in kako bos po temeljitem ciscenju, menjavi mocno obrabljenih potrosnih delov se vedel da je bil voznik prasec?
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Ravno to ti govorim da če ima avtomobil štetje kilometrov na recimo 5 mestih je takšno zbijanje dost dražje kot pa zbijanje samo števca. In marsikdo zbije samo števec ostalo pa pusti pri miru. Sicer nevem če se še prav spomnim ampak ko je prišla ven prejšnja NOVA E klasa je bilo komplet zbijanje na začetku nekih 700-800€ ker je imela na štirih in petih točkah štetje kilometrov in tega ni delal vsak... Ne me zdaj za besedo držat da je to bila E klasa...
Citat:
Uporabnik Trigger pravi:
ksz...
@all
Vsi ki tako hvaliste nemške avte, ker naj bi furali po dosti bolj urejenih cestah. Ali je nemčija 99% pokrita z cestami 1 klase. A nima kakšne lokalne ceste po kateri se je avto vozil, pa da je v istem oz. slabšem stanju kot naša.
Ne vem no ampak tudi če ima avto npr. 150k km, je skoraj gotovo kdaj moral zaviti tudi dol iz avtoceste in vožnjo nadaljevati po kakšni slabši cesti. Ni vse zlato kar je nemško.
Citat:
Uporabnik Trigger pravi:
ksz...
@all
Vsi ki tako hvaliste nemške avte, ker naj bi furali po dosti bolj urejenih cestah. Ali je nemčija 99% pokrita z cestami 1 klase. A nima kakšne lokalne ceste po kateri se je avto vozil, pa da je v istem oz. slabšem stanju kot naša.
Ne vem no ampak tudi če ima avto npr. 150k km, je skoraj gotovo kdaj moral zaviti tudi dol iz avtoceste in vožnjo nadaljevati po kakšni slabši cesti. Ni vse zlato kar je nemško.
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Še nekaj mi povej, koliko so načeloma odstopanja od podatka v računalniku in dejanskem stanju na digitalnem števcu?
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
No potem pa ne rabiš več ker mi avtomobil ni več aktualen! V roku enega tedna dobim vse podatke od enega drugega ki mi res odgovarja, manjka še samo cena! Je pa naš avtomobil kao vsi servisi delani na Porscheju! Bom te potem prosil za tistega! hvala
Lp