Rad bi jo nazaj

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.552
2.946
113
v lokalni ostariji
no evo pa te je preparirala da si ti kriv....

prej je bla 2 leti hladna zdej sta pa 2x tedensko sexala. torej kaj je res? a sta al nista? ker če sta 2x tedensko po 10 letih potem... ni krivda pr njej. če si pa ti kurvir (par tisočink promila procenta moških obstaja takih) pa je prav da te je pustila.

kaj je torej res?

al se je kurvala pa si biu ti na suhem
al si se ti kurval pa te je zbrcala?

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
2x na teden po 10 letih je pa res vrh glave.
grin1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Sej ne pravim, da je 2x na teden mal, men se zdi dost po teh letih. Je pa res, da tud vsak dan ne pomaga, če je sex slab in kot si rekel neiskren, na silo, ker je pač treba seksat.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.484
5.025
113
Poskusi najti kakega terapevta za probleme parov in jo pripraviti, da se oglasita pri njem.

hopefull

Zelenc'
6. sep 2010
16
0
1
inos in kompami (z izjemami)

spet pametujete v 5 dni.

lahko bi 7x na teden, pa bi problem (zame) še vedno bil.
Pa ne se ukvarjat več s tem.
Če imate pametne predloge, lepo prosim na dan z njimi, če ne pa pejte v čvek.

pepe: ty

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.079
2.849
113
Nekje sem prebral da je slab sex v zvezi vzrok za 90% problemov, dober sex pa pomeni 10% dobrih stvari v zvezi
cheer.gif

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik hopefull pravi:
najdžel in inos:

1. sva 2x na teden v povprečju, ampak ni problem samo v tem. Nisem manijak in ne potebujem vsak dan, potrebujem pa, da si me ženska želi in da to pokaže. Nikoli ni ona začenjala, jaz pa sem ji povedal, da mi to pomeni in da to potrebujem...

2. Ona JE dober partner, odličen, so pa seveda pomanjkljivosti. KJE NISO. Jo ne idealiziram, ampak je tako kot sem rekel.

3. In saj pravim, da sem kriv 70%, ona pa 30%, kar pa ne pomeni, da ni super partner. Sej ni le SEX, čeprav sem ji verjetno takrat dal take znake...

Pa dejmo res pustit kakšna je bila ona.
RAD BI JO NAZAJ!!! Ali se lahko skoncentriramo na to? Ali mi lahko tu podate svoje poglede, kako bi zadevo poskusil speljat na svoj mlin?

Kolikor sedaj zadevo razumem je ona hodila v službo, skrbela za dva otroka, gospodinjstvo in ti dala 2x tedensko - ti pa nisi zadovoljen, ker se ti ni dovolj posvetila.
Hkrati je še sikala.
Koliko si jo pa razbremenil pri gospodinjskih opravilih? Kolikokrat na teden si visel za šankom?

Kolikor se meni zdi, ti je pasalo še drugje namakat (ker si imel preveč časa), sedaj ko pa moraš sam kuhati, prati in likati si pa ugotovil, da jo imaš neznansko rad.

Prav rad bi še drugo stran slišal.

In če želiš nasvet: ne oziraj se nazaj, najdi si novo, hkrati pa se posvečaj otrokom, ki sedaj najmanj krivi najbolj trpijo. Upam da sta oba dovolj pametna, da otrok ne ščuvata drug proti drugemu ali da si otroško naklonjenost kupujeta z darili (predvsem očetje to zelo radi počno). Če misliš otroško naklonjenost kupovati z darili, boš otrokom naredil več škode, kot če jih povsem zanemariš!

North_face

Fizikalc
31. mar 2008
1.500
0
36
www.alter.si
Avtor:

Rad bi jo nazaj? Je ne bi raje naprej?
grims-1.gif

Pa še tole, čist dobronameren nasvet: če je baba pametna, itak nikol več nč ne bo, če je pa kaka zafrustrirana afna, ki ne ve, kaj je lajf, pol te bo pa čez čas poklicala ... itak je noben ne bo hotu.

