Rad bi jo nazaj

hopefull

Zelenc'
6. sep 2010
16
0
1
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
ksz

Priznam, da nisem bral celotne teme, mi pa nekaj ni jasno. Na začetku teme piše, da je on kriv, da ni bil tak kot mora biti in da se bo sedaj poboljšal. Tu na zadnji strani teme, pa se že ugotavlja, da je ženska kurva in hvala bogu, da se je rešil tega hudiča.

Kdaj je prišlo do takega obrata v temi/zgodbi, ker se mi res ne da iti vsega po vrsti brat?
tongue-1.gif

res je lar nekaj prišlo ven...

Ne, ni se kurvala, ni tak tip.
V to sem 99,9999%. Res!

felicita

Pripravnik
8. okt 2007
529
0
16
Gorenjska
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
felacija, ne vem, zakaj bi bili ogroženi od vas...pač rečemo bobu bob in kurwi kurwa...
smile-1.gif

Stiber vidim da si me pogrešal:)
Tis si še posebej ogrožena vrsta:))) ziher si velik "kurw" ujel :D

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
Citat:
Uporabnik hopefull pravi:
res je lar nekaj prišlo ven...

Ne, ni se kurvala, ni tak tip.
V to sem 99,9999%. Res!

Če si tako hudo prepričan, zakaj potem preprosto nisi napisal 100%, kot pa neke decimalke, se pravi pustil si neko zelo majhno možnost. Pustmo to, rečmo da te ni varala, ker si prepričan, ti jo poznaš najbolje.

Nikjer nisem zasledil razlogov, zakaj sta šla narazen? Če si naredil neumnost, kot je npr. varanje, to se oprosti in sta nazaj skup, ampak ti jo nisi varal, torej je šlo za neko obdobje, kjer si počel napake. Ženksam to lahko sčasoma dopizdi, običajno te prvo pustijo v svoji glavi, potem pa samo še dejanja. Iz tega sklepam, da si fejst zasral in vprašanje, če jo boš dobil nazaj. Predlagam svetovanje, pogovor, obljube, sprememba in sveto držanje teh obljub oz. sprememb, simple. Potem pride na vrsto tisti drugi del tj. če si pripravljen se držat njenih oz. novih pravil. Za določene pare je najbolje, če gredo narazen, nekaj časa je težko, zaradi čustvene navezanosti, potem pa gre, nima smisla trpet.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.484
5.025
113
Citat:
Uporabnik hopefull pravi:res je lar nekaj prišlo ven...
Najbolje, da ne bereš več teh nasvetov, če jo res hočeš nazaj. Kot sem ti že napisal, po mojem pot do tega je, ni pa to samo en pogovor in spet bo vse v redu. Ne bo, ker bo kmalu spet po starem. Najprej se moraš zavedati, da se spremeniš lahko samo ti. Samo na to imaš vpliv. Partner se ne bo spremenil, oziroma se ne bo tako spremenil, kot bi si ti želel.
Veliko sreče in volje pri reševanju vajinega problema.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.484
5.025
113
Citat:
Uporabnik ynos pravi:Najprej mora ugotovit zakaj mu pred tem ni hotla dat.
Narobe... To je povsem nepomembno. Samo kaže, da ženske psihe ni razumel ali hotel razumeti. Ženska z njim ni seksala, če se ji je zdelo, da je to edini trenutek, ko se ji posveti. Najprej mora ugotoviti, zakaj je njega to motilo. In se zavedati, da bo tudi, če jo dobi nazaj v naslednjih N-letih prišlo do M različnih problemov in nesoglasij. Kako bo odreagiral, kaj pričakuje? Ali misli, da bo vedno zmagovalec? Ali misli, da bo vedno poraženec? Ali zna poskrbeti za sebe tako, da je v okviru odnosa zadovoljen? Nje ne bo spremenil. Seveda se bo tudi ona spremenila s časom, samo vprašanje je v katero smer. In katerokoli partnerico bo našel, bodo ta vprašanja ostala.

Sicer pa, človek je vprašal, kako bi jo dobil nazaj in ne ali bi jo dobil nazaj ali ne.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Neumnost. Najprej morata skupaj ugotoviti kaj je šlo sploh narobe in pod narobe spada to, da se ga je branila, ko bi moralo priti do seksa. Lahko je varala, lahko ni...jaz bi definitivno razčistil, če ne bo spet prišlo do pizdarij. Sploh pa je BV potem v taki vezi vztrajati.

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:Najprej mora ugotovit zakaj mu pred tem ni hotla dat.
Narobe... To je povsem nepomembno. Samo kaže, da ženske psihe ni razumel ali hotel razumeti. Ženska z njim ni seksala, če se ji je zdelo, da je to edini trenutek, ko se ji posveti. Najprej mora ugotoviti, zakaj je njega to motilo. In se zavedati, da bo tudi, če jo dobi nazaj v naslednjih N-letih prišlo do M različnih problemov in nesoglasij. Kako bo odreagiral, kaj pričakuje? Ali misli, da bo vedno zmagovalec? Ali misli, da bo vedno poraženec? Ali zna poskrbeti za sebe tako, da je v okviru odnosa zadovoljen? Nje ne bo spremenil. Seveda se bo tudi ona spremenila s časom, samo vprašanje je v katero smer. In katerokoli partnerico bo našel, bodo ta vprašanja ostala.

