Citat:
Uporabnik Smjs pravi:
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Če se ne motim je pri 20 - 30 kmh tudi +1 kazenska točka?
se motiš
Še eden top odgovor, ki ga moja pamet ne prebavi.
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Živ.
Na južnem delu Ljubljankega obroča, proti rudniku so dela na cesti in temu primerno zožanje. Omejitev je znižano na 60 km/h. Kmalu za tablo, ki je kazala na znižanje omejitve sem naletel na "kanto" z radarjem (premičnim) za katerega sem skoraj prepričan da me je ujel, ko sem pripeljal nekje med 80 in 90 km/h.
Pač kriv sem, radar postavljen res "premišljeno" in me zanima kakšno kazen lahko pričakujem? Ali se obvoznica smatra kot naselje (glede na to da je "znotraj" tabel Ljubljana) ali se smatra kot zunaj naselja?
Takoj po opaženem radarju sem seveda zmanjšal na ene 70 km/h in vidi hudiča. Za rit se mi nalima tovornjak in mi blenda naj se zmigam malce hitreje
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Živ.
Na južnem delu Ljubljankega obroča, proti rudniku so dela na cesti in temu primerno zožanje. Omejitev je znižano na 60 km/h. Kmalu za tablo, ki je kazala na znižanje omejitve sem naletel na "kanto" z radarjem (premičnim) za katerega sem skoraj prepričan da me je ujel, ko sem pripeljal nekje med 80 in 90 km/h.
Pač kriv sem, radar postavljen res "premišljeno" in me zanima kakšno kazen lahko pričakujem? Ali se obvoznica smatra kot naselje (glede na to da je "znotraj" tabel Ljubljana) ali se smatra kot zunaj naselja?
Takoj po opaženem radarju sem seveda zmanjšal na ene 70 km/h in vidi hudiča. Za rit se mi nalima tovornjak in mi blenda naj se zmigam malce hitreje
Omejitev 60 ni prv nič smešna, tam je izvoz in uvoz (in vsake toliko panična zaviranja) ... Potem pa uvoz?izvoz s črpalke, pa uvoz/izvoz center.Citat:
Uporabnik GFors pravi:
Sicer sta pa tam urejena dva pasova (omejitev 60 je zato še toliko bolj smešna) in gredo tečke komot prehitevat, če jim ni prav, ko kdo vozi po omejitvah.
Najbolje nič gledat v ogledala, pa je.Citat:
Uporabnik kazamurnik pravi:
Ne se pustit da vas zadaj provocirajo....ker boste sami plačali kazen. Te praktično silijo da kršiš predpise ker te ustahujejo zadaj.
A so tebe že kdaj posneli?Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Posnameš nepridiprava in pokličeš policijo.
Citat:
Uporabnik kihko pravi:
Najbolje nič gledat v ogledala, pa je.
Jaz sem enkrat dobro opazno fotografiral enega lučkarja za mano. Neverjetno, kako hitro je stopil po bremzi in povečal varnostno razdaljo.Citat:
Uporabnik zajbel pravi:
A so tebe že kdaj posneli?Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Posnameš nepridiprava in pokličeš policijo.