Pot ljubezni

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Kaj pa ce je tak tip osebe, da, ko kaj predlagas nikoli ni vredu, je ne zanima, se zelo tezko prilagaja itd...
Ce imas v tem primeru osebo rad in se pac ne zelis kregat, se pac ti prilagodis. Problem je, ce si tak zaljubljen, naredis faking vse
jezen.gif
... Ker ce nebi, potem bi se ze prej sal narazen. (mogoce pa tud ne)

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
Citat:
Uporabnik ynos pravi:Sploh ni nujno.
wink-1.gif
Če je prava oseba, je prava oseba... Ko začneš nekaj imaš itak zaveso pred očmi..., si zaljubljen (če se ti uspe zaljubit), čez mesec, dva ali šest pa dejansko vidiš ali je to, to.

Po enem mesecu je men vse jasno
grin1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik D_K pravi:
Kaj pa ce je tak tip osebe, da, ko kaj predlagas nikoli ni vredu, je ne zanima, se zelo tezko prilagaja itd...
Ce imas v tem primeru osebo rad in se pac ne zelis kregat, se pac ti prilagodis. Problem je, ce si tak zaljubljen, naredis faking vse
jezen.gif
... Ker ce nebi, potem bi se ze prej sal narazen. (mogoce pa tud ne)

To potem pomeni da je ona v vezi nekje tuki ---->

Ti pa si nekje

tuki-->

Če se ne zna prilagajat in sklepat kompromisov, misliš da bo kaj bolje čez 5, 10, 20 let? Kvečjemu slabše. Ravno ukazovalni, trmasti in nepopustljivi moraš včasih kontro udarit, če ne se te kaj kmalu naveliča,...na koncu pa pusti ravno zato, ker si moški brez jajc, ki si ne upa povedati svojega mnenja in za njem stati.

@tamara

Če se ne zaljubiš vidiš že po dobrem mesecu, da tole ne gre pač..., če se zaljubiš pa malo kasneje.

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
Zaljubljenost tko al tko traja par mesecev ali pa še to ne. In prej kot mine, prej ugotoviš ali je to to in v bistvu vidiš kakšen je človek v resnici - brez rožnatih očal
cheer.gif

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
ksz..

temo nekako "urihtana" prosim da se od sedaj naprej držite topica. Smile, ti se pa zadrži svojih komentarjev, ker javnega pranja perila ne potrebujemo tu gor.

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
zanimivo je, kako nekateri vlečete niti z nečim, o čemer sploh ni govora v tej temi.

govor je namreč o tem, kako zna ljubezen spreminjati stvari, kako zna ljubezen tudi zamegliti um. ne o tem, kako gredo moje veze - kar sem imel o svojih vezah za napisati, sem imel, in lahko rečem, da sem bil pač takrat mlad in neumen, zdaj sem pač starejši in prfooknjen (
grin1.gif
), a vseeno izkušenejši.

bom kar iz ene druge teme naredil copy/paste, ker mislim, da je tole relevantno tudi za to temo:

po celem letu, ko sem imel ženske več ali manj pod kontrolo, oz. čustva, se mi je naredilo, da me je ena spet zvrtela in sem potegnil kratko. nato je sledilo spet obdobje, ko sem imel vse pod kontrolo, potem pa spet, enako...

ampak, ti bom tako rekel - vsakič, ko sem imel vse pod kotrolo, sem se imel tako tako, ko me je odbilo, ko mi je dobesedno vso dogajanje popolnoma zmešalo glavo in kasneje še jajca, je bilo pa res ... UUAAAUU!!! je pa res, da ima ta zadeva stranske učinke ... potencialno bolečino na koncu...

ampak - več možnosti imaš uživati srečo v življenju, ko te odbije, kot pa, ko se kontroliraš in po domače držiš nazaj...

in tu bi se popolnoma strinjal s citatom prelestne Mitzy.
grin1.gif

ne glede na to, kam vodi pot ljubezni, je vse skupaj en velik riziko, veliko medsebojnega spoštovanja in veliko prilagajanja ... šele ko dosežeš vse to, mislim, da lahko govoriš o tisti pravi ljubezni.

zase lahko rečem, da je z eno od žensk v dveh letih nisem doživel, medtem, ko sem jo spet z drugo doživel po parih dneh... ampak, potem je tudi odvisno od združevanja dveh poti ljubezni v eno ... tukaj se pa spet lahko zatakne...

mater, sem zafilozofiral...
grin1.gif

ampak - point je: LJUBEZEN TE MORA DOBESEDNO ODBIT!
evil.gif

Nazadnje urejeno:

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Mogli bi organizirat nek anonimni klub "razočarancev", da bi se lahko le ti skupaj družili si pomagali.......Al že to obstaja
smile-1.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Dizzy jst te čist štekam. Sej jst tud še vedno o uni bejbi razmišljam sam jebeštrga počas bo...

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
ena kratka in globoka misel.

če ženske ne porivaš pravilno, gre ljubezen točno tja, kamor žensko porivaš.
tongue-1.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
No ja. Zakaj potem obstajajo kur.birji in taki, ki se otepajo resnih zvez? Ker vedo že vnaprej, da so slabi pori.vači in ne bi prenesli resnice?
grin1.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
u Dizzinoveli je mariskaj novega...
grims-1.gif

samo še sestavljam scenarij...
grin1.gif

coming soon...
grin1.gif

hec... zadnje čase sem ugotovil precej stvari, samo... ne vem, tukaj notri bi bile precej offtopic... bo treba kakšno novo temo odpret...
evil.gif

@korl: mislim, da ženske porivamo precej pravilno, pa gre vseeno vse dostikrat v ... genitalije...
sem pa imel tudi izkušnjo, ko je pač ženska imela malo čudne nazore glede "porivanja" (mater je grda beseda to), ampak... sva vseen precej dolg dobro funkcionirala... ni to vse...

Nazadnje urejeno:

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
u Dizzinoveli je mariskaj novega...
grims-1.gif

samo še sestavljam scenarij...
grin1.gif

coming soon...
grin1.gif

hec... zadnje čase sem ugotovil precej stvari, samo... ne vem, tukaj notri bi bile precej offtopic... bo treba kakšno novo temo odpret...
evil.gif

@korl: mislim, da ženske porivamo precej pravilno, pa gre vseeno vse dostikrat v ... genitalije...
sem pa imel tudi izkušnjo, ko je pač ženska imela malo čudne nazore glede "porivanja" (mater je grda beseda to), ampak... sva vseen precej dolg dobro funkcionirala... ni to vse...

veš kako ženske pravijo:

še sex štima je to samo 10% zveze, če pa ne je pa to 90% zveze.

malo čudna logika ane

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
tipično za ženske ... ne moraš narediti nič tako, da bo prav...

karkoli narediš, je narobe (primer prstana - kupiš zlat prstan, pa je narobe, ker nima diamanta, kupiš takega z diamantom, je pa narobe, ker ni iz belega zlata). včer sem se dobre definicije žensko spomnil, samo se je ne spomnem sploh...
frown-1.gif

@Tjasa: I love you, too...
wink-1.gif