Posipanje s pepelom

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.072
6.262
113
blizu močvirne prestolnice
Ker res nisem mislil nič slabega, tudi nisem pomislil, da bi zaradi tega lahko celo škodoval določenemu uporabniku, se globoko opravičujem in se posipam s pepelom. V zanosu veselje ker bo uporabnik tam, sem mogoče preveč napisal.

Še enkrat, nihče mi ni rekel da to napišem, vendar zaradi slabe vesti, ker ste me tako napadli se še enkrat globoko opravičujem. Mi pa uporabnik ni za to povedal, temveč je bilo že nekaj dni pred tem tam na škatli!

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.513
879
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Ne se matrat, ne boš prišel v raj.....

evil.gif
(te čaka)

dijo_porko

mona
6. sep 2007
2.137
72
48
123
Ko je ravno.tema v predlogih o zgodovinskem koticku: iz kje izhaja rek posipati se s pepelom?

8888

8. jul 2010
34.072
6.262
113
Ne rabiš linka ker je zbrisan, omeni sem le da je naš sofuromaš na tv seveda po forumskem imenu, tako da nisem rekel ta je ta, čeprav je bilo v tisti oddaji vsaj 8 ljudi. Res sem rekel to v zanosu veselja, saj sem bil vesel da si vsaj nekdo od nas upa tudi na televizijo, žal pa so trije člani tega foruma videli največje zlo in me spucali da je joj, tako da sem mislil da so brez greha tako so pljuvali po meni, dočim moderator ( The_Red_Devil ) ni videl nič slabega v tem, saj nisem rekel ta je ta, ampak nekateri tukaj se imajo za Boga!

Nazadnje uredil moderator:

8888

8. jul 2010
34.072
6.262
113
Nisi bil ti, temveč Notranjc! Edino on je videl da nisem šel čez prag zaupnosti, čeprav mi je še danes žal da sem sploh odprl temo. Tako da lahko nazaj popraviš!

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Ker res nisem mislil nič slabega, tudi nisem pomislil, da bi zaradi tega lahko celo škodoval določenemu uporabniku, se globoko opravičujem in se posipam s pepelom. V zanosu veselje ker bo uporabnik tam, sem mogoče preveč napisal.

Še enkrat, nihče mi ni rekel da to napišem, vendar zaradi slabe vesti, ker ste me tako napadli se še enkrat globoko opravičujem. Mi pa uporabnik ni za to povedal, temveč je bilo že nekaj dni pred tem tam na škatli!

Ne vem zakaj se toliko ubadaš z intimo uporabnikov, ki bi naj tukaj bili anonimni, tudi z mano si se hotel večkrat dobiti.
Mogoče ne bi škodila kakšna prijava?

I

Izbrisan uporabnik #488

To je treba povprašati našega uporabnika na tem forumu, ki je že veselo prijavljal.

Kaj je prijavljal pa ne vem
smile-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Za sebe se brigaj, pa bo bolje, drgač me pa prijavi, velika večina je v RL 1A ti pa si verjetno ......

A+
hysterical-1.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Ne vem zakaj se toliko ubadaš z intimo uporabnikov, ki bi naj tukaj bili anonimni, tudi z mano si se hotel večkrat dobiti.

Kaj boš pa prijavil?
hysterical-1.gif
Saj veš: neznana oseba na neznanem mestu ob neznanem času...
evil.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Sliši se res kot pravljična teorija, kar ustreza dejansku stanju za 32.

Pravljična oseba v pravljični deželi ob pravljičnem času (nedelja).

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.208
3.831
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:

Ja, na meetu smo te pogrešali
grims-1.gif

(bi spili kakšno
nahrung002.gif
)

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik dijo_porko pravi:
Ko je ravno.tema v predlogih o zgodovinskem koticku: iz kje izhaja rek posipati se s pepelom?

Nekoč, davno nazaj sem odprl topic s to tematiko...
tongue-1.gif

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik dijo_porko pravi:
To izhaja iz krščanske ideologije - najprej so "heretike" skurili na grmadi, pol so se pa pri spovedi skesali za storjeno zlo in za odpustek so se posuli s pepelom linčanega. In vse jim je bilo oproščeno.
crazy1.gif