Rad bi jo nazaj

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
sam res
hysterical-1.gif

majč

elo

Dr. Rodilnik
4. sep 2007
1.630
4
38
malo tukaj malo tam
eno vprašanje...
a za žensko razmišljanje je že izšel kaki update?

zadovoljen bi bil že z bugfix nadgradnjo sicer zastarele 0.1.0 beta verzije...

smile-1.gif

panoramic

Fizikalc
20. mar 2010
1.837
0
36
A še nisi slišal, da je bila uradna podpora že zdavnaj ukinjena? Tako da zdaj deluje princip SSS - Snađi se sam.
evil.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
Citat:
Uporabnik elo pravi:
eno vprašanje...
a za žensko razmišljanje je že izšel kaki update?

zadovoljen bi bil že z bugfix nadgradnjo sicer zastarele 0.1.0 beta verzije...

smile-1.gif

format pomaga
evil.gif

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik hopefull pravi:
Oprosti mi moja prva ljubezen.
Veliko sreče in ljubezni drugje ti želim.
frown-1.gif

Vedno te bom imel rad.
roza.gif
A si že vrgel puško v koruzo?

North_face

Fizikalc
31. mar 2008
1.500
0
36
www.alter.si
Da ni ravno kontra. Puške ni vrgel v koruzo, ampak ... morda si je pomagal z base skokom .... poplave? Kdo bi vedel ...

ON: Upam, da vseeno ne. Čeprav je bil rezultat znan že na začetku ...

p.s. morda ravno zato, ker sem sam imel podoben primer. Tudi sam bi si želel drugačnega konca, pa ... OK, življenje je še dolgo, morda se mi pa enkrat le zgodi kaj pozitivno nepričakovanega ...
cheer.gif

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
ej elo, ne po seb sklepat, mi smo se uploadale na verzijo Zekr 0.7.5 beta 3, odpiralca teme je pa uploadana bivša ženska očitno prizemljila
zmaga.gif

majč

Dante

Pripravnik
3. sep 2007
544
0
16
@avtorja teme:

če jo želiš nazaj boš moral trpeti z drugimi besedami iti skozi pekel samoočiščenja.

Kako to praktično narediš je pokazal tip v filmu The last kiss ,ko se je dobesedno utaboril pred stanovanjem svoje bivše.
Živel je tam kot klošar v dežju, vetru in mrazu dokler ga ni sprejela nazaj.

Skratka moral boš iti skozi test, da boš dokazal da se ti "splača" odpustit.
Če ima srce in inteligenco ga bo upoštevala če ne pojdi naprej ker je ali neumna ali popoln ignorant .

Potem bosta pa morala skupaj veliko delati na tem da skupaj ugotovita kaj vaju je pripeljajo do razhoda.
Verjetno pravi vzroki ležijo veliko pred tem ko sta se spoznala.

Veliko sreče.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.484
5.025
113
Ta princip bi šel, če ga ženska še ljubi. Če ga ne ljubi več, bo pač en tujec, ki pod oknom tabori in se ga preganja po zakonu.
Pravzaprav je pravo vprašanje v tem trenutku: če bi neljubih dogodkov in napak ne bilo, bi me še ljubila? Ljubezen se ne spotakne ob eni napaki. Zamera se pa seveda zgodi, trma naredi svoje in je lahko rezultat na videz enak.

Dante

Pripravnik
3. sep 2007
544
0
16
Avtor teme bo najprej moral vprašati sebe ali je dovolj iskren do sebe in si jo resnično želi nazaj ter kakšno ceno bo moral pri tem plačati. Test je pa seveda obojestranski in ne da rezultata vnaprej.Vendar bo vsaj vedel pri čem je , ker verjamem da ga negotovost ubija.

Nazadnje urejeno:

pa3cia

Pripravnik
24. sep 2010
155
0
16
Ljubljana
Nisem prebrala vseh odgovorov, zato se opravičujem, če je bil kje že podan zaključek. Sama menim, da glede na napisano skorajda ni možnosti, da bi punca /žena hotela fanta/ moža nazaj. Sama nikdar ne bi storila te napake, saj se mi je nekaj podobnega že zgodilo, a v precej alažji obliki. Udaril me ni nikoli, niti ni bil nasilen. Se je pa zgodilo, da ni znal pojasniti nekaj čudnih klicev. K sreči sva bila skupaj bolj malo časa, tako da življenje ni šlo mimo mene ...
Me je pa seveda še dobro leto prepričeval, naj se vrnem k njemu. Moj jasen odgovor je bil NE. Menda nisem njegova lutka?
Le kaj si tipi domišljate s tem, ko mislite, da vam je vse dovoljeno?