Če sem odkrit sem raje univ. dipl ing s plačo 700 €, kot čistim veceje za 1000 €Citat:
Uporabnik Grikos pravi:
Na naši firmi dobi čistilka z nedokončano OŠ z plačo+prevoz+malca cca 700 Eur, univerzitetni diplomirani inženir z strokovnim izpitom pa 1000 EUR.
P.S.
Smo paradržavna firma, ki jo vodijo sindikati.
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
grikos nej pa uni dipl ing gre skrete pucat če se čuti da je premalo plačan..
Citat:
Uporabnik ozze pravi:
Če sem odkrit sem raje univ. dipl ing s plačo 700 €, kot čistim veceje za 1000 €Citat:
Uporabnik Grikos pravi:
Na naši firmi dobi čistilka z nedokončano OŠ z plačo+prevoz+malca cca 700 Eur, univerzitetni diplomirani inženir z strokovnim izpitom pa 1000 EUR.
P.S.
Smo paradržavna firma, ki jo vodijo sindikati.
Al v Srbiji, al v Sloveniji, ista kvaliteta,.....sj zato zdravnike samo iz Srbije uvažamo,Citat:
Razen, če si supergenij ali si pa v srbiji naredu.
Citat:
Uporabnik capl pravi:
ksz
Pa še nekaj vsi skupaj pozabljate, -ponudba in povpraševanje, ...sploh malo mlajši ste danes vsi visokošolani in če je nečesa preveč, cena pade , čist simpl
Citat:
Uporabnik Jordan pravi:
Citat:
Uporabnik capl pravi:
ksz
Pa še nekaj vsi skupaj pozabljate, -ponudba in povpraševanje, ...sploh malo mlajši ste danes vsi visokošolani in če je nečesa preveč, cena pade , čist simpl
UNI inženirje -> strojništvo, elektrotehnika se išče povsod, samo vsi bi radi 5 let delovnih izkušenj, nwm kaka znanja, zahteve; plača pa 1k€
Citat:
Uporabnik capl pravi:
ksz
Borim se proti temu, ampak dobrota v meni, zahteva, da vam poskusim pomagat, s koristnim namigom,....
...upoštevajte svoje lastne, še ne dve leti stare nasvete, :zamenjaj službo, če nisi zadovoljen s plačo, izobražuje se in naredi nekaj zase, več delaj, ker plača je odvisna samo od tvoje delavnosti in sposobnosti.......in še kaj, bi našel...
....dobro da me mate tule gor, upam, da boste uspešno uporabili SVOJE, nasvete ,.......zaj pa rečte, če nisn poosebljena dobrota in prijaznost...