Ampak, dozdeva se mi, da spada v prvi del stavka ... tko da, ... več sreče prihodnjič.
Pa res bi blo fino slišat še drugo plat zgodbe.

jancha

Zelenc'
1. feb 2010
17
0
1
kolko sem zdj prebrala to zgodbo, lahk rečm sm to da je ženska nardila edin pravilno ko se je odličla da je takega moškega pustla, kr nobeni ženski ni bit cilj prevarana in še zravn tega od moškega oklofutana??? wtf je narobe s tabo 10 let sta bla skupi pol pa jo greš prevaraš sm zarad tega ker ti neda u postli!!! plus tega pa še imata dva otroka, kj boš pojasnu otrokom da si šel z mamo narzn ker si jo varal z mlajšo pa lepšo beybo?
tak moški si ne zasluži druge šanse ko po 10 let zakona tako zavozi in nit tolko ne pozna svoje žene, da bi jo sam vedu prdobit nazaj, in rabi kar pomoč pri tem kako jo naj osvoji...sram naj te bo
drgač pa kr pozab na njo, ker upam da ni tko naivna da bi šla nazaj, ker kaj moški nardi 1x bo delal vedno, ne bo se več spremenu, in mislim da je pr teb perpozn za kesanje in si že pokazal z kakega mesa si

pa še vprašanja zate...kolko sploh poznaš svojo ženo? in koliko časa si rabil da si ugotivil da bi jo rad nazaj? pa je bla vaijna zveza res idelana do zdj? in kolkiko krat si jo že prevaral in udaril?

mal pr seb premisl ..če bi bil na njenem mestu bi se vrno nazaj in se spet vedno znova jebu in prepiral in v seb vedo da si naredu napako ko si dal drugo šasno, kr si še vedn isti tip ki ne ve kj bi rad...

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
ja, kaj ti ni jasno???? Ni hotela seksat z njim in je pač nategnil drugo, kaj je lahko bolj normalnega kot to??? si je pač sama kriva...

jancha

Zelenc'
1. feb 2010
17
0
1
ampak če maš nekoga res rad ga pol na greš varat..al ti tut varaš žensko ki ti res fuuul pomeni...ampak to komaj vidiš ko jo že prevaraš??

al moški imate eno žesnko ki jo mate radi..pa če je mal tečna pa slabe volje pa par dni ne dobiš ah nič grem pa k drugi bebyi kjer ziher dobim
pa 1000% si je bil sam kriv z svojim obnašanjem da mu ni hotla tak pogosto več dat

Nazadnje urejeno:

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik jancha pravi:
ampak če maš nekoga res rad ga pol na greš varat..al ti tut varaš žensko ki ti res fuuul pomeni...ampak to komaj vidiš ko jo že prevaraš??

al moški imate eno žesnko ki jo mate radi..pa če je mal tečna pa slabe volje pa par dni ne dobiš ah nič grem pa k drugi bebyi kjer ziher dobim
pa 1000% si je bil sam kriv z svojim obnašanjem da mu ni hotla tak pogosto več dat

lej, pokojni dr rugelj je lepo povedal, kako in kaj..če tip ne dobi doma, gre drugam. Ajd, ne rečem, če ženska ravno zboli al pa kaj...če pa noče niti nog narazn držat, hlod bedasti babji, potem pa greš drugam, pa naj se, heheh ''jebe''...veš, moški smo sposobni ločiti seks in čustva, ženske jih očitno niste, zato ste pa relativno neprištevne in ne bi smele imeti vodstvenih funkcij...da ne govorim o tem, da na vaše ravnanje in 'razmišljanje' vplivata kar dva hormona, na moškeha pa en sam, če poenostavimo in tako je od dneva do dneva pri mesecu lahko pri vas vse drugače...

