Jaz sem poklical mojo referentko in mi je ona pripravila dokumente (niso nekaj obsežni), mi jih dala v podpis in potem te vloge predelajo drugi oddelki, ne delavke na banki.. (tak mi je vsaj rekla moja referentka).je kje kaki "obrazec" za to vlogo ali so to esejske individualne zadeve?
Ne bodo, moraš osebno na banko.jaz rabim za lizing poplačan in za poplačilo stanovanjske krede na drugi banki...
bom našla. sigurno če pošljem mail, povem kaj hoem, mi bodo pa potem nazaj poslali obrazce
Hvala. Dolzen sem ti pivo.Ker se zadnje čase kar piše o povračilu stroškov ob predčasnem poplačilu kredita... Za leasinge verjetno to ne velja?
Meni bodo vse preko emaila uredili…pac skeniram podpisan obrazecNe bodo, moraš osebno na banko.
Sem danes tudi jaz dobil od Porsche leasinga, da naj sporočim podatke za 2 poplačana leasinga. Ampak so hoteli samo podatke bančnih kartic. Bodo očitno sami dokumentacijo pripravili.Hvala. Dolzen sem ti pivo.
Na podlagi tvoje objave sem poklical na banko in bom dobil nekaj denarja nazaj
se enkrat hvala
Men niso hotl.Meni bodo vse preko emaila uredili…pac skeniram podpisan obrazec
A lahko zaupas, katera banka? Jaz imam na NLB Premium racun pa mi bancnica serje, da moram iti osebno na banko. Ce bo vstrajala bom seveda prisel, ampak bom tudi racun zaprl.Meni bodo vse preko emaila uredili…pac skeniram podpisan obrazec
Ma kaj pa vem, Premium verjetno fobi vsak, saj jim vse plačaš.Nlb, mam bancnico ampak financiranja za nepremicnine imam na tr2… in sem danes poklical in dobil obrazec po mailu
sem pa vceraj gledal pobudbo racunov in sem se ravno spraseval kaka je spodnja meja da ti premium racun ponudijo
Kok pa je mesecno nadomestilo?Ma kaj pa vem, Premium verjetno fobi vsak, saj jim vse plačaš.
Dobrih 14 EUR.Kok pa je mesecno nadomestilo?
Saj sem zamesal. V bistvu sem razumel da ima paket privatno. Za tistega me zanimajo pogoji in nadomestila, premium je ocitno bivsi zlati racunDobrih 14 EUR.