Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik SoulMan pravi:
Pa dobro no, tam si kvasal bedarije in potem spretno zbežal iz teme...
Glej, jaz tak samo jeb*m ježa v avtomobilizmu, ker uživam kak eni zagrizejo! Eni so res tak naivni da te ubije.
Ne da zagrize v trnek, trnek požere pa zagrize v plovec. Res legendarno. Jaz zdaj naredim kregarijo v avtomobilizmu,
v roku 5ih minut. Odprem temo da me zanima kaj naj kupim raje novega civicka typeR al bmw 130... Pol še dodam
kaj je boljse da ne jemljem športnih modelov ampak dizle, tako da še ekonomičarje pritegnem, v 3 dneh mamo
10 strani kregarije.
Torej priznaš, da v bistvu nimaš pojma, ampak da samo pumpaš?
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik SoulMan pravi:
Vprašanje, če smo kdaj imeli podobne občutke? Non stop. Pa lahko imaš 400KM, ko boš enkrat prišel do spoznanja, da ne bi bilo nič narobe, če bi jih imel 500. Neverending story.
To je daleč od resnice. Ok res je da se navadiš. Ampak ko enkrat vozis recimo m3, pol turbo poršeja, nato enzota,
več nerabis. 500 konjev je enostavno dovolj in jih še 100 nerabis. Po tej logiki, bi mel avto z 2000 konji, pa bi si
želel takega z 3000. Vse dokler mi ne zlomi tilnika? Vse kaj gre pod 4 sekunde do 120, je čist dovol...
Grem stavit, da se je kakšen lastnik Enzota vprašal, kako bi bilo s 100 ekstra konjiči. Jaz vem, da bi se. Koliko je to smotrno, je druga stvar. Dejstvo pa je, da smo ljudje nenasitna bitja.