Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Jup.
Jaz osebno ko koga dohitim, pocakam da ima na desni frej za umanit se,če se ne, mu malce poblendam da mogoče dojame.
Najhujsi so pa tisti ki vozijo non stop po prehitevalnem, desni pas je prazen, ti mu že od daleč poblendas, on ti pa mirno vklopi vse 4 ali pa se dotakne bremze. WTF ? Saj imas desni pas prazen, vozi tam, ne pa tle cirkusa izvajati.Teh pa nebom razumel nikoli.
Vidiš, jaz pa točno takim, ki poblendajo, nalašč ostanem malo dlje na levem (OK, saj je redko, ker sem itak jaz ponavadi tisti, ki dohiteva od zadaj, pa vseeno).
Dajte se hudiča že 1x navadit, da se NE blenda. To je nekulturno in samo dokazuje, da blendajočemu nekaj manjka v glavi. Priznam izjeme - ko se že 10 minut voziš za nekom, desni pa je ves čas prazen ja, seveda, drugače pa (v obeh zgoraj opisanih primerih) niti slučajno ne. Za teke primere obstaja levi smernik.
Upam da locis med "poblendas" in pa "blendas ko zmesan" .
Namreč ce bom dohitel nekoga ki bo vozil 130km/h , po voznem pasu pa bodo vozili 125km/h in ce ne misli malce pospesiti oziroma se umakniti, mu bom zagotovo ene 2x namignil da naj se že spoka tja v kolono tako kot vsi ostali, če misli vozit pri tej brzini.Levi smernik? Se hecas? Ves kolikor ljudi sše opazi ne da je avto za njim, pa mu lahko nabiješ bixenonke,meglenke al pa daljinke, špegu pogleda če se mu slučajno zazdi da bi znal kdo biti zadaj.
Saj ne recem, vecina ljudi se samodejno umakne ko vidi hitrejšega zadaj, če je prosto na desni in mislim da če bi se tega držalo več ljudi, bi bilo to le pozitivno. Jaz ce opazim hitrejsi avto v ogledalu,se mu umaknem po moji oceni pravocasno,tako da mu naceloma ni potrebno ugasati tempomata oziroma spuscati gasa.