In še, a niste brali, da vem, kje je meja zame in za zakon, koliko lahko spijem, da še varno peljem in da sem tudi pred zakonom čist?Citat:
Uporabnik stieber pravi:
ja,a niste brali, ko je pisal, kako z nekim sebi podobnim pijeta alkohol in potem kmalu za volan?sej verjetno imata samo 0,0001 promila![]()
Jest tud ne razumem, zakaj za nekatere (namerno povzročene in nevarne) prometne prekrške vzamejo izpit, za nekatere pa ne.Citat:
Uporabnik Car pravi:
Takim bi jaz izpit vzel, ne pa dal kazni za parkiranje!!!Citat:
Uporabnik frikenej pravi:
Jankovič potrebuje denar. Včeraj sem videl v centru redarje, ki so dajali na avtomobile kazni, ki so bili po 20 cm čez zadnjo črto. Brezveze!
Delajo se (ti si trdil, da se ne) pod Kongresnim trgom (700 parkirnih mest), planirano je tudi pod tržnico. Med kritiki in zaviralci teh projektov so seveda tudi tisti, ki neprestano kritizirajo pomanjkanje parkirišč.Citat:
Uporabnik Mis pravi:
Kje pa je kak nov v centru? P+R si naj vtakne nekam seveda ker če hočem s tem kaj opravit, moram vzet dopust pa psa dat v oskrbo nekam....
AgainCitat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
A so zraven vsteti tudi vsi projekti ki jih njegova druzina dela na racun njegove funkcije? Lej, definitivno je evc narejena kot kadarkoli prej. Vprasanje je le za kaksno ceno in pa seveda koliko na racun funkcije pada v zepe prijateljev. V glavnem ne tok gorece zagovarjat cloveka za katerega se kaze da zlorablja funkcijo podobno kot thaler.
Citat:
Jankovič potrebuje denar. Včeraj sem videl v centru redarje, ki so dajali na avtomobile kazni, ki so bili po 20 cm čez zadnjo črto. Brezveze!
A misliš da bo takrat Jankovič svoj plan in normo 5miljonov redarjem oklestil?Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
Citat:
hja, sm že pred časom govoril, da enkrat se bo tud folk navadil parkirat, in to pomeni veliko manj € v redarski blagajni. .
Tako je. bodo razširili področje kaznovanja in povišali kazni.Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
ne vem. pomoje, da bl ne. bojo pač dobili nova pooblastila, da bojo lahko še kaj več kasirali.
lahko se pa zgodi čudež, in jim zmanjša normo...
Pomoje pa nič manj €€€ ne pokasirajo, kvečjemu več. Ko je blo manj nepravilno parkiranih so pa dvignili kazni, pa začeli kasirat tistim ki so 20cm čez zadnjo črto.....Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
folk se je že navadil parkirat. v centru zihr poberejo dost manj € kot 2 leti nazaj recimo.
To kažejo take akcije, kot so okoli stožic, in razširitev dejavnosti izven centra.