Citat:
Uporabnik Grisbi pravi:
oralen sex, moški konča ženski v usta, želi, da ženska pogoltne
Meni se zdi to samoumevno, ni glih ekstremen primer
Citat:
Uporabnik Grisbi pravi:
Citat:
Uporabnik Duschmanyn pravi:
Citat:
Uporabnik Grisbi pravi:
Meni se zdi to samoumevno, ni glih ekstremen primer
Citat:
Uporabnik andrejb pravi:
Ful ti je pa lahk v zadovolstvo da ji špricneš v usta, uau kaj nej rečem....to je pa res pomembmo, sej ne morm verjet, res...
Jst osebno nebi šel prek vseh načel, se najdejo kompromisi za vse stvari, ne morš pa neki zarad lastnega zadovolstva nekoga silit v nekaj, ako ga že...
Citat:
Uporabnik Francoz pravi:
Ne se jezit, samo vprašam (forumašice).
Mora biti v spolnosti res vse po sistemu "milo za žajfo"? Jaz tebi, vendar le, če ti meni?
Citat:
Uporabnik Francoz pravi:
Pa me napadejo vse pitschke na forumu, da z njimi partner lahko analno le, če pusti, da one njega nabrišejo v rit s strap-onom... Torej: milo za žajfo.
Citat:
Uporabnik Grisbi pravi:
Citat:
Uporabnik Francoz pravi:
Ne se jezit, samo vprašam (forumašice).
Mora biti v spolnosti res vse po sistemu "milo za žajfo"? Jaz tebi, vendar le, če ti meni?
Realno gledano je tako, da vse kar delamo v življenju, delamo zato, ker imamo nekaj od tega,....če tega ni, slej ko prej obupamo in nehamo določeno stvar počet....ravno tako se mi zdi, da je pri spolnosti,...se pa tudi tu pojavljajo razlike...nekatere želijo nek konkreten feedback, se pravi jaz tebi-ti meni, nekaterim pa nam je dovolj že posreden, se pravi v obliki partnerjevega zadovoljstva - ko ga pogledaš direkt v učke in lahko jasno prebereš pašeeee
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Ne nisem pripravljen it preko svojih načel itd.. Včasih mogoče še, ko sem bil mlajši in bolj glup, zdaj pa gledam da je najprej meni vredu...,
Citat:
Uporabnik ChickenBoy pravi:
Me prov zanima koliko žensk bi se dejansko upal deca nabrisat v rit, ko bi se ta strinjov s tem in privlekel iz predala dildota.
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Ok, Tamara, zelo zanimiv in poučen tekst. a vendarle se mi pojavljata dve vprašanji- Kakšno življenje? Kakšni prijatelji?