prepovedano prehitevanje na AC

mp_63

Pripravnik
30. jul 2007
480
0
16
Z duhom povsod...
Večina naših vrlih policistov, je funkcionalno nepismenih, kar v praksi pomeni, da ne znajo breti niti tahografa
wink-1.gif

Nightcrawler

Pripravnik
22. avg 2007
196
0
16
Jaz se sploh ne ukvarjam več. Ravno zadnjič se 2 kamjona začneta prehitevat pri ind. coni šiška. Malo sem vztrajal, potem pa se kmalu vrnil na vozni pas. Ko sem šel dol z jebene obvoznice na LJ-Sever je bil uni kamjon še vedno na prehitevalnem... folk pa ves živčen zadaj.

Domzalcan

Vzoren Državljan RS
22. jul 2007
228
0
16
42
Domaležale
Omejitev na obvoznici je 100kmh, če si se vozil za njima 95kmh je to uredu? Se ti ne zdi? Je omejitev na obvoznici morda 130?

Nightcrawler

Pripravnik
22. avg 2007
196
0
16
Kaj pa veš, koliko sem vozil za njima. Še jaz ne vem. Bo kdo Dannyja vprašal?
Sicer pa prehitevalni pas ni namenjen vožnji vštric več kilometrov. Samo za nekatere je to že preveč za mentalno obdelat.
cheer.gif

Antonio

Pripravnik
21. avg 2007
125
0
16
43
Nekje v daljavi
Če bi bili samo tovornakarji krivi....sej kdaj pa kdaj mi gre to na živce, najbolj mi pa gre, ko se na avtocesti po prehitevalnem pasu peljem v koloni s hitrostjo 110km/h. na normalnem pasu pa skoraj nobenega...

Sem pa zadnjič videl v nedeljo, ko so imeli tovornakarji prepoved vožnje, ko je na cestninski avtocesti pred Brezovico stali pri kraju tovornakarji iz Idriji, jih je policaj ustavil...ne bom delal reklame, v Brezovici pa na cesto še 8 oz 10 tovornjakov, ki so se izognili kazni...

Domzalcan

Vzoren Državljan RS
22. jul 2007
228
0
16
42
Domaležale
Koliko je bila ura? Ceradarji? Če so bili hladilniki se lahko vozijo.

@Nightcrawler: No vidiš, da še sam ne veš koliko se voziš, zato pa prihaja do prometnih nesreč in živčnosti drugih ker nekdo ne gleda na števec hitrosti in začne prehitevati na nepravilen način. C c c. Ko se pa avtomobil naguzi na prehitevalni pas in se ne umakne ko jaz prišibam za njim in je desni pas fraj, pa nikom ništa? Si drznejo nekateri.
Opažam zadnje čase (3dni odkar imam dopust in se full vozim z avtom) da po celi ljubljani zelo zelo zelo izsiljujejo. Jaz ne vem, a res tok sonce sveti da ne vidijo da prihaja avto, al je pa moj avto preveč črn? pfff, ni mi jasno.

@mp 63: Hm, napisal je severna obvoznica, tako da tam je omejitev 100kmh in niti kmh več
grin1.gif

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.185
1.197
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik Domzalcan pravi:
Omejitev na obvoznici je 100kmh, če si se vozil za njima 95kmh je to uredu? Se ti ne zdi? Je omejitev na obvoznici morda 130?
če je omejitev 100, je 100. Ne 90, ne 92, ne 95. Še posebej ne za slončke, ki se kilometre in kilometre prehitevajo.
Res je čas za absolutno prepoved, pa za vozte za ukrajinci 15 na uro v klance.

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
@mp 63: Hm, napisal je severna obvoznica, tako da tam je omejitev 100kmh in niti kmh več
grin1.gif

omejitev je 100 na VOZNEM PASU in NE na PREHITEVALNEM! Tam se gospodje ki jim avto več kot 100 ne gre, tovornjakarji in ostala počasna GOLAZEN nimajo kaj zadrževat! Še več, na prehitevalnem pasu nimajo kaj delat!

Nekaj časa nazaj: en [censored] s MB registracijo na avtocesti na območju ki je omejen na 100, gre on VOZIT (ne prehitevat, ker na voznem pasu nobenega ni bilo!) po prehitevalnem pasu!!! Jaz za njim, zmanjšam hitrost....nekaj časa vozim, on ne trza....mu poblendam...ta fakin drek od debila gre po žlajfih stopit! Jest popizdu, prestavu eno nižjo in ga prehitel po desni (voznem pasu!) strani. Ah, jaz sem bil brez strehe in sem mu lepo na veliko FAKIČA pokazal.
prokleti debili neumni. En tak drek se gre igrat kifeljca (kao, tuki nimaš kaj 120 peljat) sam pa dela dosti večje prekrške
crazy1.gif

Nightcrawler

Pripravnik
22. avg 2007
196
0
16
Citat:
Uporabnik Ares pravi:
Citat:
grin1.gif

omejitev je 100 na VOZNEM PASU in NE na PREHITEVALNEM! Tam se gospodje ki jim avto več kot 100 ne gre, tovornjakarji in ostala počasna GOLAZEN nimajo kaj zadrževat! Še več, na prehitevalnem pasu nimajo kaj delat!

