Potrebujete nekaj dobrega humorja?

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Ka je stem narobe, lahko dokažeš da ni res? ,
lahko je kr tak na pamet nekaj dajat v nič , ampak mi hočemo dejstva , dejstvo pa je, da kljub napredku tehnologije, živimo vedno slabše, ....v prostoru kjer najmanj pol stoletja ni bilo lakote, imamo spet lačne otroke.....
DEJSTVA!!!!!! , ne mi nekaj tule na pamet ko pijanček in stara mama za šankom
rolleyes-1.gif

nobena žival in človek ne bo uničeval svojega življenskega okolja, to lahko dela samo tuja vrsta, infiltrirana kot petokolonaši med vladajočo elito, pravzaprav so že pozamenjali vso vladajočo kasto.....
in takile izdajalci jih podpirate, hlapci -reptili iluminatov , -uniæevalci svetov ,
sej sn te pogruntal , sam si se izdal, ko vse slike naobe obrnjene limaš -reptili imajo problem zaznave dvodimenzijonalnih stvari, -
,,,,,sej vas bomo sklatli kuščarje .
dan obračuna prihaja , grmade bodo gorele , zemljo bo preplavil duh pečenih kuščarjev
10.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
stupid-1.gif
norčuješ se iz ljudi, ki se zavedajo, da je nekaj hudo narobe,...
norčuje se človek, ki verjame, da je potomec opice, človek, ki verjame v popolnoma nedelujoč monetarni sistem, ki potrebuje vsake toliko svetovno vojno, da se regenerira,
človek ki verjame da živi za to da dela
bonk.gif

dej se malo zamisli nad sabo
rolleyes-1.gif

kak so ti oprali možgane , ajej jej ,
frown-1.gif

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Ne da se norcujem, vsaj toliko (ce ne bolj) kot so oni prepricani v to, da nekdo nadzira vreme (ceprav, vera v bradatega stricka v nebesih, ki ima non-stop kontrolo nad vsem je tam-tam nekje), sem jaz preprican v to, da bi bij bilo treba dati v primerno oblazinjeno sobo, da si revcki ne bodo kaj naredili.

Vse ostalo so neumnosti, na katere ne da nimam odgovora, ampak se ni smiselno niti truditi (hint: money can't buy you happynes, but it's as close as it gets), ampak, potomec opice? Jezus Kristus, a ti sam sebi verjames, al kaj?
smile-1.gif

http://en.wikipedia.org/wiki/Latest_common_ancestor

Tam, 5-6-7 miljonov let nazaj smo pa res bili tam-tam nekje kot "opice", ja.
smile-1.gif
No, nekateri ste se zdaj. Je pa res, da je zadnji prednik modernega homo sapiensa nekje +/- 7500 let nazaj.

But wait, to se ni vse!

http://en.wikipedia.org/wiki/Last_universal_ancestor

Kolega bakterija, zadnji prednik vseh zivih bitji na zemlji, 3.5 - 3.8 miljarde let nazaj
smile-1.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
(ceprav, vera v bradatega stricka v nebesih, ki ima non-stop kontrolo nad vsem je tam-tam nekje)

Sej mislim, da razen otrok in izrazito neinteligentnih ljudi, nima nihče predstave, da naj bi bil "Bog" striček v nebesih. Nočem, da bi ta post izpadel preveč versko, ampak sam pri sebi opažam, da bolj ko preučujem vesolje in njegove neskončne zmožnosti, bolj se počutim majhnega. Gre res za takšno genialnost, ki je sposobna vsega. Iz nič narediti življenje, zdej pa poglej na Zemlji, kaj naredi življenje (že filozofiram
smirk-1.gif
). Takšnih kombinacij pa je možnih na milijarde milijard. Več kot vemo, manj vemo. In ko človek tako razmišlja, se vpraša, pisda, pa je res vse to naključje? Kako je mogoče, da se je v tem kaosu neskončnih možnosti razvilo nekaj tako lepega, kot je Zemlja? In ko preučujem vse te nenavadne, nepredstavljive in neverjetne pojave v vesolju, se mu le globoko priklonim in mu rečem "svaka čast". Zdaj dost lažje razumem, zakaj ljudje čutijo svojo majhnost, plašnost in se obračajo k nečemu višjemu. Kaj pa smo sploh mi? Trenutno zgleda, da smo nastali iz nič in da gremo v nič. "Zakaj?", pa ne ve nihče odgovoriti.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Seveda, kjer je človeški element, tam je organizacija, hierarhija, denar, pokvarjenost ... Čeprav je v vsem tem gemištu kup zlobe, prevar, nepravičnosti in še česa, je osnova jasna: častiti nekaj, kar je enostavno nad nami. In častiti nekaj, kar nam ta osnova jasno sporoča: konstruktivnost, ki na dolgi rok zmaguje (naj bo to dobrota, poštenost, mir, sprava ...).

