Predsednikov urad s Škodo

cat

Fizikalc
3. sep 2007
915
81
28
Očitno nihče. Sicer sam nimam proti znamki Škoda prav nič. Čeprav si ne lastim nobene, sem vseeno precej kilometrov preživel v Octavi-i (RS2, mogoče zato dober vtis). Tudi prejšnja generacija Superba mi ni izgledala slabo, tazadnja mi je pa tak mimosun da glava boli. Zadnje luči so skoraj na glavo postavljen Audi (recimo tale
v primerjavi s to, kolesa mi zgledajo nenormalno mala glede na cel avto... ne tič ne miš. Dizajnera bi blo treba poslat za 10 let na goli otok.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.146
6.962
113
pri taščici
Pise ze nekje na zacetku da je 3.6.
Ne vem zakaj eni omenjajo podaljsano razlicico. Imajo to v mislih konkretno skodo, ali ostala protokolarna vozila

Nazadnje urejeno:

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.146
6.962
113
pri taščici
Aja v parlamentu je se ena tema.
Tam pise da se bodo z njim vozili gostje. Se pravi bo sla kaka tajnica ali zena po "klobuke" (rupel) in podobne zadeve. Varnostniki bodo pa obcasno si dali malo duska, ceprav oni itak vozijo v povprecju 4 litre

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.321
7.349
113
tega vozila ne bodo vozili varnostniki ampak soferji zaposleni v uradu predsednika. Varnostniki vozijo samo avtomobile varovanih oseb.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Pise ze nekje na zacetku da je 3.6.
Ne vem zakaj eni omenjajo podaljsano razlicico. Imajo to v mislih konkretno skodo, ali ostala protokolarna vozila
ni podaljsane variante. Omenjajo jo kot podaljsano Octavio oz. Passata, saj si s slednjim deli podvozje, le, da je za Superba malo "raztegnjeno"

sad

Guru
24. avg 2007
21.194
9.831
113
Citat:
Uporabnik blazko pravi:
Nič, verjetno je celo najprimernejši, ker ima največ(?) prostora zadaj.

Ampak glede na to, da za par k več dobiš avto, ki bo ob prodaji vreden 10k+ več, mogoče bmw-ji & co niso tako neracionalna izbira.
Ahm, dejmo gledat celotno sliko ne zgolj tisto, kar so spravili ven pušioničarji na razpisu.
Kakšen je npr. kasko pri avtu za 38 jurčkov ali pa pri avtu za 78 jurčkov. Ja, kasko gre na ceno brez popusta. Recimo, da je tukaj jurčka letno razlike.
Potem servisi bodo sigurno cenejši.
Da ne govorimo o tem, da je bil avto verjetno že v štartu kakšnih 10k cenejši.

Sicer pa o tem, da je bilo vse v redu priča že dejstvo, da se noben pušioničar ne bo pritožil. Kar se sicer dela že skoraj, če je kakšna vejica napačno postavljena.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.146
6.962
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
tega vozila ne bodo vozili varnostniki ampak soferji zaposleni v uradu predsednika. Varnostniki vozijo samo avtomobile varovanih oseb.
hvala za popravek. ti si bodo dali najbrz se vec duska, ker nimajo vsak dan takij avtov na voljo -predvidevam.
Se 1x glede varcevanja.
Upam da ne bo polet za bosno se kdaj stal 89 kE.
Me pa zanima koliko % km bo v avtu sedel gost predsednika, in koliko samo sofer in kdo poleg "neupraviceno".

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
in spet..praskate jurja na kasku, 10 jurjebv v startu..

spotoma pa model odfrči v sarajevo za 90 jurjov.
si anroči pršut za 10 jurjov..in kaj vem kaj še.

kako nej v tej državi kdo anredi kaj pametnega, ko pa je...baza glupa

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Citat:
Uporabnik Hoci pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:

na maski je ŠKODA znak. pika.

katero premium znamko pa ti voziš da ti gre tisti zeleni znak tako v nos?

men se zdi da se skoz hvali z

Mercedes-Benz-Logo.png

in

renault%20logo.jpg

katero kolo od tega pa dejansko ima, pa ne vem.
smile-1.gif

še mal on-topic... men je čist prov, da takole kupujejo cenejše avte za skor isto udobje. če bi kupili bmw 5 bi vsi govorili, kako lahko v teh časih tako zapravljajo...

Nazadnje urejeno:

sad

Guru
24. avg 2007
21.194
9.831
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
in spet..praskate jurja na kasku, 10 jurjebv v startu..

spotoma pa model odfrči v sarajevo za 90 jurjov.
si anroči pršut za 10 jurjov..in kaj vem kaj še.

kako nej v tej državi kdo anredi kaj pametnega, ko pa je...baza glupa
Imel sem obcutek, da se gre za avto in ne za letenje, prsute, itd.
aplauz.gif

Ce pa smo ze pri tem, me zanima ali je res pritisnil (pritiskal) tisto prasi.cko.

Zdej imas vsaj povod za driskanje naprej.