Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Šit, pa dve spraviti v pojslo je še lažje kot samo eno. To temelji na zajebanciji, še posebej ko je v igri alkohol. Malo igračkanja, semo tamo in ju imaš slečene. Po moje je 1:1 težje, ker je treba ustvarjat neke intimne trenutke in se trudit, napeljevat ... Če naletiš na dve tapravi, te še sami zvlečejo s sabo v sobo.
Resnica.
Bli smo na maturanskem. In na vsak način sn hoto bit s sosošolko. In v prvih dveh nočeh sem skoz padel skozi,
bi lahko katero drugo, ampak mi je bla tista dbest. No spala je v sobi z mojo sošolko ki sta sicer bili sosedi in
malkom se je na nek način uštulil s flašo poceni vodke. In pol sošolka izjavi kak se ji je fajn žvalit s punco, in tadruga da
še ni probala, bi pa se probala v troje lizat. Nevem če smo končali tisto flašo in smo zadevo probali.
Vbistvu sta se oni 2 sami gnali, kot da bi tekmovali kira je drznejša in če moja rit 17letna nebi bla tok neizkušena takrat,
bi lahko kresnil obe. In malkom nesrečni, tista huda sošolka odpove akcijo in reče da pride takoj nazaj. Itak je ni blo,
midva sma še nato malo pila, in nato napeljem zadevo kako pa seksal za eno noč nebi nikol
Ona v smislu
"ja če baba hoče deda dobit ga bo" in tako sma zadevo šla probat, češ jaz sn se ful delal hladnega, medtem ko se je
ona vlačla po meni, odpadejo tangice in moderček in v trenutku ko bi potreboval še ene 2 minuti da bi spet po dolgem
času seksal, naju zmoti fleširanje iz balkona. Glupi sošolec je po robu ki so bili ob balkonih in nasploh balkon na balkon blizu
je splezal čez, ko je videl da nekaj dogaja pa se je vrnil z digitalcem. Itak nisem pol dobil, čeprav sem zaprl balkonska vrata,
zategnil zaveso, ampak je bla ona preveč nezaupljiva.
In malkom je odšel po hodniku s stojanom v hlačah.
Na avtobusu sma se pa s tistim sošolcem še stepla in fasala vzgojni ukrep.
2 je pa vsekakor lažje pecnit kot eno. Le kaka pijača ali dve morta bit v špilu....