Sicer pa, človek je vprašal, kako bi jo dobil nazaj in ne ali bi jo dobil nazaj ali ne.

shocked-1.gif

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik vizzzi pravi:
Če sem prav razumel - ženska te je zmerjala, kričala nate, v postelji ni bilo nič z njo itd..., več let, in sedaj bi jo rad nazaj??
confused-1.gif

Moj predlog - najdi si drugo, resno. Pa vesel bodi, da te je pustila, so bolše na svetu.
smirk-1.gif

Dober predlog.
467716-post_slo.gif

Se popolnoma strinjam. Jeba je če je otrok vmes. Sicer pa pejt naprej in našel boš 3x boljšo od te. Lahko boš šele sedaj, ob novi, zaživel. Dejansko boš spoznal kakšen drek si prej imel. ALO, gremo, kar lepo v mesto in po drugo.
grin1.gif

hopefull

Zelenc'
6. sep 2010
16
0
1
ok, da malo "razčistimo" zakaj bi rad njo nazaj:

1. nisem v depri in ne vidim sebe kot krivca, samo zaradi občutka krivde.
2. 99,9999% sem napisal, ker je tako res. 0,0001% pa je pač zaradi tega, ker 100% ni NIČ.
3. Ker je, gledano celo sliko, res odličen človek in partner. (ja, boste rekli, zakaj pa je potem prišlo do crasha,... jebiga, ideale ne, sem pa sam zajebal situacijo 70% in to je veliko)

Torej, potrebujem odgovore v smislu kaj naj storim, da jo dobim NAZAJ in ne da grem naprej. To bom storil, ko ne bo več možnosti, da jo dobim.

No, zdej pa s predlogi na dan.
smile-1.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
KSZ

Sam res, od tega kako naj jo dobi nazaj, ste ga malone prepričal v to, da je ženska kurva in da naj boga zahvali, da sta se skregala in šla narazen. Mislm res wtf...
Js vztrajam pri tem, da bi mogla slišat ženin komentar na to zgodbo, ampak če je odpiratelju teme kej do tega, da jo res dobi nazaj (je pa vprašanje, če ga ona hoče, tega mi ne mormo vedet in tud če mu damo 101 koristen nasvet, če ga ona noče, ne bo vžgalo nič) potem naj se pogovori z njo, naj se dobita kje na večerji v miru, lepo večer samo za vaju dva, noben naj vaju ne zmoti, izklopit telefone, vzet si ČAS, se POGOVARJAT, komunicirat... in povedat to, kar misliš. In nič drugače.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
on je bil kurbir, ženska se v tem primeru verjetno niti ni skurbala.

Aja, naj ji neki natvezi, žensko so itak naivne.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
ok, da malo "razčistimo" zakaj bi rad njo nazaj:

3. Ker je, gledano celo sliko, res odličen človek in partner. (ja, boste rekli, zakaj pa je potem prišlo do crasha,... jebiga, ideale ne, sem pa sam zajebal situacijo 70% in to je veliko)

Sorry, ampak jaz tvojega zakona ne razumem kot odličnega parterstva
Citat:
Sem jo prevaral in bil tudi grob do nje.

Le toliko: za varanje sem se "odločil" po letih moledovanja, naj me v postelji vendar ne zavrača toliko.
Grobost pa je bil izzvana z dolgotrajnim vpitjem in žaljenjem.

Da ne boste mislili, da zmanjšujem pomena svojih dejanj ali da tu iščem izgovore in opravičila. Nikakor. Želim le povedati, da nisem nek serijski cheater in grobijan, ki je pretepal (bolje rečeno mlatil) svojo ženo.

Če razumem tvoje stališče ti ni dala in ti je sikala tako dolgo, da se ti je snelo. Kje ti tu vidiš odličnega človeka in partnerja?

In kaj pomeni, da naj te ne zavrača toliko? Ali sploh nista, ata 1x mesečno, 1x tedensko, 1x dnevno? Sta, ampak ne tako kot bi ti želel?

hopefull

Zelenc'
6. sep 2010
16
0
1
najdžel in inos:

1. sva 2x na teden v povprečju, ampak ni problem samo v tem. Nisem manijak in ne potebujem vsak dan, potrebujem pa, da si me ženska želi in da to pokaže. Nikoli ni ona začenjala, jaz pa sem ji povedal, da mi to pomeni in da to potrebujem...

2. Ona JE dober partner, odličen, so pa seveda pomanjkljivosti. KJE NISO. Jo ne idealiziram, ampak je tako kot sem rekel.

3. In saj pravim, da sem kriv 70%, ona pa 30%, kar pa ne pomeni, da ni super partner. Sej ni le SEX, čeprav sem ji verjetno takrat dal take znake...

Pa dejmo res pustit kakšna je bila ona.
RAD BI JO NAZAJ!!! Ali se lahko skoncentriramo na to? Ali mi lahko tu podate svoje poglede, kako bi zadevo poskusil speljat na svoj mlin?