Prireditve v Stožicah in redarstvo...

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Citat:
Uporabnik Car pravi:
in se najmanj uro in pol pred dogodkom parkirava v garažni hiši.
Naslednjič ko bodo vsi prišli uro in pol pred dogodkom, verjemi da tudi ti ne boš parkiral v garažni hiši in pil iz sixpacka.
wink-1.gif

jaz sicer itak bojkotiram stožice, da bi pa moral priti uro in pol pred dogodkom in to kot gledalec, ne pa recimo po službeni dolžnosti...hvala lepa!!!
bonk.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik Ganesh pravi:
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Citat:
Uporabnik Car pravi:
in se najmanj uro in pol pred dogodkom parkirava v garažni hiši.
Naslednjič ko bodo vsi prišli uro in pol pred dogodkom, verjemi da tudi ti ne boš parkiral v garažni hiši in pil iz sixpacka.
wink-1.gif
Misliš da vsi berejo Alter!?
wink-1.gif

Sej je dost, da ga berejo novinarju 24ur...
467716-post_slo.gif

Alan

Fizikalc
22. jul 2007
2.031
19
38
43
Ljubljana
Bil na lipici v stožicah in na monsters of dirt, prišel 15 min prej in parkiral med bloki brez problema (vhod pri avtobusnem obračališču ima nefunkcionalne rampe zaenkrat hehe)
Pa v bližnji okolici je vedno kak prostor za parkirat, samo obupat se ne sme.

Sam šov je bil ok, punce tud niso ble slabe (8 vrsta A tribune je bla kar dovolj blizu za podroben ogled)

Car

POSTman
4. avg 2007
8.588
1.931
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
ksz...
@Stieber: Ti pa imaš res probleme sam s sabo, tako da ti svetujem, da se pred uporabo Alterja posvetuješ z zdravnikom ali farmacevtom! Bojkotiraš Stožice?
bonk.gif

V glavnem, ob 16h je fuzbal, igra Olimpija, ne bo pretirane gneče, tako da bom tam samo 45 minut prej, seveda z obvezno pletenko cvička! Če gre še kdo, naj me kar v garaži pocuka za rokav, bo dobil dva deci!
smile-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Bojkotiram zaradi bedakov, ki se jih da z neko dvorano vrtet okoli prsta. Jaz mislim, da ima probleme sam s sabo predvsem tisti, ki uro in pol čaka kot kak kuščar, da se začne neka kao prireditev...jaz se temu lahko samo smejim...še hajredin paša ga v bitki pri kraju Djorice ni toliko sral...

Car

POSTman
4. avg 2007
8.588
1.931
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Bojkotiram zaradi bedakov, ki se jih da z neko dvorano vrtet okoli prsta. Jaz mislim, da ima probleme sam s sabo predvsem tisti, ki uro in pol čaka kot kak kuščar, da se začne neka kao prireditev...jaz se temu lahko samo smejim...še hajredin paša ga v bitki pri kraju Djorice ni toliko sral...
Lej, oprosti, ampak zame si bolnik! Jaz sem torej bedak, ki se ga da z dvorano vrtet okoli prsta!?
confused-1.gif
Kot prvo, mislim, da si v življenju nisi ogledal še nobenega koncerta, tekme ali podobnega dogodka bilo kje v svetu, drugače bi vedel, da so to družabni dogodki, zaradi katerega se splača žrtvovati celo cel dan in ne samo kakšne urce.... In ne, to niso "kao" dogodki, ampak so vrhunske predstave, koncerti in tekme, zaradi katerih so pravi ljubitelji pripravljeni plačati precej denarja in potrpeti več, kot le eno urco v teh tvojih tako osovraženih Stožicah!
Svetujem ti, da se ne smešiši s temi tvojimi bolanimi posti!!!
crazy1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Ti kar plačuj za te 'dogodke', bodi tam uro in pol pred začetkom (sic!) in se nacejaj s pivom...panem et circenses, nekako tako so rekli že rimljani, ki so dobro vedeli, kako striči ovce, ne da bi one to dojele...
grin1.gif

