6000 eur je bila nazadnje meja, mesečno.Saj sem zamesal. V bistvu sem razumel da ima paket privatno. Za tistega me zanimajo pogoji in nadomestila, premium je ocitno bivsi zlati racun
Je se vedno… ne vem pa, ce je se vedno 60€ mesecni strosek vodenja racuna.6000 eur je bila nazadnje meja, mesečno.
Še vedno me zanima, če ve kdo, kako se izračunajo ti stroški, ki bi ti jih naj banka povrnila? Ker po različnih portalih omenjajo različne stvari, od stroškov do obresti, itd.. Pozna kdo koga, ki se spozna na to? So ti podatki (kaj vse bi naj dobil povrnjeno v določenem deležu) kje natančno opisani ali si vsaka banka po svoje izračuna te stroške, ki jih je treba povrnit?
Bančniki so ja poštenjaki, ki te ne bodo nategnili.Še vedno me zanima, če ve kdo, kako se izračunajo ti stroški, ki bi ti jih naj banka povrnila? Ker po različnih portalih omenjajo različne stvari, od stroškov do obresti, itd.. Pozna kdo koga, ki se spozna na to? So ti podatki (kaj vse bi naj dobil povrnjeno v določenem deležu) kje natančno opisani ali si vsaka banka po svoje izračuna te stroške, ki jih je treba povrnit?
Omenjeno je tukaj. Razen, ce zelis bolj verodostojen vir.Ok, vidim da vsak nekaj po svoje muti. Torej men je banki trdila da imajo zastaralni rok 5 let. Je to kje dejansko omenjeno ali me je okol prinesla?
Dobil danes izplačilo od Porsche leasing za 2 avta...Torej za leasing tudi velja? Je to zagotovo?
Kam?
Odgovarjam vsem alinejamAddiko je banka:
- če si kredit vzel po 7. avgustu 2010
- če si predčasno poplačal kredit manj kot 5 let nazaj
- ti morajo vrniti sorazmerni del stroškov, ki jih mora kreditojemalec plačati ob odobritvi kredita; RAZEN : notarski stroški, nekatere zavarovalne premije, stroški, povezani z vpisom v zemljiško knjigo, in nekateri drugi stroški, ki jih zaračunajo tretje osebe za že opravljene storitve.
Če ne bodo, prijavi.