Citat:
Uporabnik Bastard pravi:
A kdo ve koliko ima 1.4 R5 Five končno hitrost po ravnini in po klancu dol?
1.4, to ima 60 konjev oziroma tm nek?
Recimo, da gre po števcu po ravnini ene 160 km/h in po klancu dol tudi do 180 km/h.
Citat:
Uporabnik Bastard pravi:
Citat:
Uporabnik Bastard pravi:
Moje sožaljeCitat:
Uporabnik hovi pravi:
jaz imam slabi dve leti, odkar sem naredil izpit, renault 5 z 1.1 mašino.
danes sem dobil megana 1.6 in proti petki je to res kot bi vozil formulo . do 110 pospeši tako hitro kot petka do 70Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Moje sožaljeCitat:
Uporabnik hovi pravi:
jaz imam slabi dve leti, odkar sem naredil izpit, renault 5 z 1.1 mašino.-rezultat je pa max 95km/h po avtocesti v višnjegorski klanec... Polo 1.0 je bil formula proti njej.
Hehe, malo poglej težo in crash teste, pa ti bo takoj jasno zakaj je tako.Citat:
Uporabnik move pravi:
Peugeot 106, 1.0 50 konjev, prehitevat se da brez problema (mal zaleta se vzame pa je). Za 50 konjev je dost bolj poskočen od polota ali corse. Si ne predstavlam kaj dela šele z 1.6 mašino (cca. 100 konjev če se ne motm).
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Hehe, malo poglej težo in crash teste, pa ti bo takoj jasno zakaj je tako. Isto je bilo z AX-om 1.1i (60KM). Smo marsikakšno kračo spekli s tisto kanticoCitat:
Uporabnik move pravi:
Peugeot 106, 1.0 50 konjev, prehitevat se da brez problema (mal zaleta se vzame pa je). Za 50 konjev je dost bolj poskočen od polota ali corse. Si ne predstavlam kaj dela šele z 1.6 mašino (cca. 100 konjev če se ne motm)..