zadnjič je bila javna dražba za Gantarjevo laguno. imaš članek na financah.Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Sicer se pa taki avti nikoli ne prodajo po tržni ceni. Vedno ga kupi kdo pri "koritu", ko je avto že amortiziran.
Citat:
Uporabnik softi pravi:
pa ne škoda...kje si vidu državo, ki predsedniku ne privošči s, a8, 7..
kriterij najnižje cene ni nujno najboljši, ampak žal kakor hitro se v razpis dodajo še kaki drugi kriteriji, se zgodi, da so ti kriteriji pisani na kožo določenemu ponudniku in tako imaš na koncu še slabšo izbiroCitat:
Uporabnik blazko pravi:
Jaz se sekiram popolnoma nič. Pravim samo, da kriterij najnižje cene ni nujno najboljši (in to ni kriterij price/performance)
Recimo kaj bi v tem primeru vzel ti?
(pri čemer si lahko privoščiš oboje, brez da bi stradal ob kruhu in vodi)
Ni napačnega odgovora, zagotovo pa bi upošteval ohranjanje vrednosti vozila. In če tako gledaš na svoj denar, je edino pošteno enak kriterij upoštevati tudi za javna sredstva.
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
koliko folka pa kupi rabljen podaljšan avto, ki je bolj za tiste, ki se vozijo zadaj kot za voznika? da ne omenim, da ima samo 4 sedeže.
Citat:
Uporabnik softi pravi:
važno, da je S
pa ne me primerjat z afriko..mi smo tko k..švica, monako..
Denarja je dovolj tudi za Veyrona, če bi ga hoteli, govorimo o državi z večmilijardnim proračunom.Citat:
Uporabnik Denis pravi:
@Zadnji ki se smeji: menda, če bo dovolj 120 jurjev...za eno a8 al kaj podobnega, ne vem...