E bejž no... 3-je mladi so umrli, ti pa se nagibaš k temu, da je napačno ocenil situacijo.Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
ampak še vedno se nagibam najbolj k temu da je napačno ocenil situacijo
Staršema zagotovo ne, in tudi jima ni v prav nobeno tolažbo, da je bil povzročitelj trezen.Citat:
Uporabnik grajbos pravi:
A misliš, da bo šla v pozabo? Staršema definitivno ne....Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Sm napisal, tale nesreča, čeprav hujša od Mačkove bo hitro utonila v pozabo. Čeprav je imel povzročitelj preteklost. Mačkovo so pa gonili po medijih vsak dan še tedne po nesreči (še prejšnji teden).
Citat:
Uporabnik softi pravi:
zakaj je nemcu odprla oba sprednja airbaga?
Citat:
Uporabnik mobifrik99 pravi:
Daj ne pametujte prosim, če ne poznate situacije.
Ovinek je totalno nepregleden, tudi sedaj, ko je posajena oljna ogrščica. Tip pozna cesto v nulo. Vsi ptujčani poznajo to cesto, ki je zelo nevarna.
Prehitevanje v poznani desni nepregledni ovinek se meni ne zdi napaka.A si vi sploh predstavljate kaj je prehitevanje v desni ovinek? To moraš biti hazarder, da to delaš, budala..tale tip in njegova sina so znani širši okolici kot mal butast folk. Vozijo kot divjaki, včasih se stepejo v kaki gostilni...ne bom dalje.
Hotel sem samo povedati, da ne pametujte o tej določeni nesreči, ker vas večina nima pojma kaj in kako.
Citat:
Uporabnik grajbos pravi:
Sem se pa še spomnil enega [censored]čiča na avtocesti Celje - MB. Mi2 se peljema normalno, 135km/h, vklopljen tempomat. Dohitim enega počasnejšega v malem pežojeku (206 ali 207), Stopim na gas, grem na prehitevalnega, ga prehitim, grem nazaj na voznega, pa spet normalno peljem s tempomatom.
Pa me gre tisti s pežojem prehitevat, zapelje pred mene, pa zabremza na manj kot 130. Jaz pa tudi po bremzi... Ga spet prehitim, pa se zgodba spet ponovi. Ni blo druge, kot da ga potegnem preko omejitve in se oddaljim od njega, zaradi ljubega mira. Če bi bil radar kje tam, bi jaz lepo kazen plačal, ker sem se hotel v miru izognit enega kretena, ki s svojim neumnim prehitevanjem in bremzanjem dela zgago na avtocesti...
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
V primeru da je bil trezen in pač samo prehiter, pol tut jaz nerazumem zakaj ga linčat.
Torej če zaradi prevelike hitrosti in objestne vožnje nekdo ubije tri ljudi, lahko pač vsi samo skomignemo z rameni in rečemo "se zgodi"? Ni bil pijan, dinamični vozniki so pa itak dobri vozniki. WTF?!?![]()
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
V primeru da je bil trezen in pač samo prehiter, pol tut jaz nerazumem zakaj ga linčat.
Torej če zaradi prevelike hitrosti in objestne vožnje nekdo ubije tri ljudi, lahko pač vsi samo skomignemo z rameni in rečemo "se zgodi"? Ni bil pijan, dinamični vozniki so pa itak dobri vozniki. WTF?!?![]()
Listen up. Furaš zvečer s šihta domov. Utrujen od 12ih ur operiranja al karkoli že počneš v halji, komaj čakaš da prideš domov,
res zjeban od vsega iščeš radensko v torbi, za delček sekunde čekneš če je na zadnjih zicih, spregledaš da imaš odvzem in spikiraš
z Amarokom 50 direktno v vrata šestnajstletice v tisti mini avtomobilček ki ga lahko voziš z izpitom za moped.
Ti imaš modrico na rami od pasa ki teje zategnil, punca pa ni preživela. Dobiš 25let (al kok bi ti dal temu ptujčanu), zgubiš službo,
žena se loči, in je to to? Ker si iskal radensko in te za četrt sekunde "ni blo" za volanom?
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Listen up. Furaš zvečer s šihta domov. Utrujen od 12ih ur operiranja al karkoli že počneš v halji, komaj čakaš da prideš domov,
res zjeban od vsega iščeš radensko v torbi, za delček sekunde čekneš če je na zadnjih zicih, spregledaš da imaš odvzem in spikiraš
z Amarokom 50 direktno v vrata šestnajstletice v tisti mini avtomobilček ki ga lahko voziš z izpitom za moped.
Ti imaš modrico na rami od pasa ki teje zategnil, punca pa ni preživela. Dobiš 25let (al kok bi ti dal temu ptujčanu), zgubiš službo,
žena se loči, in je to to? Ker si iskal radensko in te za četrt sekunde "ni blo" za volanom?
Tisti voznik kombija na Dolenjki je menda iskal papirnate robčke - posledica 7 mrtvih
Kaj pa če pijan kihneš? je to nesreča?Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Tisti voznik kombija na Dolenjki je menda iskal papirnate robčke - posledica 7 mrtvih
So že ljudje umirali, ker je povzročitel močno kihnil,... Eno je nesreča, drugo pa je ko je človek pijan kot klada in nima tam kaj iskat.
Citat:
Uporabnik malcomX pravi: