Če bi me poznal bi videl da nisem nakladač ampak pustimo to, ti pojasnim, sicer sem že v eni temi vse napisal ampak ti nahitro ponovim. Situacija je bila cca 5-6 let nazaj, avto je bil star 3 leta z cca 130k prevoženimi. Ker je bil servisiran na pooblaščencu ti načeloma pripada garancija.. Vsaj tako so razlagali ženi katera je avto v dobri veri vozila servisirat tja. . Ko je začel menjalnik jebat, na servisu (AutoDelta) niso hoteli niti slišat karkoli o garancijskem popravilu ker garancija pri njih krije samo menjalnik, čep in tesnilo. Torej v primeru, da spusti tesnilo, izteče olje in zariba menjalnik ti krijejo tesnilo in olje, drugo je na tebi.. Čudna garancijska politika, vem.. Verjetno imaš prav, to niti ni garancija Ker se mi z njimi ni dalo zajebavat sem peljal avto k titu kjer je porihtal kakor je treba za 400e. Od takrat ima pri meni vse točke, ker je zrihtal kakor je treba, zato ga lahko brez problema priporočam komurkoli. Sem pristranski? Nebi rekel, sem bolj zadovoljna stranka.. Naj ti omenim še, da sem prejšnji mesec dal zamenjat olje v drugem avtomatiku.. Zopet se je izkazal in porihtal kakor je treba, menjalnik šalta lepše kot prej.. Te zanima še kaj?