Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
Hello,
sej niti ne vem kako bi začela. Torej... Pred časom sem spoznala luštnega fanta, razumeva se, skup se mava res hudo dobr, nasmeje me ker je tko smotan včasih - je pa mlajši od mene 3leta, kar me ne moti (zaenkrat). Poznava se eno leto, prej sva bila skoraj na "vi" hahahahah. No, slučajno sem pa spoznala še enega, s katerim sva šla do sedaj 6x na kavo in 1x v kino, 2x na večerjo in je blo tud zelo v redu, pri njem sicer ni tistega mojega iskrenega smeha ko se res smejiš kot utrgan in iz srca, ampak mi pa nudi drugačno zadovoljstvo, počutim se varno in zaščiteno, medtem ko pri mlajšem postanem bolj samozavestna in odločna... Ta drugi je starejši 15 let...In vsekakor je bolj resen (lol, doh ane) kot tisti mlajši, čeravno tudi pri njem vidim in čutim, da je ampak na drugačen način pač.
Ne sprašujem, za katerega naj se odločim ker imam za to še dovolj časa... V sebi vem, da bi se raje odločila za mlajšega, ko bo prišlo do tega, tudi kar se tiče prihodnosti če gledam za naprej glede razlike v letih... Kaj je več vredno - da sem ob nekom takšna kot sem, če ne še boljša ali to, da se ob nekom počutiš 100% varnega in ljubljenega da lahko kar zaspiš v naročju od ugodja ampak v sebi nekje pogrešaš tisti del njega ki te nasmeje do solz ne da bi se trudil za to?...