Prireditve v Stožicah in redarstvo...

grenivka

Pripravnik
1. avg 2007
616
0
16
Za moj okus predaleč peš
grin1.gif
5 postaj s trolo (ni tako daleč, da ne bi mogel peš, ravno za vogalom pa tudi ni).( Bližje imaš FDV, še bližje pa Smelt)
Furajo pa redno trole mimo, tko da ni panike.

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
256
83
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Ja, res je! Ampak ni panike, imam dovolilnico ( tehnično osebje
cool-1.gif
)...

Potem nisi ravno kompetenten za komentiranje gužve kot jo doživljajo navadni obiskovalci, ane?

Lej, Putin je tudi prišel v Slovenijo ob 15.00, ko se že začenja rush hour, pa verjetno ni stal v vrsti za izvoz iz letališča...

Je pa lepo, da imaš zastonj sezonsko karto in posebno dovolilnico. Če ne drugega se vsaj lahko med vrsticami o tem pohvališ na forumih.
smirk-1.gif

grenivka

Pripravnik
1. avg 2007
616
0
16
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik tesfalar pravi:
Zamanova bi bila v tem hipotetičnem primeru že v dvorani
smile-1.gif

Drugače pa
Citat:
- se odločim za bus (0,80€) ali taxi (na pamet, 5€) nazaj do Brnčičeve.

no, tako kot ti razmišlja tudi več kot 1000 folka za bus in več kot 100 folka za taksi, na zadnje, ko sem šel slučajno tam mimo je bilo 1 uro po koncu prireditve še kar veliko folka na čakanju za bus/taksi

To je res ja, samo on bi šel ravno v nasprotno smer kot velika večina ljudi, tko da pomoje ne bi blo take gužve? Vem pa ne, ja
smile-1.gif

panoramic

Fizikalc
20. mar 2010
1.837
0
36
ksz...

vržeš enega starega ponyja v prtljažnik in se ne sekiraš za to, kako daleč boš moral parkirati.

Car

POSTman
4. avg 2007
8.588
1.931
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Ja, res je! Ampak ni panike, imam dovolilnico ( tehnično osebje
cool-1.gif
)...

Potem nisi ravno kompetenten za komentiranje gužve kot jo doživljajo navadni obiskovalci, ane?

Lej, Putin je tudi prišel v Slovenijo ob 15.00, ko se že začenja rush hour, pa verjetno ni stal v vrsti za izvoz iz letališča...

Je pa lepo, da imaš zastonj sezonsko karto in posebno dovolilnico. Če ne drugega se vsaj lahko med vrsticami o tem pohvališ na forumih.
smirk-1.gif
Slučajno "navaden" obiskovalec nisem samo danes, drugače pa sem in stalen in navaden obiskovalec prireditev v Stožicah, zato lahko mirno in kompetentno komentiram gužvo! Edini recept je, da prideš dovolj zgodaj! Kaj pa je dovolj zgodaj za npr. današnjo tekmo? Ker parkiranje v dvorani ni mogoče, je najbolje peš/avtobus/taxi in biti na prizorišču vsaj ob 19h! Sicer pa parkiranje pri Žalah odsvetujem, ker imajo tam zbor italjanski navijači...
shocked-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Vidim, da se je pregovarjat s tabo popolnoma brez veze, saj si preveč pameten in intelegent za mene, navadnega kmeta.

No, pa si le dojel. Sedaj pa še urno v šolo, da boš znal prebrati sam svoje poste, kjer najprej pišeš o uživanju piva, nato pa zatrjuješ, da ne piješ le-tega. Pa ne pozabi spet biti uro in pol prej tam, to je zmagovit recept.
grin1.gif

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.640
215
63
Kranj
Citat:
Zamanova bi bila v tem hipotetičnem primeru že v dvorani
smile-1.gif

Drugače pa
Citat:
- se odločim za bus (0,80€) ali taxi (na pamet, 5€) nazaj do Brnčičeve.

V obeh primerih si na boljšem
zmaga.gif

erikson

Guru
25. avg 2007
22.857
6.609
113
LPP ima za vsak dogodek natančen opis:
LPP novice

PARKIRANJE ZA OSTALE OBISKOVALCE BO MOŽNO NA UREJENIH PARKIRNIH PROSTORIH PRI EKONOMSKI FAKULTETI, POP TV, ŽALE 1, 2, 3 IN 4, TER PARKIRIŠČU PRI NOVIH ŽALAH, GOSPODARSKEM RAZSTAVIŠČU, BEŽIGRADU, EMONIKI (VILHARJEVA CESTA) IN ŽELEZNIŠKI POSTAJI TER V PARKIRNIH HIŠAH WTC, MODRI KVADRAT, FAKULTETE ZA DRUŽBENE VEDE.

lppstozice.jpg

Po dogodku so na voljo dodatni avtobusi, ki odpeljejo v različne smeri:

PO PRIREDITVI:
- LINIJA ŠT. 20: VOJKOVA CESTA, BARAGOVA ULICA, DUNAJSKA CESTA, JUŽNA SERVISNA CESTA, VOJKOVA CESTA

DODATNI AVTOBUSI:
Stojijo na Vojkovi cesti, kjer čakajo na konec prireditve. Takoj po končani prireditvi, bodo avtobusi vozili na relaciji: Vojkova cesta - Bavarski dvor - Vojkova cesta.