Car

POSTman
4. avg 2007
8.588
1.931
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Ti kar plačuj za te 'dogodke', bodi tam uro in pol pred začetkom (sic!) in se nacejaj s pivom...panem et circenses, nekako tako so rekli že rimljani, ki so dobro vedeli, kako striči ovce, ne da bi one to dojele...
grin1.gif
Kot prvo, imam zastonj letno karto za vse tekme Olimpije, torej ne PLAČUJEM nič!
cool-1.gif

Kot drugo, se ne nacejam s pivom, ampak pijem cviček (branje in razumevanje je itak tvoj problem)!
wink-1.gif

Kot tretje, ne delaj se pametnega z latinskimi pregovori, katere še sam ne zastopiš...
10.gif

In kot četrto, v Stožicah ne strižejo ovc....
priden.gif

Aja, ko bodo odprti lokali in trgovski center, bom tam že vsaj 3-4 ure prej!!!
zmaga.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Kot prvo, imam zastonj letno karto za vse tekme Olimpije, torej ne PLAČUJEM nič!
cool-1.gif

moja napaka, lahko bi si mislil, da česa drugega, bolj kulturnega, itak ne obiskuješ.

Citat:
Kot drugo, se ne nacejam s pivom, ampak pijem cviček (branje in razumevanje je itak tvoj problem)!
wink-1.gif
Citat:
Kakšna gužva neki?
sprasujem se.gif

ja, spet moja napaka...nisem namreč vedel, da se izraza six-pack in pivak nanašata na cviček...
bonk.gif

Citat:
Kot tretje, ne delaj se pametnega z latinskimi pregovori, katere še sam ne zastopiš...
10.gif

No, tale je zelo lahek za razumevanje, razen za popolne tepce...

Citat:
In kot četrto, v Stožicah ne strižejo ovc....
priden.gif

Hahaha, model ne zna razumeti drugače kot dobesedno, za prispodobe še ni slišal...aja pa ne pozabi volit veležupana...
grin1.gif

sej bi vprašal, če se potem ko vse to spijeta in potem ko celo v gostilno skočita, slučajno vozita z avtom, ki ga krmili eden od vaju, pa rajši niti nočem vedet...

Car

POSTman
4. avg 2007
8.588
1.931
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Vidim, da se je pregovarjat s tabo popolnoma brez veze, saj si preveč pameten in intelegent za mene, navadnega kmeta. Kaj pa se sploh spuščaš v debate na Alterju ali ti ni izpod časti se pogovarjati z navadno rajo, neizobraženimi delavci z intelegenčnim kvocientom na ravni zlate ribice? Pejt na forum, kjer se zbirajo itelektualci, nas neizobražence, ki ne znamo latinsko, gremo za razvedrilo na kakšno tekmo ali koncert v Stožice in se po dogodku poveselimo, spijemo kakšno pivo ali kozarec vina, pa pusti pri miru. Si res pravi pametnjakovič, se vidi po tvojem besednjaku, ko žališ vse uporabnike, ki ti niso všeč.
Če pa že hočeš odgovor po točkah:
Nogomet in Nk Olimpija sem omenil, ker je bila ravno včeraj tekma in zaradi te tekme, kjer ni gužve, niti slučajno ni treba iti dve uri pred tekmo tja. Ampak jaz jemljem to kot dogodek in si zato vzamem čas za stvari, ki me zanimajo! In obiskujem tudi kakšne druge, po tvoje bolj "kulturne" dogodke, ampak žal ne v Stožicah, ker če še ne veš, tam se kaj veliko kulturnega ni dogajalo do zdaj, po tvoje! Ampak, aja, ti ne veš, ti bojkotiraš Stožice!? Kako bolana fora! Bojkotiraš Stožice?
bonk.gif

Kar se tiče cvička/piva, sem hotel replicirati že Suzici, ki je pravi strokovnjak, lahko bi šel za novinarja, saj je v mojem citatu nekaj postov nazaj citat priredil po svoje in namerno izpustil pivaka... Torej, on manipulira s tem, da pijem samo cviček, ti pa s tem, da pijem samo pivi? Da nista vidva brata ali pa si celo njegov alter?
crazy1.gif

To, da sem tepec, ker ne znam latinsko, pa je itak...Ah, brez besed! Škoda časa se ukvarjat s tem, ne razumem pa tebe, da se ukvarjaš z nami, tepci, na tem forumu, kjer nas 99% ne zna latinsko...
shocked-1.gif

