Citat:
Uporabnik INKVIZITOR pravi:
Citat:
Kolkokrat sem naletel na nevzgojenega ovčara, prinašalca, labradorca, ki se je prosto sprehajali in "napadal".
Če mi to o prinašalcih in labradorcih dokažeš, ti plačam 3 tedne počitnic na Tahitiju...
Sej rabimo prostovoljce, da zmagovalca polijejo z bencinom in zažgejo,.....mislim da je pečenko že določen, glede na to, kdo bo dal in kdo dobil ,,ene tri po pički,,....Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Nočm podpihovati nasilja ampak zakaj pa ne Pridm navijat
Citat:
Uporabnik ErrikDJ pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Ne bluzi, lastnica ni sposobna obvladati svojih psov, zamisli si da bi bil namesto psa otrok. Ampak je un dec z lato kar bobo že hotel vsekati.
Pa ni bil otrok! ne mi zdej 120 možnih scenarijev kle pisat, kaj bi če bi...
Sicer pa copy/paste lep povzetek iz druge debate:
Pa ljudje dejte pogledat video pa objektivno ocent situacijo.
Kokr sm jst vidu je lastnica dog, še najbol od useh obvladala situacijo. Vsi ostali so pa primitivno reagirali tako kot vi s komentarji. Psa zgledata čist lepo naučena. Tudi ona ju je obvladala. Ona druga doga je bila čist mirna in jo je lastnica brez problema prepustila neznancu. Da je prišlo do te situacije je kriv samo pes, ki ni bil na povodcu oz. njegov lastnik. Če bi bil na povodcu do te situacije sploh ne bi prišlo. Pa tude dejstvo je, da pes ni bil zelo poškodovan in ga je doga samo držala. Če bi mela doga druge namene bi bil ta pes po hitrem postopku pokončan. Če dogi ne bi bili naučeni bi verjetno obe kardelno napadli drugega psa in ga v trenutku raztrgali.
Iz tega posnetka pa nikakor ne moremo soditi ali je ta ženska primerna za vzgajanje teh psov.
Tako, da meni se zdi bolj nevaren oni pes, ki ni bil na povodcu, ker bo posledično naredil več konfliktov. Ampak ne me narobe razumet. Seveda zgleda manj nevaren in lažje obvladljiv in nima take mase in ugriza kot doga. Vendar pa povzroči mnogo več konfliktov, ker ni na povodcu.
Pa še kot zanimivost. Eni v takih razpravah omenjate, da je potrebno prepovedat pse nevarne ljudem. Če imam pravi podatek je na vrhu ravno zlati prinašalec. Največ zabeleženih ugrizov je s strani zalith prinašalcev. Ampak jebena statistika - to je zato, ker je tudi najbolj razširjena pasma in jih ima ogormno družin.
Če se pol prostovoljno poliješ z bencinom in zakuriš, pa res pridem......Citat:
Kaj je zdej model? Ti si vabil pod uro, ne jest... In, boš povedu zdej kdaj in pripeljal priče?
Citat:
Uuuuuuuuuuu jebemtiš, novica na 24UR. Pa slika psa tut zraven. Labradorec you say?
Citat:
Uporabnik cbb pravi:
Jaz bi to hitro rešil. Cucka bi z nožem razparal, da bi mu čreva ven padla, baba bi mela pa plov uč, če bi bla pa glasna pa dva plava uča...
Citat:
Citat:
Uporabnik D_K pravi:
ksz..
Sorry koji K. se ma en pes brez povodca prosto gibat. Lastnikom prinašalca je treba v prvi vrsti dat eno veliko kazen za malomarnost.
Ljudje si nabavijo pse, potem pa jih imajo kar prosto spuscene. Kolkokrat sem naletel na nevzgojenega ovčara, prinašalca, labradorca, ki se je prosto sprehajali in "napadal". Če bi ga doga htela bi ga rastrgala... pomoje je zlatun izzival, pa ga je samo malo vzgojno zgrabla. Ne pozabit, pes je še vedno žival/zver... tud če je naučen včasih reagira po svoje, zato so povodci, posledično nagobčniki da preprečimo te momente.
Če jih bo moj mali cucek kdaj dobbo, če bo spuščen sem v prvi vrsti kriv ja in tega se zavedam.
Citat:
Kolkokrat sem naletel na nevzgojenega ovčara, prinašalca, labradorca, ki se je prosto sprehajali in "napadal".
Če mi to o prinašalcih in labradorcih dokažeš, ti plačam 3 tedne počitnic na Tahitiju...
Predvsem je pa zlatun izzival, po tvoje? Ti glih nimaš razčiščenih pojomv, pa to?
Res, v mojih cajtih, človk s tvojim možganom, še osnovne šole ne bi naredil, čist resno, vprašaj če ne verjameš......Citat:
Dej capl ne seri preveč...