Kako je kamion od zadaj nabasal hondo ko pa honda zadaj nima "praske". Vsaj s tvojih slik ni videti? Če bi jo nabasal od zadaj bi csaj luči stolkel oziroma mu šank odbil z njega.
Dvomim da je tovornjakar hitreje pripeljal od vaju , (vsaj ne toliko kot ti pišeš, nikdar pa ne veš)
Moj scenarij v glavi je (glede na poškodbe honde na levi strani). Nekdo je menjal pas in nekoga spregledal. Kdo je sedaj koga spregledal ne bom sodil ker bi v obeh priemrih najebala honda, ker nima šans proti 15 oziroma 40 tonam.
Je tovornjak Lekov MAN? (v neki drugi temi se pregovarjamo o njem ki ima v bližini gadbišče)
Če bi jo nabasal od zadaj (s precej višjobrzino, kot pišeš) bi jo po vsej verjetnosti "pregazil", bočno je bila le nekoliko višja in jo je bočno rinil. Je mulo vsaj dobil filing kako se drifta.....(takega ne dobiš velikokrat) Seveda ga ne želim nikomur, sploh pa ne s tovornjakom na boku.
Skratka dvomim v tvoje objektivno gledanje ogledal na rondoju (takrat imaš drugega dela dovolj levo-desno od tebe in pred teboj, ne pa kaj je za teboj-vsaj pri meni je tako da me bolj malo zanima kaj se dogaja v ogledalu v rondoju razen ko menjam pas).
Bolj se bojim da je bil šofer kamiona ali mulo z mislimi še pri jutranjem f... ali pa na telefonu s zajebanim šefom oziroma je hondaš kolegu razlagal po gsm kako v uber je spedenu hondo.
Bi blo zanimivo videt kak posnetek kamere z rondoja (obstaja kakšna?) Z nje bi se že dalo razbrati neprimerno višjo hitrost kamiona od vaju, oziroma kdo je po katerem pasu pripeljal na izvoz za vojkovo.
Pa ne me narobe razumet: ne krivim hondaša oziroma tebe, samo dvomim v tvoje "objektivno" gledanje v ogledalo