Model tudi ne pozna prispodob!? Če jih ti ne poznaš, ne govori za druge! In ne, Jankoviča ne bom volil iz preprostega razloga, ker nisem iz Ljubljane...
cool-1.gif

In, ja, ko vse to spijeva, veselo skočiva v avto in vijugava proti domu oz. gostilni, včasih jaz, včasih pa kolega! Imaš kaj proti? Si mi/nama fouš?
sprasujem se.gif

Se zgražaš? Sem potencialni morilec? No, čakam spet na tvoje žaljivke, ker drugače komunicirati itak ne znaš!
P.S.: Če sem po 5-6 urah in popitih treh pivih ali pol litra cvička nevaren, pa naj presoja vsak po svoje! Jaz vem, koliko lahko popijem, da ne bom nevaren ne sebi in ne drugim, ter da tudi ne bom napihal!!!
Tole je bil off za vse ostale, ki ta čreva berejo!
pozdrav.gif

grenivka

Pripravnik
1. avg 2007
616
0
16
Če sem prav razumela, bodo danes spodaj v garaži lahko parkirali le avtomobili z dovolilnico (kdorkoli so že to).
Tko, da do časa na pot, da ne bodo spet živčki šli
cool-1.gif

klik

lp

Car

POSTman
4. avg 2007
8.588
1.931
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik grenivka pravi:
Če sem prav razumela, bodo danes spodaj v garaži lahko parkirali le avtomobili z dovolilnico (kdorkoli so že to).
Tko, da do časa na pot, da ne bodo spet živčki šli
cool-1.gif

klik

lp
Ja, res je! Ampak ni panike, imam dovolilnico ( tehnično osebje
cool-1.gif
)...

tesfalar

Majstr
1. nov 2008
1.134
100
63
ksz
Sicer ne hodim kaj posebej na te masovne hapeninge (v Stožicah sploh še nisem bil, odkar tam ni več betonarne) ampak dajte mi povedat, kaj je narobe s scenarijem, kot si ga zamišljam za moj hipotetični obisk Helene Blagne in dunajskih dečkov:
- parkiram na Brnčičevi pred Siesto, prostora popoldne kolikor hočeš, zastonj,
- spijem kavo/špricer/karkoli, grem 50m do postaje in na osmico do Smelta (0,80€)
- pretegnem noge 300m do dvorane, ostali v avtomobilih itak vsi stojijo v gužvi,
- na koncu, ker je gužva na Vojkovi grem lepo spet peš tistih 300 m do Dunajske, kjer
- se odločim za bus (0,80€) ali taxi (na pamet, 5€) nazaj do Brnčičeve.

Je pa res, da me niso videli, kako parkiram pred vhodom v dvorano, ja. Oziroma, še huje, lahko me kdo vidi peš ali na busu, blamaža.

tesfalar

Majstr
1. nov 2008
1.134
100
63
Zamanova bi bila v tem hipotetičnem primeru že v dvorani
smile-1.gif

Drugače pa
Citat:
Uporabnik tesfalar pravi:

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.674
1.174
113
Titograd
Nisem še bil na stadionu, tudi danes me ne bo, ampak prej ko slej bo tudi to..... kje se da parkirati, razen garažne hiše? Tam do kilometer vstran, da se lahko gre peš in ti obenem ne grozi pozdrav kmetov z 9 tedni šnelkurza.

grenivka

Pripravnik
1. avg 2007
616
0
16
Uradno ponujajo tole:
....na parkiriščih pri Ekonomski fakulteti, POP TV-ju, Žalah 1, 2, 3 in 4 ter Novih Žalah, Gospodarskem razstavišču, Bežigradu, Emoniki (Vilharjeva cesta) in Železniški postaji ter v parkirnih hišah WTC, Modri kvadrat in Fakulteta za družbene vede...
lp

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Zamanova bi bila v tem hipotetičnem primeru že v dvorani
smile-1.gif

Drugače pa
Citat:

no, tako kot ti razmišlja tudi več kot 1000 folka za bus in več kot 100 folka za taksi, na zadnje, ko sem šel slučajno tam mimo je bilo 1 uro po koncu prireditve še kar veliko folka na čakanju za bus/taksi