V Kranju ni več Slovencev?

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.950
7.284
113
Jado, najjebal si. Čim prej si kupi belo kapo, da se infiltriraš.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.623
208
63
Kranj
bom probal Šipozam eno spizdit, k nabijajo na igrišču...ko psa peljem, so večkrat kake pri ograji

LOL
smile-1.gif

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.623
208
63
Kranj
a da sem? čudno nisem vedel.

moram starše vprašat, pa pogledat po rodnem deblu.

Nazadnje urejeno:

franZanton

Pripravnik
5. jul 2015
621
7
18
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Da meni pride mulo domov, da so ga pregnali šiptarji od nekod, ga neženem nazaj, da ga še enkrat. Med smrkavce se jaz ne bi vtikoval morajo sami znati rešiti reči. Če ne bo "preživel" , je pač Darwin na delu, uspešnejši imajo vso pravico, da prevzamejo zemljo.
prekleto pogumna izjava, še posebej tista beseda v narekovajih.

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Po mojem ni tako hudo. To samo kaže, da se Slovenci redko družimo podnevi na ulici.

Seveda, če so starši v službah, otroci pa v šolah.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.478
5.015
113
Citat:
Uporabnik Mont pravi:
Citat:
Uporabnik Pepe pravi: Po mojem ni tako hudo. To samo kaže, da se Slovenci redko družimo podnevi na ulici.
Seveda, če so starši v službah, otroci pa v šolah.
OT je post napisal 7.9. in je začel z "Evo, včeraj ". V nedeljo večina Slovencev ni v službah. Bilo bi ok, če bi bili pri maši, v kar pa močno dvomim.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.478
5.015
113
Dobro veš, da je pri nas navada, da se starši "borijo" za vsako figo za "pravice" svojih otrok. Prvi šolski dan v srednji šoli jih spremljajo v šolo, da jih ne bi kdo slučajno popisal, na faks bi radi prišli na pogovor s profesorjem. Ker se je njihovemu sončku zgodila krivica.
Ni čudno, da takim šiptarji pokažejo prst in že letijo domov in v jok.

franZanton

Pripravnik
5. jul 2015
621
7
18
to je drugačen narod; teh ljudi ne moreš obravnavati kot "smrkavce, ki se pač igrajo", ker, ko bo zavrelo, bodo oni stopili skupaj, tvoj bo pa ostal na igrišču sam in beseda "preživel" iz enega prejšnjih prispevkov lahko ostane brez narekovajev.

I

Izbrisan uporabnik 3287

jap, "problem" je v tem, da se sipci spravivo skupaj in potem se zacnejo pizdarije. ce ne pokazes, da si bolj nor kot oni - si ga najebal. ce pa jim pokazes in dokazes "norost" imas mir za vse case. jih je pa povsod poln [cenzura]. postaja ze prav nadlezno.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.623
208
63
Kranj
jah na meji jih naj zavrnejo 1 korak....zaostriti pogoj za bivanje, pogoj znanja jezika in še bi se našlo.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.478
5.015
113
Malo pred dopusti se je sprejela nova zakonodaja za bivanje in zaposlovanje tujcev iz tretjih držav, kjer se stvari nekoliko poenostavljajo, ponekod pa so kontrole malo bolj čvrste, kar se tiče podjetij, ki tujca zaposlijo.
V glavnem, o tem zakonu mediji niso prav praktično nič pisali, opozicija se ni bunila, čeprav vpliva na naše življenje in življenje naših otrok precej bolj kot to, če se tisto, kar sklenejo istospolni pari imenuje "zakonska zveza" ali ne.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
in kaj narest glede tega problema?

ideje, predlogi?

Ne moreš nič. Pri nas je občinska svetnica izpostavila problem neprilagojenih albanskih otrok v osnovnih in srednjih šolah. Med drugim tudi to, da jih učitelji puščajo v višje razrede brez da znajo slovensko (kje je še vse ostalo) pa so jo razni pepčki popljuvali do amena.