Potrebujete nekaj dobrega humorja?

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
ampak tukaj pa res.. urednik bi moral leteti. ker oddajo posluša veliko kmetovalcev, in dosti jih pač zna tudi hitro nasesti na razne "doktorje" ki razlagajo o temu, da mora biti top pod kotom 70 stopinj celzija.
Smo ravno imeli doma kosilo in takoj fotr "čak, čak, posluš", pa potem še mat sprašuje, če je to res. Jaz sem itak takoj debunkal, da če tole vsaj trohlico verjameš, si totalni [cenzura]". Sem pa zvedel, da je teh postavljalcev cevi kar nekaj v okolici, ker pač nimajo vsi "študiranih ljudi pri kosilu, takrat ko je treba". Očitno ta orgonija ni to samo muha petih krjavljev, se ta kuga širi. In da temu sedaj močno pripomore še nacionalni radio, tega si pa ne bi nikoli mislil.

No, sta pa fotr in mat oba povedala, da te nevihte, ki so danes, niso nič proti onim izpred 40 in več let. Včasih naj bi bile po njunem pričevanju precej bolj intenzivne in bolj pogoste kot danes.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Kaj takega je res totalno neprimerno za javni medij (oz. katerikoli medij, ampak komercialni si sami pišejo usodo).

Sem pisal urednici če se jim je totalno skeglalo in da zahtevam v naslednji oddaji pojasnilo avtorja/avtorice, da je šlo za razvedrilno vsebino.

Mimogrede - začne se pri 31 min.

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik keber pravi:
No, sta pa fotr in mat oba povedala, da te nevihte, ki so danes, niso nič proti onim izpred 40 in več let. Včasih naj bi bile po njunem pričevanju precej bolj intenzivne in bolj pogoste kot danes.

Da se človek ne spomni kakšno vreme je bilo mesec dni nazaj in da 40 let nazaj niso vedeli kaj se dogaja izven kroga 3km od kmetije, pa ne pomislijo?

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
O Mejduš, očitno je vrag vzel šalo.
17758-icon_confused.gif

jolko

Fizikalc
17. maj 2010
3.164
1
36
Citat:
Uporabnik keber pravi:
To je isto, kot da bi v Odmevih Bobovnik začel čisto resno govoriti o nadvladi reptilov v svetovnih vladah.
Super ideja za naslednji prvi april.
evil.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.788
15.852
113
ksz...

J3benti kako hitro se te kr3tenizmi širijo... imam že nekaj prijateljev okuženih s tem in po novem je kar vse umetno, lider je pa itaq g. Vučko s svojimi objavami in razlagami, da ne vem ali bi se smejal ali jokal
cry12bpy.gif

evo video bojda umetne strele (umetna zato ker je v počasnem posnetku in se za razliko od prostega očesa vidi "predtstrelice", ki jih nato poveže glavni udar....meni se zdi popolnoma naravna):
https://www.facebook.com/matej...f_t=share_reply

pa še posnetek zvoka vesoljske ladje v oblaku
grin1.gif

https://www.facebook.com/photo.php?v=10200406252273108

Komentarji so top..seveda zmagajo tisti od Vučkota
aplauz.gif

Citat:
Miran Vučko TAKE ZVOKE LJUDJE SLIŠIJO PO CELOTNI ZEMELJSKI OBLI, KADAR SE KJERKOLI NAD SINTETIČNO SVINJARIJO NA NEBU, POJAVI VELIKANSKA VESOLJSKA LADJA NEGATIVNO POLARIZIRANIH INTELIGENC.

Citat:
Miran Vučko KO DOŽIVIŠ IN REGISTRIRAŠ, VERA ALI PA NEJEVERA ODPADE!
KAJ O TEM SODIJO NEVEDNI, JE NJIHOV PROBLEM.

ZVOKI NE PRIHAJAJO Z VESOLJSKE LADJE, AMPAK IZ ODPRTEGA PORTALA, SKOZI KATEREGA JE LADJA PRISPELA NA DOLOČENO LOKACIJO.

Potem ga kolega povpraša o pomenu izraza negativna polarizacija...

Citat:
Miran Vučko ZA RAZUMEVANJE IZRAZOSLOVJA, KI GA UPORABLJAM, BOJAN, TI MANJKA OSNOVNO PREDZNANJE S PODROČJA METAFIZIKE, EZOTERIČNIH IZROČIL IN ŠE VELIKO DRUGEGA. ZA ZAČETEK TI PRIPOROČAM ZGODOVINO ČLOVEŠTVA, GALAKSIJE IN ZEMLJE - http://www.ivantic.net/Moje_knjige/IstorijaGalaksijeZemljeICoveka.pdf

I mean...DaFaQ?
aplauz.gif

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Mene so pa ven vrgli, ko sem komentiral tole:

""TE TVORBE SO IZ TEGA, KAR PRŠIJO CHEMTRAILI. OSNOVNA SESTAVINA JE IZ GALIJARZENIKOVIH NANOBOTOV, NANOBOTOV IZ KOBALTA IN PLATINE, GERMANIJA, BARIJEVEGA DIKLORIDA, STRONCIJA, LITIJA, NEKAJ MALEGA DVOALUMINIJEVEGA TRIOKSIDA, SILICIJA, ACRYLAMIDOV, METANA, MAGNEZIJEVEGA SULFIDA, GRAFENOV, FULLERENOV IN DVOSILICIJEVEGA DIOKSIDA. PA NAJ NAM DOKAŽEJO, DA TO, KAR SEM ZAPISAL, NI RES!"
M.VUČKO"

