Citat:
Uporabnik alter01032010 pravi:
Hvala za odgovore, vidim pa, da mate ravn tolko izkušenj s tem, ko jaz. Torej nič.
Eni mamo, pa ne izkoristimo, drugi bi, pa nimate s čim. Torej smo equal.
Torej, punca se me je včeri klicala in rekla, naj ji vrnem njene stvari, pa da naj jih kar sam prinesem k njeni frendici, ker bi me vseeno rada vidla. Jebemu, zdej vsej vem, kero ima. Pa ravno njo bi zadnjo rekel, čeprov se mi zdi, da še nikol ni mela tipa, čeprav jo skoz fu£ neki obletavajo. Sem mislil, de je preveč izbirčna, pa zgleda, da ni, ampak je lesba ... ok, vsakemu svoje.
Evo, zdele grem pa k njej, da vidm, kaj bo ... me resno zanima, če bo una njena frendica tm, da se mal pogovorimo ...
Citat:
Uporabnik D_K pravi:
Definitivno je lažje spravit v akcijo dve kot eno. Tak kot je napisal mX, babnce vedno med sabo nekaj tekmujejo, sploh ko nekaj spijejo.
Ce reces, da naj si data lubcka, pa da si kao ne upata, bota takoj zaceli))) Kako pa potem naprej, pa odvisno od situacije kje se nahajate.
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Citat:
Uporabnik D_K pravi:
Definitivno je lažje spravit v akcijo dve kot eno. Tak kot je napisal mX, babnce vedno med sabo nekaj tekmujejo, sploh ko nekaj spijejo.
Ce reces, da naj si data lubcka, pa da si kao ne upata, bota takoj zaceli))) Kako pa potem naprej, pa odvisno od situacije kje se nahajate.
100x preizkušen, torej 100x po 2 al 3 v igri pa tebi bo ja v Dupleki deklin zmankalo
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Tut ti prideš na vrsto počasi
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Tut ti prideš na vrsto počasi
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
da je tudi iz alterja ali...?