20 minut po končani prireditvi odpeljejo avtobusi na relacijah:
Linija 1: Vojkova – Bavarski dvor – Vižmarje – Brod
Linija 3: Vojkova – Bavarski dvor – Rudnik
Linija 5: Vojkova – Bavarski dvor – Podutik
Linija 7: Vojkova – Kranjčeva – Pokopališka – Šmartinska – Nove Jarše
Linija 6: Vojkova – Bavarski dvor – Dolgi most
Linija 6: Vojkova – Baragova – Dunajska – Črnuče
Linija 11: Vojkova – Bavarski dvor – Zalog
Linija 13: Vojkova – Kolizej – Sostro.

Zadnji odhod avtobusa izpred ŠRC Stožice bo 20 minut po končani prireditvi.

Naj kdo napiše še svoje izkušnje "s terena".

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Kaj pravite, koliko so dons redarji pokasirali ?
Pa darsovci? Zagotovo se je kdo od gledalcev pripeljal brez vinjete, k se drugač nikol ne pelje po AC, pa je zdej prilika da še tem zakasirajo.

Car

POSTman
4. avg 2007
8.588
1.931
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Vidim, da se je pregovarjat s tabo popolnoma brez veze, saj si preveč pameten in intelegent za mene, navadnega kmeta.

No, pa si le dojel. Sedaj pa še urno v šolo, da boš znal prebrati sam svoje poste, kjer najprej pišeš o uživanju piva, nato pa zatrjuješ, da ne piješ le-tega. Pa ne pozabi spet biti uro in pol prej tam, to je zmagovit recept.
grin1.gif
Haha! Kot prvo, pisal sem o pitju piva v enem postu, v drugem pa o cvičku! In nikjer nisem pisal, da piva ne pijem!? Preberi si vse in ne vleči besed izven konteksta! In ne, nisem bil uro in pol včeraj prej na tekmi, ampak tri ure in pol! Bilo je kar ok, seveda razen rezultata, pa tudi navijanje včeraj ni bilo na nivoju. Aja, sem pozabil, da tebe to ne zanima, ker bojkotiraš Stožice!
priden.gif

Grem pa naslednjič že v torek, gledat Heleno Blagne in dunajske dečke! Saj tebe tudi najbrž vleče, ampak princip je pač princip...
wink-1.gif

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Kaj pravite, koliko so dons redarji pokasirali ?
Pa darsovci? Zagotovo se je kdo od gledalcev pripeljal brez vinjete, k se drugač nikol ne pelje po AC, pa je zdej prilika da še tem zakasirajo.

Planirana postavka v proračunu LJ je 5,3M€ iz naslova kazni redarstva. Ker so dosegli komaj nekaj čez 2M€, se seveda išče vsemožne načine kako folk olupit. Bistveno je pri tem, da se ne dela novih parkirišč, da se zapira/ukinja obstoječa parkirišča, postavlja mobilne radarje na konce kjer se ulovi največ prekrškarjev brez ozira na varnost/nevarnost kraja.... pa sej je ona dacarka lepo povedala, pri nas je pač največ ljudi z določenimi prihodki, njih se najbolj obdavči ker se največ od njih dobi. Gre se samo in izključno za kako folk oskubit in napolnit preizmolzene in prezadolžene proračune. Saj budale ovcaste itak podarijo še en mandat...
bonk.gif

frikenej

Pripravnik
19. nov 2010
723
5
18
Ljubljana
Jankovič potrebuje denar. Včeraj sem videl v centru redarje, ki so dajali na avtomobile kazni, ki so bili po 20 cm čez zadnjo črto. Brezveze!

erikson

Guru
25. avg 2007
22.857
6.609
113
Jankovič ne potrebuje denarja. Potrebuje pa ga Ljubljana, za prihodnje projekte.

In podpiram kaznovanje tistih, ki parkirajo čez sosednja parkirna mesta.

Car

POSTman
4. avg 2007
8.588
1.931
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik frikenej pravi:
Jankovič potrebuje denar. Včeraj sem videl v centru redarje, ki so dajali na avtomobile kazni, ki so bili po 20 cm čez zadnjo črto. Brezveze!
Takim bi jaz izpit vzel, ne pa dal kazni za parkiranje!!!