Nekaj časa nazaj: en [censored] s MB registracijo na avtocesti na območju ki je omejen na 100, gre on VOZIT (ne prehitevat, ker na voznem pasu nobenega ni bilo!) po prehitevalnem pasu!!! Jaz za njim, zmanjšam hitrost....nekaj časa vozim, on ne trza....mu poblendam...ta fakin drek od debila gre po žlajfih stopit! Jest popizdu, prestavu eno nižjo in ga prehitel po desni (voznem pasu!) strani. Ah, jaz sem bil brez strehe in sem mu lepo na veliko FAKIČA pokazal.
prokleti debili neumni. En tak drek se gre igrat kifeljca (kao, tuki nimaš kaj 120 peljat) sam pa dela dosti večje prekrške
crazy1.gif

Jaz dostikrat opažam (nazadnje je bil to Audi A4) vozila, ki mi sledijo na razdalji okoli 500 metrov in se vozijo po prehitevalnem pasu. Vozni pa prazen
cool-1.gif

Če naletim na take voznike, jih ponavadi prehitim po voznem pasu. Ne da se mi blendat, trobit, pa ne vem kaj še. Saj jim ni jasno, kaj hočeš od njih.
evil.gif

leprotto

Fizikalc
22. jul 2007
1.587
1
38
www.dlvkos.si
In zdaj bo zaradi te vožnje nacionalni šport tudi prehitevanje po desni.
redface-1.gif

Izsiljuje se pa res nenormalno v zadnjem času. Pa boli jih če se izsiljeni skanta v njihov zadek. Po vsej verjetnosti itak ne bo mogel dokazati, da ga je izsilil.
aplauz.gif

mp_63

Pripravnik
30. jul 2007
480
0
16
Z duhom povsod...
Ja prehitevanje po desni postaja počasi nacionalni šport
bonk.gif

Vsak dan gledam, kako korenjaki prehitevajo po odstavnem pasu, pri kolnni, ki se nabere pri izvozu za Bizovik. In potem se 100m naprej urivajo nazaj v kolono
10.gif

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik mp_63 pravi:
Ja prehitevanje po desni postaja počasi nacionalni šport
bonk.gif

Vsak dan gledam, kako korenjaki prehitevajo po odstavnem pasu, pri kolnni, ki se nabere pri izvozu za Bizovik. In potem se 100m naprej urivajo nazaj v kolono
10.gif

To se dogaja na celi ljubljanski obvoznici, kjerkoli se pojavi gneča. Tako primeren prostor za pobiranje kazni, ampak policije tam še nisem videl.

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Na hrvaškem imajo to dobro urejeno pred obema tuneloma kjer so 10+km kolone.....skoz se policaji na motorju po odstavnem gor pa dol vozijo, no v dveh urah kolikor sem čakal vse skupaj pred predoroma nisem videl niti enega pogumneža, da bi šel po odstavnem....tako se dela....

Nightcrawler

Pripravnik
22. avg 2007
196
0
16
Heh ja, ne vem zakaj je pri nas težko sprejeti, da si v gužvi in bo treba pač počakat. Če se vse zabaše, ne moreš nič. Je pa zabavno opazovati ljudi, ki se nočejo sprijazniti s tem. Nazadnje ko sem šel proti KR iz Jesenic je nek navdušenec z oplom zavil na njivo na makedamsko pot, tam vozil nekaj kilometrov po tistih luknjah, na koncu pa se je vštulil nazaj na cesto pred kamjon in za mano - tam kjer je začel
smile-1.gif

Domzalcan

Vzoren Državljan RS
22. jul 2007
228
0
16
42
Domaležale
Če je omejitev na obvoznici 100kmh, je omejitev taksna na voznem in PREHITEVALNEM pasu. Razumes? Oba pasova 100kmh. Ce imas pa ti svoj zakon v glavi, ti pa jaz, dragi pogumnež, nisem kriv.

mitja

Pripravnik
29. jul 2007
430
0
16
ne vem no.....delam v enem logističnem podjetju pa se prav smejem vašim postom....
nekako bi vsi bili veseli da bi kamioni vozili vsaj 130 ter tako neovirali prometa.....no mogoče bi se našel tudi kakšen ki bi se pa le vprašal kako bomo pa ustavili teh 40t pri 130km/h.....
pa lepo bi bilo da tudi preden gre v kako klančino nabije na ravnici hitrost vsaj do 150......

tahograf.....prihaja digitalni
prenaloženi kamioni.....zelo malo, pazi se na vsak kilogram, ter na osne obremenitve.....(ni ravno lepo se vračat nazaj tudi par 100 km v kako skladišče ter razlagat višek teže.....)