Dončič - NBA

Car

POSTman
4. avg 2007
8.576
1.829
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Zelo me zanimajo izjave samega Dončiča, pa Kidda in komentarji "starega" Dončiča, ko malo pridejo k sebi od šoka!
Kako hitro gre to zdaj naprej? Luke danes najbrž ne bo v dvorani niti med gledalci? Kdaj bo lahko odigral prvo tekmo za LAL?
Jaz najbrž kot večina navijam za Dončiča in tisto ekipo, za katero Luka igra. Se pravi, da od danes naprej navijam za LAL.
Zanima pa me tudi, koliko je verjetnosti, da Le Bron James zapusti LAL do četrtka?

• Všeč mi je
Reactions: BornSkeptic

mistique

Guru
16. jun 2009
14.171
1.961
113
Emona / Carnium
Pa je Dallas prišparal $345M (s tem tudi luxury tax). In lahko gradijo obrambno ekipo...bilance so kar naenkrat videti bolje.

We'll return with more news about Luka in 2026. :cheer:

Janez40

Guru
12. jul 2016
3.603
4.792
113
LeBron bi znal iti konec sezone.
Dončič lahko igra takoj ko bo lahko. Ekipo ima LA sedaj itak zanič. Davis tudi lahko igra takoj, samo je trenutno...khm, poškodovan.

Schime

Guru
22. nov 2008
2.022
794
113
Dejstvo je, da je trenutno Dallas boljša ekipa kot Lakersi. Vsaj na papirju imajo več dobrih igralcev. Kako bo to delovalo se bo pa še videlo.

Janez40

Guru
12. jul 2016
3.603
4.792
113
Na bizarni tiskovki z nekaj obupnimi šalami in zahvaljevanju dvema tudi odhajajočima igralcema, medtem ko je Dončiča komaj omenil in bledim Kiddom, mislim, da je Nico tole naredil za ogromen bonus skupaj z novima lastnikoma. Praktično je jasno rekel, da mu ni mar kaj bo čez par let, ker je jasno, da bo z milijoni odšel.
Če Dallas uspe obdržati igralce in osvoji naslov, bo to ena najbolj genialnih potez ever. Če ne osvojijo ničesar in razpade vse skupaj, Dončič pa bo blestel drugje, bo to ena največjih kretenskih potez vseh časov.

Hec pa je, da se to igrajo ljudje z milijoni pod ritjo. Tako, da brez veze.

delter333

Guru
21. maj 2010
1.932
1.627
113
Notranjska
Lebron pri 40ih mogoče ni več tak dober kot Luka, ampak pri Lakersih je on tata-mata in bo tudi ostal, dokler ne gre v penzijo, Dončič bo druga zvezda. Kar ni nujno slabo.
Od te menjave trejda LJ ni več glavni v LA.
LeBron ni imel pojma o menjavi to priča o tem je to bilo izključno klubska poteza za prihodnost. Od trenutka ko Luka pride na parket kot Laker. Jasno je mentalno to za oba rollercoster, verjetno se bo s tem LJ bolje spopadel. Ima pa Luka Maxia in Morisa da bosta dobra opora po človeški strani.
Gledano nazaj bo lahko Luka vesel da ga niso na dolgo prodajali in iz ekipe izsesali vse kar ima in bi ostal v neki luknji brez perspektive.
Ne rečem da imajo Lejkerji dobre nabore in sedaj precej lukenj v obrambi, vendar bi se lahko končalo precej slabše zanj, če so ga res prodajali slab mesec, so to naredili gosposko. Jasno je la zdaj Luka emocijonalen. Moje mnenje pač.

Rekreacija

Guru
7. avg 2019
1.316
777
113
Od te menjave trejda LJ ni več glavni v LA.
LeBron ni imel pojma o menjavi to priča o tem je to bilo izključno klubska poteza za prihodnost. Od trenutka ko Luka pride na parket kot Laker. Jasno je mentalno to za oba rollercoster, verjetno se bo s tem LJ bolje spopadel. Ima pa Luka Maxia in Morisa da bosta dobra opora po človeški strani.
Gledano nazaj bo lahko Luka vesel da ga niso na dolgo prodajali in iz ekipe izsesali vse kar ima in bi ostal v neki luknji brez perspektive.
Ne rečem da imajo Lejkerji dobre nabore in sedaj precej lukenj v obrambi, vendar bi se lahko končalo precej slabše zanj, če so ga res prodajali slab mesec, so to naredili gosposko. Jasno je la zdaj Luka emocijonalen. Moje mnenje pač.
Pa Finneya pa Wooda, škoda da je pred začetkom sezone odšel iz LA Dinnwidie! Potem bi bil to Dallas v malem.