Prireditve v Stožicah in redarstvo...

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Šov je bil ql ampak s kar nekaj "napakami"

Prvo kot prvo se je začelo s 15 minutno zamudo. Potem so začeli FMX, vsak skočil 2x in je sledila predstavitev voznikov. To bi še nekako šlo ampak sta bila 2 napovedovalca - prvi njihov original v angleščini in potem še v slovenščini drug, in vse to skupaj je malo kvarilo vzdušje, ko si vse 2x poslušal. Potem so FMX razturali, sploh italjan je delal whipe za popeezdit.

Na koncu prvega dela so meli FMX še "tekmovanje" in ta italjan je zmagal in potem beatboxal ?wtf? 5 minut. Nato pa je sledilo pol ure odmora, ki ne vem čemu je služil. Ta odmor je bil na koncu dolg vsaj 45 minut. Nato sta prišla dva z mini krosi (tisti baby motorji 50cc) in vsak 5 skokov nardila, en je celo backflip naredil. Za tem so prišli 3 dirt bikerji, ki so tud naredli par dobrih trikov, dva sta naredla frontflip, en se je pri tem sesul, pa je potem še enkrat probal
grin1.gif

Pol je prišel še en s quadom, ki je tud naredil backflip, in na koncu še enkrat FMX, ki so naredli vseh varjant backflipov malo morje.

Mam sicer HD posnetke, samo je 5 minut 1.5 GB, tako da verjetno ne bom nalagal kam
grin1.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Bogi ste v LJ glede tega, pri nas v Mariboru redarji operirajo samo po centru, pa mogoče še par ulic na desni strani Drave.

Ko je koncert v dvorani Tabor, kjer seveda ni ustreznega števila parkirnih mest, so zaparkirani vsi pločniki v bližini, pa še nisem slišal, da bi kdo tam kazen dobil.

In hvala bogu, da je tako..

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
kzs

tovrstno pisanje kazni se tudi men zdi blazno nesramno, sam vseeno pa ne razumem folka, da rine na take prireditve z avtomobilom. sej veste kakšna je situacija, kok treba čakat, da prideš v garažo in ven iz nje ... a ni bolj enostavno it na avtobus al pa poklicat taksi. Štekam za folk, ki ni iz ljubljane, sam da se pa iz druzga dela ljubljane voziš, čakaš v gužvi na rondoju, iščeš parkplac, parkiraš nekje, kjer se naj ne bi parkiralo in potem pizdiš čez redarje, ki itak uživajo v tem, da nekoga ocurijo. Časovno ne prišparaš nič, zapraviš pa vsaj za 5x več. in na koncu je jankovič kriv, ker bo nekomu krona z glave padla, če se bo pripeljal z busom. Sicer je pa dost placa v okolici hipodroma, v bs4/2 je plačljiv parking, pri smeltu prav tako, pri EF pa še kje bi se našlo, ampak to je tudi del slovenske mentalitete, da raje riskiraš, da dobiš 40€ kazni, kot da plačaš4€ za parking.

lp

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.142
14
38
Nisem šel, ker še dan al dva prej niso vedeli organizatorji kdo sploh pride furat. Bruh! K da bi veselico organizeral pa ne vejo kva bo za jest!
bonk.gif

olfa

Majstr
4. sep 2007
2.385
172
63
467716-post_slo.gif

Sam ne, Ljubljančani smo zaplankani blokarji, ki se pizdimo, če moramo it 5 minut peš, ko nam zaparkirajo parking, ker ko oni več vredni neLjubljančani pridejo v sicer osovraženo Ljubljano, morajo parkirati pred vhodom.

Sem že enkerat spraševal pri komu na dvorišču lahko parkiram ko grem na izlet, pa ni bilo prostovoljca. Iz prebranega v drugih temah lahko pričakujem edino zbit avto pa prazne gume.

Če je red, naj bo red za vse in če da nekdo x evrov za karto, naj da pa še x + 4 za parking. Ne vem kje je problem. Eno pivo manj pa je. Pr tem se itak ne špara.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Seveda je dovolj prostora tam okrog, ampak je treba it 5min peš. To pa že ne!!!

Jaz grem peš iz šiške na tekme
wink-1.gif
Enega laščana po poti stisnem pa je. Čez teden dni bom spet španciral.

naju sta pobrala kolega iz Škofje loke. Prvi plan je bil, da parkiramo pri hipodromu, pa smo križišče falili, pol je bla pa taka gužva, da ni blo varjante obrnt. Druga varjanta je bila potem parkirna hiša, ki je bila zaprta, potem pa je bila kar na enkrat ura 19:50, mi smo bili pa že v bistvu 10 min stran od dvorane peške... smo meli namen bit prej tam, pa smo še enega čakali, ki je zamujal

lost1

mnz
19. jul 2007
8.465
147
63
Pa ni blo svoh veš
smile-1.gif
Bom en video prlepu,sm en delčk posnel,čeprov se itak tko tko vidi..

Nazadnje urejeno:

olfa

Majstr
4. sep 2007
2.385
172
63
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:

naju sta pobrala kolega iz Škofje loke. Prvi plan je bil, da parkiramo pri hipodromu, pa smo križišče falili, pol je bla pa taka gužva, da ni blo varjante obrnt. Druga varjanta je bila potem parkirna hiša, ki je bila zaprta, potem pa je bila kar na enkrat ura 19:50, mi smo bili pa že v bistvu 10 min stran od dvorane peške... smo meli namen bit prej tam, pa smo še enega čakali, ki je zamujal

Kazen za tazga je plačilo kazni
evil.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
46
hysterical-1.gif

Kje pa ste bli vi? Mi smo bli, cisto na vzhodu v lozi. Cak, da filmck pripopam..

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
po mojem nad vami, zgornji ring, B tribuna, nalagam zdaj quad backflip na youtube 40 MB / 7 sekund
hysterical-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
ma men je že kartice zmankovalo, ker sem prelen, da bi slike arhiviral in formatiral memorycard in čeprav sem na 720p snemal, je čist prehitro 3GB nažgalo

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
<object width="640" height="505"><param name="movie" value="https://www.youtube.com/v/wPtJztyIW7E&hl=en&fs=1&hd=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube.com/v/wPtJztyIW7E&hl=en&fs=1&hd=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="505"></embed></object>

Evo.. ni buhve kaj, ker je s telefonom, za silo se pa vidi..

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Saj so bili FMXerji tud dobri, samo Lacondeguyu se je vidlo, da ni "po poklicu" kros fahrer, da je na peciklu bol domač