KSZ... tale sodni izvedenec bo prej ali slej naletel na sebi enakega in potem poravnal za vse nazaj...
razmisljam na glas: kaj pa ce bi kupec zelel mnenje izvedenca preden gre v reklamacijo, torej poskodovan copat odnese do doticnega izvedenca, brez racuna, brez razlage kje je kupil, ce dobi pozitiven odgovor pa gres v intersport kjer ne morejo dat kontre
Čisto tako za informacijo, za izvedensko mnenje boš plačal duplo več kot je vrednost čevljev. Za to sem tudi trdno prepričan, da Urankar za prodajalce/uvoznike ta mnenja printa kar po templatu, brez da bi sploh pogledal artikel. Svinjsko ...razmisljam na glas: kaj pa ce bi kupec zelel mnenje izvedenca preden gre v reklamacijo, torej poskodovan copat odnese do doticnega izvedenca, brez racuna, brez razlage kje je kupil, ce dobi pozitiven odgovor pa gres v intersport kjer ne morejo dat kontre
Ja, za 150 EUR se bo šel kdo tožarit na sodišče, vložiti nekaj tisoč, da bo mogoče čez nekaj let dobil to nazaj.
Žal je tako, da imamo potrošniki pri nas na papirju veliko pravic, v praksi pa nobenega uporabnega orodja s katerim bi te pravice uveljavljali. Za izdelek ranga nekaj deset ali nekj sto evrov, sodišče ni ravno primerna opcija. Proizvajalci in trgovci pa tako stanje s pridom izkoriščajo.
Najti se mora en tak (gre za cca 100€)
https://www.zurnal24.si/zdravje/za-pravico-do-zdravljenja-bo-sel-do-konca-312531
Škoda da nisi Intersport preprosto zavrnil nazaj,da te niso obvestili v zakonsko določenem roku 8 dni in da boš iz tega naslova uveljavljal zakonsko določene pravice. PIKA!!Reklamacija v Intersportu,
Dne 24.06.18 sem v Intersportu BTC kupil tekaške copate Mizuno Wave sky z ceno 143 eura, katere so se mi po 5 tekih oziroma po približno 35 km takole natrgale. Copate sem reklamiral 08.07.18, ker do 06.08.18 nisem prejel nobenega odgovora sem jih poklical in so mi rekli, da je reklamacija bila rešena 19.07.18 samo so me pozabili obvestiti čeprav so imeli moj naslov in mobi številko. Lepši del pa je bil odgovor o nepriznanju reklamacije od pooblaščen...ega izvedenca g. Jožeta Urankarja , ker naj bi odrgnil copat zaradi drgnjenja copat ob copat ali slabega zavezovanja copatov. Glede na to, da tečem že več kot 40 let in se ukvarjam poleg tega tudi z ostalimi športi in prvič sploh reklamiram katerekoli copate mi bi bilo lahko to smešno, če ne bil samo besen. Zatem sem se obrnil na upravo Intersporta do g. Klemena Udoviča, ki je bil sicer zelo prijazen in pa na uvoznika Sport agent v Trzinu. Eni in drugi so odgovorili z tem, da oni upoštevajo izključno mnenje izvedenca. Rezime vsega tega je z moje strani, da seveda ne bom več kupoval copatov oziroma drugih izdelkov v Intersport, temveč le koristil možnost pomere copatov in jih pač naročal preko spleta. Glede na to, da nisem osamljen primer v temu vam prilagam dva linka na katerih si lahko preberete odzive na izvedenca :
https://www.alter.si/…/intersport-tezave-z-reklamac…/page-6…
http://www.tekaskiforum.net/viewtopic.php…
Vsem toplo priporočam, da torej ne kupujete v Intersportu oziroma, če že kupite, da imate več sreče
Prikaži več
Poglej priponko 23341
sem kupil za mulca Salamonke, ki so po dveh (2 dni) dneh nošenja, recimo max 4 ure uporabe spredaj po šivu razpadle, in pa odlepila se je guma, ki je čez konico spredaj. Ista razlaga, zavrnjena reklamacija. Sem doma sam potem zašil in konice zalepil z neostikom, pa jih je potem še kake pol leta nosil. Tako, da očitno je bilo nekaj narobe z izdelavo. Po tem sem mu kupil kar nekaj čevljev iz hoferja za 10-15€ pa noben ni razpadel tako hitro,...