Pot ljubezni

PNG

Fizikalc
24. jul 2007
1.109
5
38
papua nova gvineja :)
body language poba
grin1.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
kako si pa pokažete vašo surlo do fakistana, ko bi tip kej tazga o vas, svojim kolegom govoru
grims-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik PNG pravi:
sam kaj ko pa gre recimo za take stvari, ki se jih ne da spremenit, a vseeno velik (vse) pomenijo? npr. da ma tip res kratkega. Nisem mahnjena na (res) velke tiče, eno povprečje (+/- par cm) je čist ok...ampak ne predstavljam si, da bi se sprijaznila s tem, da bom celo življenje kvazi seksala s tičem, ki ga praktično ne čutiš. Al pa (boh ne dej) da se mu zarad ne vem česa ne more dvignit / mu pade dol med seksom itd....
smirk-1.gif

Predlagam, da za ozadje med občevanjem ne vrtiš več capoeira zvokov.
smile-1.gif

PNG

Fizikalc
24. jul 2007
1.109
5
38
Citat:
kako si pa pokažete vašo surlo do fakistana, ko bi tip kej tazga o vas, svojim kolegom govoru

jah, to je pa pač sestavni del lajfa....itak, da ne pričakujem, da se tipi nč med sabo ne pogovarjate...če bi mi pa že pršlo kaj takega na ušesa, bi pa probala to spremenit, ne?

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
Citat:
Uporabnik PNG pravi:
Citat:

jah, to je pa pač sestavni del lajfa....itak, da ne pričakujem, da se tipi nč med sabo ne pogovarjate...če bi mi pa že pršlo kaj takega na ušesa, bi pa probala to spremenit, ne?

nekako dvomim, da bi tako popolno reagirala, ker posmehovanje ni nikomur všeč. in očitno ste še vedno preveč otročji, da ne veste da se nekatere stvari ne zblebeta kolegom/kolegicam

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Se čisto strinjam. Detajle glede sexa se obdrži zase, že zaradi partnerja. Sploh pa ne štekam folka, ki se s tem hvali v gostilni pred vsemi.
stupid-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik PNG pravi:
Citat:
Predlagam, da za ozadje med občevanjem ne vrtiš več capoeira zvokov.

roza.gif

o dol padanju nisem pisala iz lastnih izkušenj
wink-1.gif

Ja to vem, saj je nujen pogoj, da nekaj prej sploh stoji, v tvojem primeru je pa to tako verjetno, kot da nam bodo hrvati jutri odstopili istro...
tongue-1.gif

PNG

Fizikalc
24. jul 2007
1.109
5
38
Citat:
nekako dvomim, da bi tako popolno reagirala, ker posmehovanje ni nikomur všeč

sej tukaj ne gre za posmehovanje. Gre pač za razpravljanje o problemih, ki se pojavljajo v zvezi. Itak, da ne govoriš vseh podrobnosti (me tut ne zanima, v kakšnih položajih vse seksa moja frendica, razen če je debata recimo o tem, kaj nam paše, kdaj nam najlažje pride itd...), a s pogovorom o tem s frendicami včasih lahko najdeš rešitev, ki bo pomagala tebi in partnerju k boljšemu seksu. Sploh pa se to ne počne javno, ampak izključno v krogu oseb, ki jim popolnoma zaupaš in veš, da ne bodo tega trobile naokoli.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Neeee, samo na alterju si napisala...torej, če bi se komu šlo, bi tudi brez večjih težav ugovotil, kdo ima 'padajočega'.
rolleyes-1.gif
francoz.press

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
Citat:
Uporabnik PNG pravi:
Citat:
nekako dvomim, da bi tako popolno reagirala, ker posmehovanje ni nikomur všeč

sej tukaj ne gre za posmehovanje. Gre pač za razpravljanje o problemih, ki se pojavljajo v zvezi. Itak, da ne govoriš vseh podrobnosti (me tut ne zanima, v kakšnih položajih vse seksa moja frendica, razen če je debata recimo o tem, kaj nam paše, kdaj nam najlažje pride itd...), a s pogovorom o tem s frendicami včasih lahko najdeš rešitev, ki bo pomagala tebi in partnerju k boljšemu seksu. Sploh pa se to ne počne javno, ampak izključno v krogu oseb, ki jim popolnoma zaupaš in veš, da ne bodo tega trobile naokoli.

nima veze kje se to počne. določene stvari niso za vse. če pa vprašaš dragega če ti dovoli da to naprej govoriš, potem pa go ahead. in če je samo malenkost smeha zraven, je to že posmehovanje.

P.S. o problemih se razpravlja s partnerjem in ne z vsemi ostalimi

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Ženska logika je malo drugačna od moške. One morejo to povedat nekomu pa čeprav un samo kima zraven. Ženske hočejo pri določenih zadevah mnenje od nekega zunanjega opazovalca.

Načeloma nimam nič proti, če sta dve dobri prijateljici in si vse povesti. Kukr je več takih je že štala. Če ne druzga, uni dve potem opravljati.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.594
9.813
113
40
MB
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
sem potrdil da je čudna logika ja
grin1.gif

no ampak vsaj malo se potrudiš, nekatere se pa še malo nočejo.
bonk.gif

ne obupaj, enkrat se boš že naučil

evil.gif