Vidim, da se je pregovarjat s tabo popolnoma brez veze, saj si preveč pameten in intelegent za mene, navadnega kmeta. Kaj pa se sploh spuščaš v debate na Alterju ali ti ni izpod časti se pogovarjati z navadno rajo, neizobraženimi delavci z intelegenčnim kvocientom na ravni zlate ribice? Pejt na forum, kjer se zbirajo itelektualci, nas neizobražence, ki ne znamo latinsko, gremo za razvedrilo na kakšno tekmo ali koncert v Stožice in se po dogodku poveselimo, spijemo kakšno pivo ali kozarec vina, pa pusti pri miru. Si res pravi pametnjakovič, se vidi po tvojem besednjaku, ko žališ vse uporabnike, ki ti niso všeč.
Če pa že hočeš odgovor po točkah:
Nogomet in Nk Olimpija sem omenil, ker je bila ravno včeraj tekma in zaradi te tekme, kjer ni gužve, niti slučajno ni treba iti dve uri pred tekmo tja. Ampak jaz jemljem to kot dogodek in si zato vzamem čas za stvari, ki me zanimajo! In obiskujem tudi kakšne druge, po tvoje bolj "kulturne" dogodke, ampak žal ne v Stožicah, ker če še ne veš, tam se kaj veliko kulturnega ni dogajalo do zdaj, po tvoje! Ampak, aja, ti ne veš, ti bojkotiraš Stožice!? Kako bolana fora! Bojkotiraš Stožice?
Kar se tiče cvička/piva, sem hotel replicirati že Suzici, ki je pravi strokovnjak, lahko bi šel za novinarja, saj je v mojem citatu nekaj postov nazaj citat priredil po svoje in namerno izpustil pivaka... Torej, on manipulira s tem, da pijem samo cviček, ti pa s tem, da pijem samo pivi? Da nista vidva brata ali pa si celo njegov alter?
To, da sem tepec, ker ne znam latinsko, pa je itak...Ah, brez besed! Škoda časa se ukvarjat s tem, ne razumem pa tebe, da se ukvarjaš z nami, tepci, na tem forumu, kjer nas 99% ne zna latinsko...
Model tudi ne pozna prispodob!? Če jih ti ne poznaš, ne govori za druge! In ne, Jankoviča ne bom volil iz preprostega razloga, ker nisem iz Ljubljane...
In, ja, ko vse to spijeva, veselo skočiva v avto in vijugava proti domu oz. gostilni, včasih jaz, včasih pa kolega! Imaš kaj proti? Si mi/nama fouš?
Se zgražaš? Sem potencialni morilec? No, čakam spet na tvoje žaljivke, ker drugače komunicirati itak ne znaš!
P.S.: Če sem po 5-6 urah in popitih treh pivih ali pol litra cvička nevaren, pa naj presoja vsak po svoje! Jaz vem, koliko lahko popijem, da ne bom nevaren ne sebi in ne drugim, ter da tudi ne bom napihal!!!
Tole je bil off za vse ostale, ki ta čreva berejo!