

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
ksz
Prevelika razlika v starosti ni OK, ker gre že po defaultu za konflikt generacij. So izjeme, ampak samo potrjujejo pravilo. Kolk, tri leta mlajši, to še ni kriza, sploh če se ob njem počutiš cvetoče. Sicer pa, če se človek sprašuje, če je to to, potem je odgovor na dlani - to ni to. Sledi intuiciji.

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
narobe si me razumela, itak - I'll always be your Shmoo.:) :*
grin1.gif

drugace pa v zadnjem postu zelo lepo ramisljas, aj lajk, aj lajk.:)

in ce malega poznas ze tako dolgo ... he's the winner, c'mon ... kva ves, kaj se "staremu" sprdne ...
tongue-1.gif

bero1

Majstr
2. sep 2007
2.906
106
63
mb+ -20km
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
Hello,

sej niti ne vem kako bi začela. Torej... Pred časom sem spoznala luštnega fanta, razumeva se, skup se mava res hudo dobr, nasmeje me ker je tko smotan včasih - je pa mlajši od mene 3leta, kar me ne moti (zaenkrat). Poznava se eno leto, prej sva bila skoraj na "vi" hahahahah. No, slučajno sem pa spoznala še enega, s katerim sva šla do sedaj 6x na kavo in 1x v kino, 2x na večerjo in je blo tud zelo v redu, pri njem sicer ni tistega mojega iskrenega smeha ko se res smejiš kot utrgan in iz srca, ampak mi pa nudi drugačno zadovoljstvo, počutim se varno in zaščiteno, medtem ko pri mlajšem postanem bolj samozavestna in odločna... Ta drugi je starejši 15 let...In vsekakor je bolj resen (lol, doh ane) kot tisti mlajši, čeravno tudi pri njem vidim in čutim, da je ampak na drugačen način pač.
Ne sprašujem, za katerega naj se odločim ker imam za to še dovolj časa... V sebi vem, da bi se raje odločila za mlajšega, ko bo prišlo do tega, tudi kar se tiče prihodnosti če gledam za naprej glede razlike v letih... Kaj je več vredno - da sem ob nekom takšna kot sem, če ne še boljša ali to, da se ob nekom počutiš 100% varnega in ljubljenega da lahko kar zaspiš v naročju od ugodja ampak v sebi nekje pogrešaš tisti del njega ki te nasmeje do solz ne da bi se trudil za to?...
Verjetno ne misliš niti s prvim,niti z drugim preživeti ostanek svojega lajfa,je tako?Se mi zdiš še premlada za tako dejanje.
Definitivno ti predlagam starejšega(ob predpostavki,da ma kaj pod palcem).Starejši moški radi vidimo ob sebi 10 let al pa še več razlike.
Starejši verjetno že ve,zakaj sploh živi,ta mlajši pa tak veš,pogledaš ga v mednožje,pa že konča,potem pa že hiti nazaj k svojemu
virtualnemu lajfu(igrce....).S starejšim imaš pa lepo možnost preživeti recimo leto,dve nepozabnih trenutkov,potem pa moraš ti narest konec zvezi.Seveda mora tip bit pravi,kaj pa je pravo za tebe,pa tak najboljše veš sama.
Drugače pa najboljše,da se sama odločiš,pa vso srečo
zmaga.gif

lp.

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Citat:
Uporabnik MiKa pravi:
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
Sem imela fanta 11 let starejšega, nato 10 let starejšega, nato 6 zdaj pa imam enako starega in je najbolj zrel...

Ja kolko si jih te imela?! Mogoče ti niso povedali, pomembna je kvaliteta ne kvantiteta
evil.gif
...malo izzivam.

Glih prav, da zdaj vem kaj hočem, kaj mi odgovarja, kakšna oseba je zame, da sem spoznala samo sebe, in da sem se zaradi vseh butljev prej naučila ceniti zelo posebno osebo ki jo imam zdaj.

Nazadnje urejeno:

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.269
1.904
113
Moj pogled: itak si še premlada da bi gledala na stvari preveč zares (tod a si premlada boš vedela čez (vsaj) let)..torej se ne obremenjuj z leti in pojdi v smer kamor gre srce (pri 30ih boš šla tja kamor bo narekoval razum).

Tako da...če ti je 20 letnik všečnejši...kaj razmišljaš?

15 let je huda razlika v letih in se jo težko (brez prizadevanj obeh) kompenzira...on je že resen, bi se rad ustalil, ti se pa še niti znorela nisi (enkrat se boš..če ne zdaj pa čez 5 ali 10 let...kar bo pomenilo takrat: mati samohranilka).
ali pa uberi srednjo pot...uživaj z obema, itak se z nobenim ne bo obneslo (saj veš: premlada si še, da bi se)..se boš pa vsaj na kratek rok imela fino in pošteno zabavala.

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Čakaj, če sem prav razumel je Tjaša stara 23. Mislim vzamega enega od teh dveh, spuši 2-3 leta, mogoče še več... potem še nevem kake pol leta rehabilitacije, mogče še kako vračanje, zguba dodatnega leta itd... pol pa tud nisi več nekak rosno mlad
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

B81

22. jul 2007
37.021
10.543
113
Če mlajši pravi, da mu niso všeč mlajše od njega, bi to lahko kazalo na nekako zrelost v glavi, ker 18 letnice so kar hude za pogledat, res pa je, da v glavi nimajo kaj dosti.
In občutki, ki jih doživljaš (si omenila odločnost itd...) ti bodo v življenju bolj prav prišli, kot če bi bila navajena razcartanosti od starejšega.

Sicer si pa lahko na hinavski način kar dobro 20 letnika k sebi privežeš...
grin1.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
KSZ

Tisti ki pravte, da sm itak še mlada in da nism za resno zvezo ipd. - stara bom vsak čas 24, to pa spet niso neka leta ko bi človek rekel; Joj nisem se še znorel/a, kaj mi bo resna zveza... Gledam svoje kolegice, ene so že mamice pri teh letih (no valjda že tud pr 18h ampak pustmo to) in skupaj živijo s partnerji...

Sicer pa ja, če sem se pravilno odločila bo itak pokazal čas
smile-1.gif
kot pri vsaki stvari ane?

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Preberi si moj post malo bolj gor.. nisi stara, niti mlada, lahko pa komot z "nepravilno" odlocitvijo izgubis kaka 3 leta
smile-1.gif
Sicer pa, ce se ob nekom pocutis super, nimas kaj razmisljat in taktizirat. Vso sreco.

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Pa tud če zgubim... pridobim pa izkušnje in lepe spomine, ane. To pa tudi nekaj šteje pomoje? ...