predanost partnerju

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
uuu, v rit bi ga rad fasal?
confused-1.gif

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
hysterical-1.gif

ah lubi, pa sej veš, da se je treba mal bolj potrudit....ker če bi upoštevala samo to, da me zmasiraš, pol bi lahko dala maserju, ki me je ta vikend res dobro obdelal (beri: zmasiral)
grin1.gif

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
Seveda je šla v minus tvojemu računu. Kaj se zdaj neumnega delaš
17758-icon_confused.gif

ko si mi zadnjič dal svojo zlato viso, nisi nč reku kaj lahko kupim,
samo limit si določil
priden.gif

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
Čas v službi, je nujno zlo.
Svaka čast!
hysterical-1.gif

Samospoštovanje, sreča in prihodnost - tukaj se sklepanje kompromisov, upoštevanje predlogov in debate zaključijo. Ostalih stvari in predlogov se ne branim in imam precej odprt odnos do marsičesa, tudi marsikaj bi še rada poizkusila, tako da nimam težav določeni stvari odkrito reči da ali ne. Imam par omejitev, ki mislim, da jih nikoli ne bom prešla, sicer pa se nerada omejujem s čimerkoli, ker sem že marsikdaj nardila kaj takega za kar sem trdila, da nikoli ne bom - pa ne govorim samo o ljubezni, ampak o življenju nasploh.
Z leti se razmišljanje spremeni in kar nekaj predsodkov oz. tabujev odleti v pozabo. Tudi vsako leto si rečem "zdaj pa sem dokončno odrasla" pa se mi vedno znova odprejo neka nova obzorja in perspektive, kjer vidim da proses odraščanja še ni končan, je tudi vprašanje, če se sploh kdaj konča.

LP

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
Seveda je šla v minus tvojemu računu. Kaj se zdaj neumnega delaš
17758-icon_confused.gif

ko si mi zadnjič dal svojo zlato viso, nisi nč reku kaj lahko kupim,
samo limit si določil
priden.gif

Da ti res ki nisem dal zlate (je niti nimam), je pa res da mi na bančnem izpisku
en odtegljaj ne štima, ampak tisto boma zvečer podebatirala...

decva

Pripravnik
5. sep 2007
462
0
16
predanost?
ja ko sem ga imela rada-sem mu bila predana, pa ceprav nisem vedno sprejela njegovih idej...
ko sem zvedla kako je on predan meni, ko sem skozi leta nekako zlepla svoje srce... mi je zaenkrat predanost bedarija... prevec egoistov vidim v zivljenju, da se mi ne zdi smiselno se kadarkoli iti preko sebe....
(pa se po pravici: se kar cakam vezo kjer bo spostovanje, ljubezen, predanost... spontana in samoumevna... ker ce imas nekoga rad, ti ni nic težko! samo ce te pa on nima, potem pa ostanes ti tisti bedak, ki se je prevec trudil..)

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik decva pravi:
predanost?
ja ko sem ga imela rada-sem mu bila predana, pa ceprav nisem vedno sprejela njegovih idej...
ko sem zvedla kako je on predan meni, ko sem skozi leta nekako zlepla svoje srce... mi je zaenkrat predanost bedarija... prevec egoistov vidim v zivljenju, da se mi ne zdi smiselno se kadarkoli iti preko sebe....
(pa se po pravici: se kar cakam vezo kjer bo spostovanje, ljubezen, predanost... spontana in samoumevna... ker ce imas nekoga rad, ti ni nic težko! samo ce te pa on nima, potem pa ostanes ti tisti bedak, ki se je prevec trudil..)

Dobro napisano in zavzeto v point. Poleg tega pa je treba tud mal nase mislit, da tebi ugaja, ne samo da se trudiš drugim ugajat. Oboje nekako uravnotežiš, dobiš še trud nazaj in bi bilo super.

decva

Pripravnik
5. sep 2007
462
0
16
ma sej jaz mislim, da teoretično vsi obladamo - moras bit se vedno ti, pa se kljub temu prilagajat, a ne spreminjat, se cim vec smejat, cim vec zabavat, ne obremenjevat z malenkostmi, imet "zdravo (cimveckrat, takrat ko ti pase, kjer ti pase)" spolnost, veliko mero medsebojnega spostovanja in zaupanja oz enostavno bit fer do partnerja...ce dodam pa se zeljo po potovanjih... pa mam ze skoraj svojega idealnega.
smile-1.gif
ja, ampak v praksi je pa zmeraj prtljaga iz preteklosti s tem pa nezaupanje, strah, previdnost.., pa pomankanje prostega casa (posledicno manj moznosti, da spoznas novega partnerja ali pa manj moznosti, da prezivljas dneve spartnerjem), vse bolj obremenjujoce sluzbe, ..... pa en kup bremen, ki nam grenijo zivljenje (in partnerski odnos)

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik decva pravi:
ma sej jaz mislim, da teoretično vsi obladamo - moras bit se vedno ti, pa se kljub temu prilagajat, a ne spreminjat, se cim vec smejat, cim vec zabavat, ne obremenjevat z malenkostmi, imet "zdravo (cimveckrat, takrat ko ti pase, kjer ti pase)" spolnost, veliko mero medsebojnega spostovanja in zaupanja oz enostavno bit fer do partnerja...ce dodam pa se zeljo po potovanjih... pa mam ze skoraj svojega idealnega.
smile-1.gif
ja, ampak v praksi je pa zmeraj prtljaga iz preteklosti s tem pa nezaupanje, strah, previdnost.., pa pomankanje prostega casa (posledicno manj moznosti, da spoznas novega partnerja ali pa manj moznosti, da prezivljas dneve spartnerjem), vse bolj obremenjujoce sluzbe, ..... pa en kup bremen, ki nam grenijo zivljenje (in partnerski odnos)

Se še enkrat čisto strinjam. Kot da bi sebe bral.
smile-1.gif

5*