Projekt: Audi S1

rs2

dirkač
14. nov 2007
20
0
1
Kaksna konkurenca. Kje?
10.gif

Bomo videli, če bo še kdo upal izpostaviti projekte, ki se delajo. Jaz sem zacel.
Upam le, da ne bo v stilu, se vidimo na pisti. Ker cakam ze 4 leto.

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Jah zgleda da ste ena in isti ki dejansko mate jajca
grin1.gif

Nič ti nas samo sprot obveščaj, že sedaj pa ti želim izbolšanje lastnega rekorda
smirk-1.gif

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Citat:
Uporabnik rs2 pravi:

Upam le, da ne bo v stilu, se vidimo na pisti. Ker cakam ze 4 leto.

Tukaj ni Vseveda da bi lahko prebirali Anekdote o vseh njegovih projektih v "nastajanju".

Sicer pa vam želim samo najboljše z tem projektom in sploh ne dvomim da ga boste izpeljali v nulo.
cheer.gif

Mathew

Pripravnik
6. sep 2007
401
0
16
MS
Upam da je dobro zavaril da te nebi zaden konec prehiteval
evil.gif
Upam tudi da bo povozje na nivoju motorja, unibal & stuff.

kovcek

Pripravnik
21. avg 2007
72
0
6
MS
Kolk ste ga skrajšali? Po slikah sodeč cca. 25 cm

P.S.

Tudi sam že nekaj časa urejam slike in opis predelav moje stvaritve...zaenkrat me zanima samo FWD
rolleyes-1.gif

Nazadnje urejeno:

rs2

dirkač
14. nov 2007
20
0
1
V bistvu je vse drago ko pr norcih. Najdrazje pri mojem projektu je bilo delo po eni strani - se pravi krajsanje avta, vpasanje bokov in ostalega, kletka, barvanje.
Potem pa pridejo resni stroski, ce zelis veliko konjev - kaj vse je treba pomenjati v motorju da bo zdrzalo nase ideje + menjalnik (eden najvecjih je menjalnik, saj ne bom ostal vec na rs2) + custom roke, podvozje,....
Verjetno je Cicero blizu z idejo ampak ocenjujem da me bo na koncu prislo drazje. Zal.
Seveda bi pa lahko naredil tudi low budget projekt in prisel skozi z kakimi 8-10 jurji (ce se temu sploh lahko rece low budget)