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik capl pravi:
pa je šlo 2dni intelektualnega dela v nič
tongue-1.gif
Boš imel zato 2 dni dopusta, da v miru delaš na intelektu. Mislim, da vsi rabmo mal pavze. Ti od nas, mi od tebe...

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Citat:
Uporabnik capl pravi:
pa je šlo 2dni intelektualnega dela v nič
tongue-1.gif
Boš imel zato 2 dni dopusta, da v miru delaš na intelektu. Mislim, da vsi rabmo mal pavze. Ti od nas, mi od tebe...
Sam kle te pa ne podprem: edinega uporabnika, ki nekako brez dlake na jeziku direkt pove, kar misli, in kar ponavadi naduvanim domišljavim razvajenim mulcem ni pogodu, ker ne razumejo, da ima večinoma prav, ko jim skuša razstreti plašnice, mislite banat na podlagi njegovega razmišljanja, a premnogi tu gor žalijo vsevprek, pa nikome ništa.
Dvojna merila in nesposobnost prenesti pogled v ogledalu.
crazy1.gif

Attica! Attica!
J'accuse

Onslow

Fizikalc
15. jul 2009
825
55
28
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Citat:
(ceprav, vera v bradatega stricka v nebesih, ki ima non-stop kontrolo nad vsem je tam-tam nekje)

Sej mislim, da razen otrok in izrazito neinteligentnih ljudi, nima nihče predstave, da naj bi bil "Bog" striček v nebesih. Nočem, da bi ta post izpadel preveč versko, ampak sam pri sebi opažam, da bolj ko preučujem vesolje in njegove neskončne zmožnosti, bolj se počutim majhnega. Gre res za takšno genialnost, ki je sposobna vsega. Iz nič narediti življenje, zdej pa poglej na Zemlji, kaj naredi življenje (že filozofiram
smirk-1.gif
). Takšnih kombinacij pa je možnih na milijarde milijard. Več kot vemo, manj vemo. In ko človek tako razmišlja, se vpraša, pisda, pa je res vse to naključje? Kako je mogoče, da se je v tem kaosu neskončnih možnosti razvilo nekaj tako lepega, kot je Zemlja? In ko preučujem vse te nenavadne, nepredstavljive in neverjetne pojave v vesolju, se mu le globoko priklonim in mu rečem "svaka čast". Zdaj dost lažje razumem, zakaj ljudje čutijo svojo majhnost, plašnost in se obračajo k nečemu višjemu. Kaj pa smo sploh mi? Trenutno zgleda, da smo nastali iz nič in da gremo v nič. "Zakaj?", pa ne ve nihče odgovoriti.

Kul.

Ja, kul, ni kaj.

crazy1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
''jaz sem ugotovil , da je naša elktrična napeljava ,ograja ki preprečuje dotok naravnih enrgij v naša stanovanja..in tudi niža kvaliteto fekrvence našega stanovanja...zato priporočam da kdaj pa kdaj isklopite celotno omrežje v vaših stanovanjih , da se enrgije malo prečistijo''

hysterical-1.gif

KKK

Pripravnik
18. maj 2009
897
0
16
Sem šel iz radovednosti en blog take fanatičarke čitat. Je tipica obesila pokisano perilo ven, in čez par deset minut opazila učinek, da se oblaki premikajo!? Zaradi njenega kisa?

Nisem se še edino odločil, ali je začetnik tega tudi kak retardiranec, ali gre pri vsem tem za sofisticirani marketinški prijem. Lahko namreč nabaviš neke stožce, polkrogle in ostalo androidno navlako za zaščito.