Še en keyboard warrior. No dej, najdi se in razkiraj jurja.Se bo našel nekdo, ki bo razkiral jurja in poslal nekam v Nemčijo ali kam drugam in tam dobil odgovor.
Nimam nikol tezav s cotami in obutvijo. Ce ze imam vrzem vstran in kupim druge.Kakšno kontrolo?
Saj je vse po propisima.
Še en keyboard warrior. No dej, najdi se in razkiraj jurja.
S tem bi dal dreku focn, nič drugega. Ded je najet od trgovin, jasno je, kako bo ocenil vsak primer. Tvojega spisa pa ne bo bral nihče, razen, če se plača medijem, da ga objavijo.In? Tip se podpisal kot s.p. in to je to. Ni se podpisal kot cenilec. Ti bi mu pa kontrolo pošiljal.
Osebno raje kot da zmečem denar za neke cenilce, lepo napišem strukturiran post z OBJEKTIVNIMI dejstvi (fotografijo računa, superg, odgovora, kronologijo) in vso dokumentacijo in ga objavim kjerkoli je možno. Rezultati so lepo vidni. Kar nekaj oseb se je tukaj pofočkalo, ki gredo pomerit v te trgovine, potem pa kupijo drugje. Enako naredim sam. Z UŽITKOM. Malo mi je žal le za prodajalce tam.
Potem bi pa še poslal link na mail od podjetja in jim napisal, da s takim podjetjem v prihodnosti ne nameravam imeti nobenega odnosa več, razen da bom vsem OBJEKTIVNO podal izkušnjo z njimi. Če (in koliko časa) jim ta (sodelovanje s “strokovnjaki” in nategovanje strank) poslovni model uspeva, pa naj sami ocenijo.
Ne ti ne razumeš. On ni tu samo en s.p., on JE cenilec, ki oceni in njegovo mnenje se vzame za gotovo. In je pristranski, ker drugače ne more bit (je po ovinku povedala njegova kolegica).Sam sebe demantiraš. In seveda ne razumeš napisanega.
Lool, to je vse, kar lahko napišem. In ja, ne vem zakaj me prepričuješ, da je pristranski. A mi napišeš, kje sem trdil, da ni.Ne ti ne razumeš. On ni tu samo en s.p., on JE cenilec, ki oceni in njegovo mnenje se vzame za gotovo. In je pristranski, ker drugače ne more bit (je po ovinku povedala njegova kolegica).
Pa jaz verjamem, da je večina reklamacij neutemeljenih (ker narod je pač zaj...an), ampak da gre stvar tako daleč, da pride človek v javnost, ker nič ne gre skozi, pa ne vem no... nekaj že smrdi tu. Ali pa so res vsi izdelki totalno brez napak. Je opcija, ampak malo verjetna.
Še enkrat, s tvojim spisom bi dal dreku focn, razn če si kolega od nike in bi ona pomagala...
Proizvajalec (ali uvoznik, odvisno kako gre po verigi), ce ga kupec (trgovina) pravi cas ustrezno zavrne.Kdo plača obuvalo na polici, ki ga ni možno prodati zaradi poškodbe?
kolk ljudi je že ta nategnu. čudno, da še živ hodi...Kako Hrvatje rešujejo Urankarjeve u motvorine
Slovenac koji je noćna mora hrvatskih potrošača: ‘S vašim tenisicama je sve OK, samo ih ne znate nositi‘
Nazvali smo vještaka i pitali ga koliko cipela godišnje vještači, kako sve to stigne, vještači li on uživo ili sa slikawww.jutarnji.hr