Citat:
Helena Mk
Poletje je, asfalt je vroč, kis pa v Lidlu stane 53 centov (jabolčni). 6l za ceno škatle cigaret
A lahko mal podelite svoje izkušnje, koliko kisa rabiš za spucat nebo oziroma kakšno je razmerje nesnaga/kis/kvadratura? Hvala
Share · 20 June at 23:56
9 people like this.
Marjan Bizilj Vse nove in stare člane obveščam, da je v zadnjem Mercatorjevem letaku z veljavnostjo od 20.6. do 26.6.2013 več kuponov za 20% pri nakupu enega izdelka. S posameznim tem kuponom lahko dobite izdelek po 20% nižji ceni. Da vam ne bo strošek previsok, vzemite najcenejši kis. Štirje kuponi, štirje litri kisa in 1,84 EUR za 4 litre kisa. Kuponi veljajo dne 21.6.2013 in 22.6.2013. Na posameznem kuponu piše, kdaj je veljaven. Kupon velja v živilskih prodajalnah Mercator, ne velja v franšiznih prodajalnah in Mercator Spletni trgovini.
Friday at 00:12 · 6
Zare Lepotec sej če ga ukradeš pride še cenej
Friday at 00:41 · 1
Alja Žehelj Ja, al pa tut ne. Te lah drago stane, tut.
Friday at 01:20 · 3
Erik Clemente 1,26 € za 3l kisa v TUŠU, najceneje kar sem vidu.
Naredi en test. Namoči rjuho/brisačo (k ne več potrebuješ) v kis in jo daj sušit. Ali pa daj v stekleno posodo in spodaj črn papir al neki da greje, tako lepo hlapi. Vsekakor lahko pa tudi poliješ na asfalt ali pa pršiš v zrak s pršilko. Choose your destiny
Friday at 09:15 · Edited · 9
Karlo Firšt jst bi tudi pomagal.... pa ne vem dost o tem kisanju... Lahko kdo v parih besedah namigne ... kaj , koliko, kdaj, kje? Hvala
Friday at 09:36 · 2
Erik Clemente 3l kantico razlij po asfaltu, poglej objavo Jolande Jereb in opazuj dogajanje. Ostale varjante so zgoraj napisane.
Friday at 09:42 · Edited · 3
Katja Ušaj jst sm tudi nova in se včasih počutim kot da člani govorijo drugi jezik Prebrala sem vse dokumente, sem pa tja se mi je začelo malček "svetit" ....ko sem doma zlijem cca liter na asfalt ali pa namočim kakšne stare cunje in dam sušit na sonce...pred bajto imam liter kisa v stekleni posodi, da počasi hlapi...Ne vem, če delam prav in nisem opazila nobenih sprememb...jst pač delam po filingu - mogoče streljam v prazno
Friday at 11:08 · 5
Predrag Arizanoviæ Katja...ko vidiš oblake črne polne svinjarije in vode ki jo nabirajo...takrat zalaufaj kisanje in opazuj kaj se zgodi z oblaki....za opazit razliko je treba sledit dogajanju...če je liter premalo dej še....jaz ga slijem 15 litrov na treh lokacijah vseokoli in je razlika očitna
Friday at 11:14 · 7
Darja Volk ...ko vidimo te črne oblake ali ko vidimo chemtrailse??
Friday at 11:27 · 3
Predrag Arizanoviæ ko špricajo...ko je ozračje nasičeno (tako da zgleda vse mlečno)..ko se naberejo črni oblaki (to so vse faze...prvo špricajo...pa se ozračje nasiti in postane mlečne barve...pol to aktivirajo naberejo vodo in postanejo črni oblaki)....za očitno opažanje spremembe pred in po kisanju sem Katji razložil da takrat ko so črni je najlažje opazit....pol z lastno izkušnjo ....kisanjem in opazovanjem se vidi vedno razlika
Friday at 11:32 · 6
Stoned Smukec kisa ni nikoli dovolj,več ga je bolše je
Friday at 11:38 · 3
Predrag Arizanoviæ glede na količino in obsežnost špricanja nad glavami nikoli ne bo preveč.....vsak naj kisa koliko lahko ...če 10 ljudi v svoji okolici prepričaš naj kaj storijo in vsaj kisajo...je to že veliko olajšanje sebi in okolici
Friday at 11:42 · 3
Predrag Arizanoviæ Helena....namesto jabolnega vzemi tistega alkoholnega za vlaganje je tudi bol poceni....v tušu je kantica 3 literska nekaj čez euro
Friday at 12:00 · 3
Karlo Firšt kolk hitro se pa dviga kis? pa če ga cca. 3 l poliješ kakšno območje zajame?
Friday at 12:18 · 1
Miran Vučko EN GRAM PRAKSE JE VREDEN VEČ, KOT VSE KNJIGE.
Friday at 12:21 · 12
Predrag Arizanoviæ malo razmisli Karlo kaj vse vpliva.....veter...vlaga...pozicija (če si na hribu ali dolini)...itd.itd..... sam probaj
Friday at 12:22 · 2
Marjan Bizilj Na razgretem asfaltu kis takoj izhlapeva.
Friday at 12:22 · 3
Miran Vučko OSEBNA, DIREKTNA IZKUŠNJA IN Z NJO POGOJENO RAZISKOVANJE....................
Friday at 12:23 · 8
Alex Christian Lovrenčič In mentalno delovanje
Friday at 12:24 · 5
Milan Zabavnik Kis v Lidlu vzami alkoholni za vlaganje, drugače pa spremljaj objave na tej strani, se da dobit zelo ugodno ful močnejšo varianto. JAz vsak dan minimalno zlijem 3 l, če pa prihaja pizdarija, pa je lahko tudi 5-kratnik te doze naenkrat na asfaltu ali na tlakovcih!
Friday at 13:38 · 5
Katja Ušaj hvala za nasvete..vsak dan izvem nekaj novega
Friday at 14:45 · 3
Tatjana Fister Kdor želi cenejši in močnejši kis, naj me kontaktira na ZS.
Friday at 14:53 · 3
Helena Mk Hvala za odzive
Jaz sem za probo polila 5l kisa približno enakomerno na kakih 5 kvadratnih kilometrov (kar direkt iz avta ob počasni vožnji) pa je začel kr ornk delat, lepo spucal tisto mlečnasto meglico, Mislim da je kr ostalo v zraku kakšne pol dn...See More
Saturday at 11:35 · 7
Predrag Arizanoviæ kot smo rekli...lastna izkušnja...5 gramov prakse je vse kar rabiš za ugotovit delovanje
Yesterday at 13:16