Če povsod piše da je vozil prehitro in pijan. Kva zdej še hočete. Sicer pa povsod pri komentarjih piše da je naredil samomor
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Toplo ti predlagam, da pustis pravdanje pravnikom.
Ker tvoj koncept "kdo pravi, da je kriv" je precej zgresen - ce bi, teoreticno, Osoba A na forumu vprasala "kdo je tisti [censored], ki se je zaletel v avto", in bi Osoba B odgovorila "Janez Kranc" lahko pri dobremu (dobrem: primerno kriven, zajebanem in rahlo amoralnem) pravniku hitro pomeni, da si mu pripisal krivdo - potem pa samo glej 5 alinejo 171 člena - in takoj zatem glej 1 alinejo 169 člena![]()
Kot sam pravis, "Dobrih starih casov ni vec" - imamo pa zato po novem malo vojsko odvetnikov... :S
Citat:
Uporabnik ThorZEN pravi:
Slo. Novice so že objavile ime storilca. Če ima kdo cel članek...
Sicer pa po mojih info je zdaj v Ormožu na psihiatriji.
Katastrofa!Citat:
Uporabnik PIC pravi:
O tem govorim:
Spregledal starostnika, ki je ponoči hodil po cesti
Voznik mora biti na cesti čim bolj previden in osredotočen na dogajanje, saj se lahko na njej pojavi tudi kaj nepredvidljivega. Tega nauka ni upošteval 22-letni voznik osebnega avtomobila iz Dražencev, ki se je včeraj pet minut po polnoči vozil po lokalni cesti med Vidmom pri Ptuju in Ptujem. Na ravnem odseku v naselju Pobrežje je z nezmanjšano hitrostjo trčil v 85-letnega krajana, ki je nepravilno hodil sredi cestišča in na sebi ni imel nobenega odsevnega telesa. Starostnika je odbilo v vetrobransko steklo vozila in ga vrglo čez streho, nakar je padel na vozišče. Bil je takoj mrtev. Voznika, ki v temni noči ni pravočasno opazil pešca na cesti, zdaj čaka kazenski postopek zaradi povzročitve prometne nesreče iz malomarnosti.
Čeprav nisem dobro prebral, to je bilo v NASELJU. OK, to je malce drugače.
LP,
PIC
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Sodelavka povzročitelja nesreče pozna, pa pravi da ni bil ravno biser od človeka in da ga v glavnem niso marali.
Da meni ubije 3 otroke mu dam šanso da se sam zategne ali ga jaz fentam. Vzel mi je vse, edino prav je da nekdo vzame vse še njemu.