Sam sem preprican, da so iz zmletih tetra-hitinjac roza slonckov, di-misicne tetraduoksidne mase rumenih kobilic in iz heptorganiziranih dehidriranih drekcev enorogov ter informiranega soncnicnega olja, se pa skupaj drzi ljubezen zupnika Franca do malih fantkov, ampak, ok, oni mi nocejo dokazat da ni res, torej je tako.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.554
2.953
113
v lokalni ostariji
mi je pa zanimivo da je na kmetijski oddaji pozabila omeniti kis. in kisanje za preprečitev hudih ujm. to bi se šlo zraven.. bi naredili reklamo kmetom in bi hitro prodali ves kis:)))

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Ne, ne, to so lazi industrije kisa, ki jih Mirko Tus kot reptiloidni tajkun zlorablja za vecanje prodaje. Kis v resnici povzroca raka, in je namenjen samo temu, da se financno in psihicno izcrpa vse borce, ki sledijo zgledu tistega padlega kvazi-resitelja, Mirana Vuckota. Njega so Liranci in Zeta Retikulanci ze dolgo nazaj asimilirali.

V resnici je vse njegovo delo laz, in vsi ki mu sledijo s svojim delom samo pomagajo zlikovcem, kajti na kis se vezejo di-metanov hektoklorid in alubarijev dioksid, ki se skupaj z fulerenskimi strukturami Lawrencija in tetra-fermijevega heptobarida pojavljajo v atmosferi v obliki jutranje megle.

TO je tisti pravi problem, ne pa dobra dela tajnega oddelka Greenpeaca, ki nam z spricanjem atmosfere poizkusa nazaj vzpostaviti red! Ampak ne, oni se kar naprej tupijo svoje.
bonk.gif

evil.gif

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.117
4.089
113
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Mene so pa ven vrgli, ko sem komentiral tole:

""TE TVORBE SO IZ TEGA, KAR PRŠIJO CHEMTRAILI. OSNOVNA SESTAVINA JE IZ GALIJARZENIKOVIH NANOBOTOV, NANOBOTOV IZ KOBALTA IN PLATINE, GERMANIJA, BARIJEVEGA DIKLORIDA, STRONCIJA, LITIJA, NEKAJ MALEGA DVOALUMINIJEVEGA TRIOKSIDA, SILICIJA, ACRYLAMIDOV, METANA, MAGNEZIJEVEGA SULFIDA, GRAFENOV, FULLERENOV IN DVOSILICIJEVEGA DIOKSIDA. PA NAJ NAM DOKAŽEJO, DA TO, KAR SEM ZAPISAL, NI RES!"
M.VUČKO"

Sam sem preprican, da so iz zmletih tetra-hitinjac roza slonckov, di-misicne tetraduoksidne mase rumenih kobilic in iz heptorganiziranih dehidriranih drekcev enorogov ter informiranega soncnicnega olja, se pa skupaj drzi ljubezen zupnika Franca do malih fantkov, ampak, ok, oni mi nocejo dokazat da ni res, torej je tako.

hysterical-1.gif

Iz DVOALUMINIJEVEGA TRIOKSIDA človek!!!
grims-1.gif

Al2O3 = dvoaluminijev trioksid
zmaga.gif

Sicer sem bil res slab v kemijski nomenklaturi, ampak ko sem "na pamet" reševal imena takih spojin sem ponavadi dobil 0 točk, pa še malce sem se potrudil in upošteval periodni sistem!
tongue-1.gif

Pa če je človek že tako narodno zavesten in že prevaja imena, zakaj ima tam "ACRYLAMID", pa to vendar vsak osnovnošolec ve da je po V(učko)IUPACu pravo ime triogljikov pentavodikov monodušikov monoksid!!!

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Mene bolj zanima kje lahko najdem te nanobote iz kobalta in platine.

Ce jih kdo nabira jih odkupujem za 50 eur/kila, ok?

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.554
2.953
113
v lokalni ostariji
ne bo šlo... tisto kar jih vučko uspe poloviti jih itak vgradi v svoje android orgonske topove

ostali so pa zdresirani da odskakljajo domov potem ko naredijo vremensko pissssdarijo

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Pa kaj je takšno pisanje lahko dovolj za inšpekcijo? Te topove verjetno ne dela zastonj. Čeprav če lahko prodajajo razne energijske piramide po vseh mogočih trgovinah, lahko potem tudi on topove?

Ali pa za širjenje laži, panike...?

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Jasno da ne, ce prav berem tam so nekaj cez jurja na kos
bonk.gif

Ne vem pa ce je primerno za koga razen za ambulantni oddelek bolnisnice Polje.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Mislim, da je bilo rečeno da jih prodaja po 1000€. Kar je drobiž v primerjavi s hepi, hepi.

Sicer pa, kaj mu moreš, če jih izdeluje in prodaja z računom?
tongue-1.gif

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.856
686
113
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Mislim, da je bilo rečeno da jih prodaja po 1000€. Kar je drobiž v primerjavi s hepi, hepi.

tongue-1.gif

Lahko bi padlo pod kategorijo "zavajanje potrošnikov", ker pač zadeva ne počne tistega kar se reklamira.

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.117
4.089
113
Citat:
Uporabnik pediater pravi:

tongue-1.gif

Tržna inšpekcija? Uveljavljanje stvarne napake? Pač naročiš en orgonski top mega size velikosti (tam za ceno 100k EUR) pa ubiješ dve muhi na en mah; najprej Vučkota zaposliš za dve leti, da ne serje klamf naokoli, potem ko top ne deluje in mu ga ne plačaš bo pa verjetno zrel za prisilno hospitalizacijo!
cheer.gif

Naj mu en piše v imenu ARSOta da želi en tak top!
grin1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.192
7.058
113
To sem ze sam razmisljal da bi mu skupinsko past nardili...morm se z mateyem povezat da en zaprt podforum nardimo in pol v boju proti temu lopovu ene par gverilskih udarimo