Na edinega trgovca, ki nima Urankarja ampak "enega Poljaka".Ob vseh tukaj opisanih primerih, so se spravili le na enega trgovca. Prispevek na RTV naročila konkurenca?
Ali ni Urankar sodni izvenec? Včeraj sem gledal, pa možno, da sme kaj pomešal.... Ker če bi možakar šel v civilno tožbo, bi se na koncu spet srečal z Urankarjem? Ker pa Urankarja ta trgovina ne sponzorira, bi možakar verjetno gladko zmagal?Na edinega trgovca, ki nima Urankarja ampak "enega Poljaka".
Tole je recimo zelo neposrecen primer saj je trgovina izven eu kar pomeni se potencialni ddv
Ker sem ravno danes gledal HOKA po slovenskih straneh, lahko rečem, da so cene tukaj v funtih enake kot pri nas v €.
Hoka na sportshoes je res dražja, kot druge znamke. Poglej na Misterrunning, tam so precej ugodnejše cene za Hoko. Sploh ko je znižanje.Ker sem ravno danes gledal HOKA po slovenskih straneh, lahko rečem, da so cene tukaj v funtih enake kot pri nas v €.
Zakaj neposrečen? Trgovina je resda izven EU (UK), kar se tiče DDV-ja, je pa že v ceni. Carine pa ne obračunajo, če si to mislil.Tole je recimo zelo neposrecen primer saj je trgovina izven eu kar pomeni se potencialni ddv
Moje skromno mnenje, ampak če to supergice iz te slike, je videti da so se drgnile ob nekaj?
Moje skromno mnenje, ampak če to supergice iz te slike, je videti da so se drgnile ob nekaj?
Poglej priponko 92193
Obloga na peti pa se uniči, če čevlje sezuvaš in obuvaš brez odvezovanja, kar 12letniki zagotovo počnejo,
bi pa to moralo zagotovo zdržat več kot dva meseca take (zlo)rabe.
Je pa zanimivo da je inšpekcija potrebovala 3 leta za odgovor