Citat:
Uporabnik jetamp pravi:
Drugače pa, če pogledamo rezultate ankete smo na alterju malo nad povprečno plačo
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Živel srednji sloj,...-500€ manj ko nemški minimalc, cene pa višje, ,...ka delate, ste res taki pocarji, de vas že vsak vodovodar s par nadurami prekaša, niste dost sposobni, pridni, ste premalo izobraženi, al ste preleni da bi službo menjali?
...kak je luštm, ko so še vaše superbrihtne riti na kahlo prišle
Opa, čak mal,.....še dve leti nazaj, si je bil delavec sam kriv za svojo bedo, ...a sem kej zamudil, se je kej spremenilo, ?,....a ko se gre pa za vaše riti, je pa ,,slovenistan,, in ne vem kdo kriv?Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Citat:
Uporabnik jetamp pravi:
Drugače pa, če pogledamo rezultate ankete smo na alterju malo nad povprečno plačo
Če smo vsi okoli 30 let s faksi. Trenutno bi morali maksimum služiti, nekaj znanja in še najvišja produktivnost.
Pa ugotavljamo, če imamo povprečno plačoOnly in sLOVEnistan.
Citat:
Uporabnik capl pravi:
požrite se, butalci
Kriminalc al kaj že si pa 800 ? pa ne mi rečt da dodatki ti pa prinesejo še 800 ? Pa prevoz pa malca si pa na 2000 al pa več?Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Moja je mislim da okoli 800. Nimam nobene placilke tu blizu. Ampak me resujejo dodatki.
Zakaj se pa učiš nemškoCitat:
Uporabnik jtfc pravi:
Citat:
Uporabnik capl pravi:
požrite se, butalci
Ta butalc je obupal in se že 3 leto uči nemščino. Tko, da vse limitira proti selitvi narodom.
Ostale vas bodo pa drugi futrali jst že ne.
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Zakaj se pa učiš nemškoCitat:
Uporabnik jtfc pravi:
Citat:
Uporabnik capl pravi:
požrite se, butalci
Ta butalc je obupal in se že 3 leto uči nemščino. Tko, da vse limitira proti selitvi narodom.
Ostale vas bodo pa drugi futrali jst že ne....keri so prišli k nam ,,delat,, se niso nikoli učili slovensko
Skupno je med 2600 in 3100 odvisno od meseca in nocnih. Pa tu ni stimulacija vsteta.Citat:
Uporabnik dsf pravi:
Kriminalc al kaj že si pa 800 ? pa ne mi rečt da dodatki ti pa prinesejo še 800 ? Pa prevoz pa malca si pa na 2000 al pa več?Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Moja je mislim da okoli 800. Nimam nobene placilke tu blizu. Ampak me resujejo dodatki.
Citat:
Skupno je med 2600 in 3100 odvisno od meseca in nocnih. Pa tu ni stimulacija vsteta.
Če si mislil izzvati mene, ti lahko povem, da je to daleč, daleč od resnice!!!Citat:
Uporabnik capl pravi:
Nisem čist prepričan, če se prav spomnim, zdi se mi, da je malo starejši poštar, že čisto blizu povprečne plače in to brez dodatnega terena in ur