Citat:
Uporabnik hopefull pravi:
Hvala Pepe.
Edino ti slediš bistvu.
Z izjemami, ki sem jih napisal sem bil in sem še zelo ljubeč oče, ki se otrokoma posveča in preživlja z njima čas. Tudi otroka sama me imata resnično rada in se rada družita in zabavata z mano.
Tudi kot "mož" sem bil ok, razen v "tistem" obdobju. Tudi pretepal jo nisem. Ja, sem pa jo klofnil recimo 2x letno (se sliši statistično, samo naj bo, zaradi predstave).
Drugače pa sem ji kazal tako ljubezen kott tudi naklonjenost. In seveda sem bil tudi nežen (ne se mi zdej obesit na to, da sem jo klofnil) in pozoren. Tudi finančno sem bil pozoren so nje, saj sem zaslužil 3x toliko kot ona, tako da sem poleg običajnih in neobičajnih stroškov, poskrbel tudi za kakšen njen ekstra luksuz....
IN SEDAJ PONOVNO: JA, NISEM POČEL PRAV, AMPAK RAD BI JO NAZAJ!
(pustimo zdej, da bi jaz sam moral vedeti kako - to se jaz že trudim; zanima me tudi izkušnje in razmišljanja drugih kako to...)
Komu re ne da, naj ne sodeluje v temi.
Hval za upoštevanje.
Ma, ti nas malo hebeš, a? In samo Pepe ti pomaga ... ne,ne, trenutno ti ne pomaga nihče, samo Pepe ti je najbližje, saj ti le on daje upanje. Vsi ostali pa vemo, da iz tega pač ne bo nič ... Že prej ti je nekdo zgoraj napisal, da spreminjaš svojo zgodbo (oziroma dodajaš in odvzemaš stavke, besede). Najprej jo (sicer izzvano, to razumem) nagoniš, spet drugič jo mal oklofutaš, vmes se malce zgoniš (upravičeno ali ne, to tu ni pomembno), .... zdaj, če kdo iz vsega skupaj razbere, kaj je resnica, potem je Hawkins na kvadrat.
Torej, pomagal ti do zdaj še ni nihče, pa tudi nihče ti ne bo, ker za tvojo težavo ni nekega navodila, postopka za rešitev problema.
Tvoja težava je samo tvoja in žal povsem unikatna.
Kako pa se bo vse skupaj rešilo, pa ni več odvisno od tebe. Ti si pač zasral (enako, kot vsi kolegi in znanci od alterjevcev, sami itak da ne), stopil si v drek, iz tega te lahko potegne samo tvoja polovica, če je seveda pripravljena.
Iz lastnih izkušenj (jebiga, tud jest sem že zasral) pa ti lahko povem, da v tem primeru "po toči zvoniti je prepozno" definitivno drži.
Če je prihajalo do nasilja, varanja in ostalega sranja, je edina PAMETNA rešitev le ta, da greš naprej in da se ne oziraš nazaj, ker:
a.baba je neumna, te vzame nazaj, zgodba se bo prej ali slej ponovila (greva stavit tud za Rooneya, da bo spet enkrat "padel"?
b. baba je pametna, pa te sploh ne vzame nazaj, ti pa greš naprej
Če vse spet "zaloopamo", bo baba slej ko prej skontala in vzela varianto b.
Torej je samo na tebi, da se odločiš, kdaj boš šel po novi poti ...