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Pa kaj bi ti še rad? Dobil je 2x tedensko.

Sicer pa Srbi negirajo Ruglja s pregovorom: "Dobar kyrac, mir u kuæi!" - pa še prav imajo. Žensko moraš tako obdelat, da sama hoče, ne da jo je treba prosit.
Raje oglasnik prelistam, kot pa da bi pri lastni ženi füka fehtal.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.484
5.025
113
Si kar prav napisala. Napake delamo vsi. Avtor teme se trudi, da jo vseeno dobi nazaj in mogoče mu rata. Ni pa to preprosto. Prvo vprašanje je, kako zelo je žena ranjena. Drugo vprašanje je, če je žena sicer bila kolikor toliko zadovoljna v zakonu. Tretje vprašanje pa, na čem naj nadaljevanje temelji. Nekatere reči je potrebno postaviti od začetka.

hopefull

Zelenc'
6. sep 2010
16
0
1
Hvala Pepe.
Edino ti slediš bistvu.

Z izjemami, ki sem jih napisal sem bil in sem še zelo ljubeč oče, ki se otrokoma posveča in preživlja z njima čas. Tudi otroka sama me imata resnično rada in se rada družita in zabavata z mano.
Tudi kot "mož" sem bil ok, razen v "tistem" obdobju. Tudi pretepal jo nisem. Ja, sem pa jo klofnil recimo 2x letno (se sliši statistično, samo naj bo, zaradi predstave).
Drugače pa sem ji kazal tako ljubezen kott tudi naklonjenost. In seveda sem bil tudi nežen (ne se mi zdej obesit na to, da sem jo klofnil) in pozoren. Tudi finančno sem bil pozoren so nje, saj sem zaslužil 3x toliko kot ona, tako da sem poleg običajnih in neobičajnih stroškov, poskrbel tudi za kakšen njen ekstra luksuz....

IN SEDAJ PONOVNO: JA, NISEM POČEL PRAV, AMPAK RAD BI JO NAZAJ!
(pustimo zdej, da bi jaz sam moral vedeti kako - to se jaz že trudim; zanima me tudi izkušnje in razmišljanja drugih kako to...)

Komu re ne da, naj ne sodeluje v temi.

Hval za upoštevanje.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Čudno obračaš in dodajaš. Iz tvojega prvega prispevka je bilo razumeti drugače:
Citat:
Sem jo prevaral in bil tudi grob do nje.

Le toliko: za varanje sem se "odločil" po letih moledovanja, naj me v postelji vendar ne zavrača toliko.
Grobost pa je bil izzvana z dolgotrajnim vpitjem in žaljenjem.

Da ne boste mislili, da zmanjšujem pomena svojih dejanj ali da tu iščem izgovore in opravičila. Nikakor. Želim le povedati, da nisem nek serijski cheater in grobijan, ki je pretepal (bolje rečeno mlatil) svojo ženo.

Sedaj smo že ugotovili, da si dobil 2x tedensko, grob pa nisi bil do nje samo enkrat, ampak ji "vzgojno" prisoliš 2x letno. A sedaj naj pa verjamemo, da res "samo" 2x letno.

Kdor dvigne roko nad svojo ženo ni vreden da ga pes poščije. Kako moraš biti tak usran pezde in udariti mati svojih otrok.
In nikakor ti ne mislim pomagati, da bi ti vrnitev uspela. Upam, da bo tvoja bivša dovolj pametna, da se ne bo pustila pregovoriti.

Koliko alkohola pa spiješ na teden? Kolikokrat spiješ več kot steklenico piva v popoldnevu?

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.552
2.946
113
v lokalni ostariji
tok cajta kokr jamraš tlele bi jo lahk že mel nazaj če b blo med vama še kej upanja.

ipak pa ne vem kaj bi ti rad slišal? univerzalni recept ala: vzameš 5dek potrpljenja primešaš 3kg rožic dodaš ščepec ljubzeni...