Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Nekaj manjka v clanku, ampak se me ne tice.
Funkcionira to. Načeloma lahko vsakogar, ki v prometu naredi nekaj kar ni v skladu s CPP prijaviš in BO dobil od policije obvestilo z opisom dogodka ter zahtevkom da se izjasni kdo je takrat vozil avto.Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Si ti slišal za kaj takega? Ali naj sedaj nastavim tempomat točno na realnih 130 na avtocesti in takoj ko se en prikotali mimo hitreje od mene obvestim policijo in voznik bo dobil kazen. Funkcionira to? Da ne boš postavil spet 10 vprašanj ti kar povem, da ne funkcionira...
Citat:
Uporabnik irCAR81 pravi:
Funkcionira to. Načeloma lahko vsakogar, ki v prometu naredi nekaj kar ni v skladu s CPP prijaviš in BO dobil od policije obvestilo z opisom dogodka ter zahtevkom da se izjasni kdo je takrat vozil avto.Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Si ti slišal za kaj takega? Ali naj sedaj nastavim tempomat točno na realnih 130 na avtocesti in takoj ko se en prikotali mimo hitreje od mene obvestim policijo in voznik bo dobil kazen. Funkcionira to? Da ne boš postavil spet 10 vprašanj ti kar povem, da ne funkcionira...
ja ampak ko nekdo nevarno vozi po cesti si tudi ti kot voznik, ki vozi po cesti ogrožen. mar ne?Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
To ni res. Pogoj je, da si v vlogi oskodovanca. Npr ti preckas prehod za pesce in te nekdo z avtom skoraj povozi... ce si pa ti le prica pa postopek o prekrsju ne bo uveden
ja ampak prej si pisal o priči. če te nekdo malo po levi, malo po desni prehiteva, izsiljuje... meni se zdi, da potem nisi več samo priča? se motim?Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Locis med ogrozeno osebo in oskodovancem? In med neko potencialno nevarnostjo in direktno nevarnostjo?
Zakaj nimas vec starega nicka?
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Če bi poklicali okrepitve, bi ga lahko dobili doma, ko bi lezel iz avta - itak so si zapisali registracijo in čez 20 sekund vedeli, kdo je model in kje stanuje. Nobene potrebe po pregonu.
Lastnik ukradenega avta bi bil ful vesel, da je končal kot totalka. Ziher.Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
- recimo, da je avto ukraden, policija pa reče, da ga je spustila, ker so se bali za voznika? Verjetno lastnik nebi rekel ''saj je prav tako, samo da se mu ni nič zgodilo''.